Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΕΡΟΥ

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΛΩΝ
       Τα παρακάτω ισχύουν για όλη την Ελλάδα, όσον αφορά την εγγραφή νέων μελών στο κίνημα με δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στις εσωκινηματικές διαδικασίες για την πορεία προς το συνέδριο.
       Ενημερώστε γνωστούς και φίλους και επικοινωνήστε με τις συντονιστικές επιτροπές της περιοχής σας ή στο επίσημο site του κινήματος.
Μάκης Αρμενιάκος    


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΕΡΟΥ

Στο πλαίσιο της πορείας προς το Ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος, προχωράμε στην εγγραφή νέων μελών, ανοίγοντας το Κίνημα στην κοινωνία.

Οι εγγραφές θα γίνονται με ευθύνη των Συντονιστικών Επιτροπών ή απευθείας στα γραφεία του Κινήματος, στην Γραμματεία Οργανωτικού.

Οι εγγραφές θα γίνονται μέχρι την 31/01/2013 με τη νέα φόρμα, η οποία θα αντικαταστήσει την υπάρχουσα. Οι παλαιές εγγραφές μελών ισχύουν κανονικά και η επαναβεβαίωση τους θα γίνει με ευθύνη του Κινήματος (Γραμματεία Οργανωτικού και Κινητοποίησης).

Θα εκδοθεί κάρτα μέλους, με προσωπικό αριθμό η οποία θα πιστοποιεί την εγγραφή μέλους και θα διασφαλίζει την συμμετοχή κάθε μέλους στις εσωκινηματικές διαδικασίες.

Η διανομή της κάρτας μέλους θα γίνεται με ευθύνη των Συντονιστικών Επιτροπών.

Περισσότερες πληροφορίες αναζητήστε στο site του κινήματος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ www.anexartitoiellines.gr ή στην τοπική συντονιστική επιτροπή Λέρου στο τηλέφωνο 22470 22759 ή στο 69 48 57 27 45.
        
Ο Γραμματέας της συντονιστικής επιτροπής Λέρου

Μάκης Αρμενιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ