Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

«20 + 2 χρόνια ζωής και δράσης της Θεατρικής Ομάδας Λέρου».Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011 στις 9 το βράδυ στο Κινηματοθέατρο Λακκίου.

Για άλλη μια φορά η υπηρεσία blogger για την πλατφόρμα blogspot τηςGoogle έπεσε και δεν είναι δυνατόν να γίνουν αναρτήσεις, για άγνωστο χρονικό διάστημα (τα μειονεκτήματα των δωρεάν υπηρεσιών).

Αυτή η ανάρτηση αν τελικά κατορθώσει να «ανέβει» γίνεται μέσω του συντάκτη του e-mail και δεν είναι δυνατόν να είναι ελεγχόμενη για την στοίχιση και την εμφάνιση της.

Παρά τα μειονεκτήματα αυτής της Λύσης Ανάγκης, επέλεξα να γίνει η ανάρτηση για την εκδήλωση της Θεατρικής Ομάδας Λέρου για τα 22 χρόνια ζωής και δράσης, προσπαθώντας να συμβάλω στην ενημέρωση σας για τη σημαντική αυτή εκδήλωση της ΘΟΛ.

Μάκης Αρμενιάκος


«20 +2 χρόνια ζωής και δράσης της Θεατρικής Ομάδας Λέρου». Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011 στις 9 το βράδυστο Κινηματοθέατρο Λακκίου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Πριν από 22 χρόνια ξεκινήσαμε το όμορφο ταξίδι της θεατρικής δημιουργίας και προσφοράς στον τόπο μας. Θεατρ

ικές παραστάσεις της κεντρικής και της παιδικής σκηνής της Θεατρικής Ομάδας Λέρου έμειναν χαραγμένες στις μνήμες όλων μας και καταγράφτηκαν στην σύγχρονη πολιτιστική ιστορία του νησιού μας.

Την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011 στις 9 το βράδυ στο Κινηματοθέατρο Λακκίου θα συναντηθούμε όλοι, παλιά και νέα μέλη της Θεατρικής μας Ομάδας, ερασιτέχνες ηθοποιοί και συντελεστές των παραστάσεων, φίλοι και συνοδοιπόροι σ’ αυτό το ταξίδι της θεατρικής αναζήτησης και δημιουργίας, για να γιορτάσουμε τα 22 χρόνια ζωής και δράσης της Θεατρικής Ομάδας Λέρου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του λευκώματος «20 + 2 χρόνια ζωής και δράσης της Θεατρικής Ομάδας Λέρου», από την λογοτέχνιδα και μουσικό κ. Νινόν Δημητριάδου-Καμπούρη.

Παράλληλα θα προβληθούν video και φωτογραφίες με σκηνές από τις παραστάσεις και τις δράσεις της Ομάδας.

Η παρουσία σας θα είναι τιμή για τη Θεατρική μας Ομάδα.

η Οργανωτική Επιτροπή της Θ.Ο.Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ