Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Μετωπική επίθεση ΣΥΡΙΖΑ κατά MEGA για mega-δάνειο

        Αρχίζει το ματς! Μπορεί να είναι στημένο, με προσχεδιασμένη εξέλιξη και ασφαλή κατάληξη, αλλά παραμένει θεαματικό!
       Βεβαίως κ Τσίπρα μου εύλογα τα ερωτήματα για το mega και τον κ Πρετεντέρη, αλλά ΚΑΙ εδώ έρχεσαι δεύτερος, αν θυμηθούμε τις κόντρες του Καμμένου εν μέσω προεκλογικής περιόδου με το εν λόγο κανάλι και τον ίδιο δημοσιογράφο!
       Βέβαια τότε είχαμε τις καταγγελίες ενός γελοίου εις βάρος ενός σοβαρού καναλιού ενώ τώρα έχουμε την κόντρα ενός σοβαρού πολιτικού εις βάρος ενός σοβαρού καναλιού με βάση τα όσα γελοία κατήγγελλε (μεταξύ άλλων) ο γελοίος!!!
       Αλλά μέχρι σήμερα καλά σας πάει το mega Αλέξη μου! Αν βγάλουμε το ΚΚΕ που είναι στον κόσμο της καπιταλιστικής κρίσης (στον κόσμο του), και την Χρυσή Αυγή που την «σπρώχνουν» με την κατακραυγή του ναζισμού, παίζετε μόνοι σας το αντιμνημονιακό μπλοκ και της εναλλακτικής πρότασης αλλά και τα οφέλη από τα σκάνδαλα τύπου λίστας Λαγκάρ, αφού οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Δεν προβάλλονται καθόλου, παρά μόνο αν πρόκειται για την διάλυση τους, γιατί αποχώρησε ο τιτάνας Μαρκόπουλος!
       Καλό θα είναι μαζί με τον Πρετεντέρη να απαντήσετε και εσείς πως βγήκε από το κάδρο ο Γεώργιος Παπανδρέου! Μήπως οφείλετε στις οικολογικές σας ευαισθησίες; Γιατί σέρνετε μια φήμη ότι ο άνθρωπος που μας έβαλε στο ΔΝΤ έχει ανακηρυχθεί σε προστατευόμενο είδος (μαζί με την καρέτα καρέτα) και αλίμονο σε όποιον δεν υπακούσει! Έτσι μετά το ΚΚΕ την Χρυσή Αυγή! Και εσάς προσφάτως, μόνο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επιμένουν για ΓΑΠ!
       Όσο για το mega θα συνεχίσει να απολαμβάνει τον τίτλο του έγκυρου καναλιού στην συνείδηση της πλειοψηφίας των σοβαρών τηλεθεατών!

Μάκης Αρμενιάκος 

πηγή:defencenet.gr
Μετωπική επίθεση ΣΥΡΙΖΑ κατά MEGA για mega-δάνειο
Μετωπική επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ κατά του τηλεοπτικού σταθμού MEGA και του "βασικού του μετόχου" Φ.Μπόμπολα, αλλά και του δανείου που πήρε το κανάλι, είχαμε πριν λίγο με αφορμή την αρνητική τοποθέτηση του τηλεσχολιαστή Γ.Πρετεντέρη σε ότι αφορά τις ποινικές ευθύνες του Ε.Βενιζέλου για την λίστα Λαγκάρντ.

Ιδού ολόκληρη η ανακοίνωση

"Σε χθεσινό του σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο κος Πρετεντέρης, προφανώς εκφράζοντας και τη θέση του τηλεοπτικού σταθμού, αφού δεν υπήρξε διαφορετική τοποθέτηση, απεφάνθη ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ποινικών ευθυνών για τον κ. Βενιζέλο, σε σχέση με τη λίστα Λαγκάρντ.
Κάλεσε δε τον ΣΥΡΙΖΑ να προσκομίσει στοιχεία, ευθύνες, αποδείξεις και πρόσωπα, ώστε να προκύπτει κάτι που να συνδέει ποινικά τον κ. Βενιζέλο με την υπόθεση και να σταματήσει τους καυγάδες στα τηλεπαράθυρα.
Ενημερώνουμε τον κ. Πρετεντέρη να μην ανησυχεί διότι σκοπεύουμε να προσκομίσουμε όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την τεκμηρίωση της πρότασής μας. Θα περιμένουμε όμως κι από τον ίδιο να μας απαντήσει στα κάτωθι ερωτήματα:
Γνωρίζει άραγε αν στην επίμαχη λίστα Λαγκάρντ βρίσκεται μεταξύ πολλών άλλων και ο «βασικός μέτοχος»(σ.σ.: Εννοεί τον Φ.Μπόμπολα) του τηλεοπτικού σταθμού όπου εργάζεται;
Αν το γνωρίζει, μήπως μπορεί να μας ενημερώσει για τα ακριβή ποσά κατάθεσης, καθώς και αν αυτά τα χρήματα έχουν φορολογηθεί νόμιμα στην Ελλάδα;
Γνωρίζει επίσης ότι ο κ. Βενιζέλος κράτησε κρυφά στην ιδιωτική του πρόσβαση την εν λόγω λίστα κατά τη διάρκεια δύο κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων;
Τέλος, ισχύει αυτό που μόλις χθες ενημερωθήκαμε από τα μέσα ενημέρωσης, ότι η Τηλέτυπος ΑΕ, σύναψε νέο τραπεζικό δάνειο ύψους 98 εκ. ευρώ;
Αν ισχύει, μήπως μπορεί να μας ενημερώσει ο έγκριτος δημοσιογράφος αν την ίδια δυνατότητα πρόσβασης σε τραπεζικό δανεισμό τέτοιου ύψους, την έχει ισοτίμως και κάθε άλλη ελληνική επιχείρηση, από αυτές που στη συντριπτική τους πλειοψηφία βάζουν λουκέτο η μία πίσω από την άλλη;  
Θα περιμένουμε με ανυπομονησία τις απαντήσεις του, στο αποψινό δελτίο του έγκυρου σταθμού".
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ