Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΕΛ και ΧΑ βγάζουν στη σέντρα το πολιτικό σύστημα.

       Ο ΣΥΡΙΖΑ πέταξε έξω από το κάδρο τον ΓΑΠ προσδοκώντας λέει Παπανδρεικούς ψήφους!
       Το ΚΚΕ υποστηρίζει ακριβώς το περιεχόμενο της πρότασης των ΑΝ.ΕΛΛ (και ΓΑΠ και Παπαδήμα) αλλά δεν θα το ψηφίσει !!!!
       Οι ΑΝ.ΕΛΛ κατηγορούνται από όλους γιατί δέχθηκαν τις υπογραφές της Χ.Α. χωρίς τις οποίες όμως ΔΕΝ μπορούσαν να υποβάλουν την πρότασή τους, αφού οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις δεν θέλουν να βάλουν στο κάδρο τους εθνικούς ευεργέτες των πρωθυπουργών των μνημονίων, που με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο καταγγέλλουν ως καταστροφικά για τη χώρα και τους πολίτες!!!!
       Και ο Ευάγγελος (ο Μπένι) ψηρίζεται!

        Λυγμούς και δάκρυα προκαλούν τα λόγια του για τη θυσία τους να πάρουν όλη την ευθύνη (και το ανάθεμα) για την σωτηρία της χώρας! Και να είναι οι εγγυητές γενικά, και ειδικά ο ίδιος, της κυβερνητικής σταθερότητας, κρίσιμη για την επιτυχία της πορείας προς την στροφή, ανάκαμψη, ανάπτυξη, επανεκκίνηση κτλ. κτλ.
        Και αφού ρε μεγάλε πατριώτη είσαι τόσο υπεύθυνος και θυσιάστηκες για τη σωτηρία, γιατί δεν κάνεις άλλη μια θυσία, να ΜΗΝ εξαρτήσεις τη συνοχή της κυβέρνησης από την παραπομπή σου στην εξεταστική; Γιατί ΔΕΝ ζητάς μόνος σου την παραπομπή σου; Δεν είσαι αθώος; Εμένα όπως σκούζεις, δεν μου φαίνεται όσοι σε προτείνουν για την εξεταστική να θέλουν τη διάλυση της κυβέρνησης και να βάλουν σε κίνδυνο τη χώρα (τι λέω παναγιά μου! Άμα πέσουν αυτοί θα μπούμε σε κίνδυνο εμείς ή οι τοκογλύφοι και τα λαμόγια των Βρυξελών;) αλλά περισσότερο μου φαίνεσαι ΕΣΥ σαν κοινώς ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ που για να συνεχίσεις να στηρίζεις την τόσο απαραίτητη για τη σωτηρία της χώρας συγκυβέρνηση, απαιτείς να μην βγεις στη σέντρα για την εξεταστική!
       Πέρα όμως από τις εμετικές ανοησίες για χαζούς που εκτοξεύεται προς κάθε κατεύθυνση  μέσω των ΜΜΕ θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι.
       Αφού σε κατηγορούν δύο γιατί τα βάζεις ΜΟΝΟ με τον ένα; Γιατί τόσο βαβούρα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και όχι με τους ΑΝ.ΕΛΛ τον Καμμένο και το κόκκινο πανί για τις δημοκρατικές – συνταγματικές σου ευαισθησίες Χ.Α. ;
       Μήπως γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει το ρόλο της αντιμνημονιακής ΝΔ; Μήπως για να συνεχίσει το δίπολο που ο ένας πόλος τρέχει το μνημόνιο και ο άλλος είναι ακίνδυνος για να ματαιώσει το σχέδιο αλλά κατάλληλος για να συρρικνώσει όλες τις άλλες, μη ελεγχόμενες αντιμνημονιακές φωνές;
       Δεν ξέρω αν το ξέρεις (λέμε τώρα) αλλά οι επιθέσεις και οι βρισιές από εσένα είναι στήριξη και ενίσχυση σε όποιον τις απευθύνεις, ενώ παράλληλα οι προσωπικές αντιπαραθέσεις στάχτη στα μάτια για το στημένο και σικέ του πράγματος!!!
       Ένταση, πόλεμος, υψηλό θερμόμετρο ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ διαλαλούν ΟΛΑ τα ΜΜΕ. Σιγά τα αίματα, μη σκίσετε κανένα καλσόν! Άμα πέσουν τα χαστούκια της Χ.Α. στη βουλή εναντίον των επίορκων πολιτικών (αυτό περίμεναν οι περισσότεροι από αυτούς που τη ψήφισαν !) τότε θα μαλώσετε και εσείς πραγματικά, έξω από τη θεατρική παράσταση εξαπάτησης των ιθαγενών!
Υ/Γ Διαφωνώ με τον Πέτρο Χασάπη που υπογράφει την ανάρτηση! Το πολιτικό σύστημα θα καταρρεύσει από απρόβλεπτη αιτία, αφού η βλακεία του συνόλου ξεπερνάει κατά πολύ το άθροισμα της βλακείας όσων το αποτελούν!

Μάκης Αρμενιάκος 
πηγή:olympia.gr
ΑΝΕΛ και ΧΑ βγάζουν στη σέντρα το πολιτικό σύστημα.


Mihaloliakos Kammenos-1-NAIΌπως προκύπτει από ραδιοφωνικές εκπομπές, αλλά και από το όλο πνεύμα μέσα στο διαδίκτυο, ο λαός τάχθηκε αμέσως στη συντριπτική του πλειοψηφία με την πρόταση των ΑΝΕΛ. Αυτό δείχνει ότι η πρόταση αυτή (άσχετα από την όποια κατάληξή της) εκφράζει αυτή τη στιγμή το κοινό λαϊκό αίσθημα ενός λαού που οδηγείται στο ξεπούλημα, στην εξαθλίωση και στη δουλεία.
Μετά τη στήριξη της πρότασης των ΑΝΕΛ από την ΧΑ, θα στηθούν κάλπες γιαΠαπανδρέου, Παπαδήμο, Βενιζέλο και Παπακωνσταντίνου. Η ψηφοφορία είναι μυστική και κάθε βουλευτής, χωρίς να το γνωρίζει κανείς άλλος πλην του ίδιου, θα προσέλθει και θα ψηφίσει κατά συνείδηση. Επομένως, κανένας πλέον βουλευτής δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από την κομματική πειθαρχία και πίσω από την συλλογική ευθύνη. Εντελώς λοιπόν ξαφνικά και ανεπάντεχα, βγαίνει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα στη σέντρα ενώπιον ενός λαού ο οποίος οδηγείται από το ίδιο το σύστημα στην εξαθλίωση.
Κάποιοι άρχισαν πάλι να ανασύρουν το ξεχασμένο εδώ και πολλά χρόνια σύνθημα για «ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής» ή το άλλο για “βρώμικο 89″, ενώ κάποιοι άλλοι, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, στοχεύουν στη διάλυση του σημερινού ΠΑΣΟΚ και στην άντληση ψήφων από το παλιό Παπανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ. Όμως τα περιθώρια για τέτοια πολιτικά παιχνίδια ψηφοθηρίας έχουν πλέον στενέψει πολύ.
Έχουμε όμως την εντύπωση ότι αυτή θα είναι μια από τις τελευταίες πράξεις ενός πανικόβλητου σάπιου και αντιδημοκρατικού πολιτικού συστήματος, πριν την πλήρη συνολική κατάρρευσή του στη λαϊκή συνείδηση.
ΥΓ. Άρχισε να κυκλοφορεί ένα σενάριο το οποίο λέει ότι δεν θα στηθούν τελικά τέσσερις κάλπες, δηλαδή μια για το κάθε ένα από τα πιο πάνω πολιτικά πρόσωπα, ώστε να ψηφίσουν οι βουλευτές κατά συνείδηση, αλλά τρεις (μία για κάθε κομματική πρόταση), ώστε να πάνε συντεταγμένα και στρατευμένα οι βουλευτές να ψηφίσουν τις γραμμές των κομματικών αρχηγών.
Καλό θα ήταν να το ξεχάσουν αυτό, αν δεν θέλουν να προκαλέσουν την κατάρρευση του πολιτικού συστήματος πολύ πιο γρήγορα.  
Πέτρος Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ