Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

Πρόστιμο 500 δολάρια την ημέρα σε λαχανόκηπο!

       Άλλη μια φορά η σοβαρότητα στριμωγμένη στη γωνία!
       Διότι αν είσαι γελοίος ότι και να πεις δεν μετράει. Άντε τώρα εσύ σοβαρός άνθρωπος να βρεις λογική αιτία για την απαγόρευση του λαχανόκηπου! Και το χειρότερο, άντε να εξηγήσεις πως αυτό είχε ειπωθεί σε ανύποπτο χρόνο από γελοίους και γραφικούς με συνωμοτικούς εφιάλτες!
       Διότι εσένα δεν σε νοιάζει γιατί σου απαγορεύουν να φυτεύεις σέλινο και μαϊντανό στην αυλή σου ή και κανένα μαρουλάκι, χέστηκες! Αυτό που σου τη σπάει και δεν αντέχεις είναι να παραδεχθείς ότι μπορεί και να έχουν δίκιο οι κομπλεξικοί συνωμοσιολόγοι!
       Και όσο πιο πολύ υποσυνείδητα φοβάσαι μήπως είναι αλήθεια ότι κάνει τα εως τώρα δεδομένα και τις σταθερές σου να καταρρέουν, τόσο πιο πολύ κλείνεις τα αυτιά σου και τα μάτια σου στα προφανή! Και τόσο με πιο πολύ πείσμα επιτίθεσαι σε ότι μπορεί να σε ξυπνήσει και να σε ξεβολέψει, και μάλιστα προτιμάς τον εφιάλτη που ζεις σήμερα με τις γελοίες πιθανότητες για ανάκαμψη παρά την αλήθεια που θέλει το σημερινό χάλι να είναι η προσχεδιασμένη πορεία προς το χειρότερο!
       Εξάλλου σου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψεις ότι (απόλυτα δικαιολογημένα, όπως εγώ και ο καθένας) έχεις πέσει θύμα της εικονικής πραγματικότητας που έχουν στήσει αυτοί που καθορίζουν τις ζωές μας και την τύχη μας παρασκηνιακά! Εσύ ΔΕΝ κάνεις ποτέ λάθος! Όλα αυτά είναι βλακείες.
       Ο φόβος και ο εγωισμός σε παρασύρουν (ή με τον φόβο και τη φιλαρέσκεια σε οδηγούν αν προτιμάτε) στη φάκα που δεν θα πάρεις χαμπάρι πριν φτάσεις στο τυρί που θα κλείσει την μοναδική έξοδο διαφυγής πίσω  σου!
       Η Νέα τάξη πραγμάτων καταργεί τα Εθνικά σύνορα, αλλά περνά συρματοπλέγματα στον κήπο σου, στο πορτοφόλι σου, στην περιουσία σου, στο σπίτι σου, και σε εσένα τον ίδιο.
       Η ΝΤΠ δημιουργεί τα ανυπέρβλητα προβλήματα που θα σε φέρουν σε τέτοια απελπισία, που θα ζητήσεις άνευ όρων να αναλάβουν τη ζωή σου ολόκληρη για το καλό σου!
Μάκης Αρμενιάκος  

πηγή:defencenet.gr
Πρόστιμο 500 δολάρια την ημέρα σε λαχανόκηπο!
Ενα ζευγάρι απο το Κόλετζ Παρκ διαμαρτύρεται ότι ο λαχανόκηπος στην αυλή τους βρίσκεται στην "πυρά" Η έναρξη διαμαρτυρίας για το νόμο απο το ζεύγος Helvenstons στο Ορλάντο, θα αντιμετωπίσει πρόστιμα.
Ο λαχανόκηπος στο ζευγάρι του Κόλετζ Παρκ βρίσκεται υπο την απειλή κοπής και με πρόστιμο σε περίπτωση που δεν τα ξεριζώσουν μέχρι την Πέμπτη.
Ο Jason και η Jennifer Helvenston προωθούν το «Φυτέψτε ένα Σπόρο, Αλλάξτε το νόμο," μια διαμαρτυρία ενάντια στο νόμο του Ορλάντο, που λέει ότι παραβιάζει το συνταγματικό τους δικαίωμα να χρησιμοποιούν ειρηνικά την περιουσία τους για να καλλιεργούν τα δικά τους τρόφιμά.
Τον Νοέμβριο , ξεκίνησε η ιστορία σχετικά με τον αμφιλεγόμενο κήπο αφού η πολιτεία ανακοίνωσε στους Helvenstons ότι ο λαχανόκηπος στην αυλή τους δεν ήταν σε συμμόρφωση με τον κώδικα της πόλης.
Μετά από εκατοντάδες ηλεκτρονικά μηνύματα που υποστηρίζουν το ζευγάρι επιτρέποντας αρχικά στους Helvenstons να κρατήσουν τον κήπο τους, η πολιτεία από τότε έχει ζητήσει από το ζεύγος να ξεριζώσουν τον κήπο τους και να τον αντικαταστήσουν με γκαζόν διαφορετικά θα αντιμετωπίσουν πρόστιμο.
"Η μεγαλύτερη ελευθερία που μπορεί να δώσεις σε κάποιον είναι η ελευθερία να ξέρει ότι δεν θα πεινάσει", δήλωσε ο Jason Helvenston. Ο κήπος μας πληρώνει για το σύνολο των εξόδων της υγιεινής διατροφής και του τρόπου ζωής, έχοντας το χαμηλότερο πιθανό ίχνος άνθρακα. Παρέχει πολύτιμη τροφή ενώ είναι ελκυστικός. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει ακόμα συζήτηση.
Οι άνθρωποι βρίσκονται σε πλήρη λήθαργο, και αν τους χαλάσεις την ησυχία τους, η τους πείς κάτι το οποίο δεν το έχει πλασάρει κάποια «εγκριτη» πηγή όπως, τηλεοπτικό κανάλι η δημοσιογράφος, θα σε περάσουν για τρελό - η στην καλύτερη των περιπτώσεων συνομωσιολόγο. Μόνο που στην περίπτωση της Ατζέντα 21, (και έχουμε αναφερθεί πολλές φορές σε αυτό το μπλόγκ), τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και δεν υφίστανται συνομωσίες. Τα τσιράκια της Νέας τάξης πραγμάτων καθώς προσπαθούν να εφαρμόσουν τους στόχους τους, σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιούν τον όρο "Ατζέντα 21". Αντ 'αυτού, χρησιμοποιούν πολύ περισσότερο αβλαβείς ταμπέλες που ηχούν όπως "έξυπνη ανάπτυξη", "ολοκληρωμένο χωροταξικό σχεδιασμό" "πράσινη ανάπτυξη" και ιδιαίτερα, "βιώσιμη ανάπτυξη".
Έτσι, μόνο και μόνο επειδή κάτι δεν φέρει την υπογραφή Ατζέντα 21 δεν σημαίνει ότι δεν είναι η προώθηση των στόχων της Ατζέντα 21.
Οι στόχοι της Ατζέντα 21 δεν εφαρμόζονται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά επίσης σε όλα τα κράτη, και βεβαία στην Ελλάδα. Απλά όπως ανέφερα προηγουμένως με διαφορετική ταμπέλα. Αυτό είναι μια τεράστια παγκόσμια προσπάθεια που συντονίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη.
Η «Ατζέντα 21 του ΟΗΕ, αποτελεί το σχέδιο δράσης για την απογραφή και τον έλεγχο σε οτιδήποτε στη γη, το νερό, όλα τα μέταλλα, όλα τα φυτά, όλα τα ζώα, όλες τις κατασκευές, όλα τα μέσα παραγωγής, όλες οι πληροφορίες, όλη η ενέργεια, καθώς και όλα τα ανθρώπινα όντα στον κόσμο.
Κάθε φυτό, λέει ο «Επίσημος κώδικας ότι είναι κι ένα« επιβλαβές ζιζάνιο »- φυλάκιση η ακόμα και καθημερινά πρόστιμα, μπορούν να σας κλέψουν τη γη.
Μπορούν να σας πάρουν από το σπίτι σας, μέχρι και να σας φυλακίσουν. Οι δικαστικές διαδικασίες όπως καταλαβαίνεται είναι βιτρίνα, καθώς δεν υπάρχει απαλλαγή που να συνδέεται με αυτό τον «κώδικα». 
atheatignosi.gr
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ