Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Aνατροπές σε δημοσκόπηση με προβάδισμα της ΝΔ - Τα τρία κυβερνητικά κόμματα αθροίζουν 44%!

       Δανεισμένο από σχόλιο σε ανάρτηση για την ίδια δημοσκόπηση.
       Υπάρχουν τριών ειδών ψέματα! Τα μικρά ψέματα, τα μεγάλα ψέματα και οι Δημοσκοπήσεις!!
       Άνοδος λέει για τους ΑΝ.ΕΛΛ 8% όταν στο προηγούμενο βαρόμετρο είχαν 9% και ενδιάμεσες δημοσκοπήσεις τους έδιναν από 2,8 εως 6% !!!!
       Για την πρωτιά της ΝΔ εκτός από καταγέλαστη (για τη νοημοσύνη των ερωτηθέντων) είναι και μια προσφορά στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ στο αντίπαλο πόλο που τον τρέφει και τον συντηρεί για να τον υποστηρίζει!!! Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά να υπάρχει μια συνιστώσα ή κάποιο στέλεχος που με δήλωσή του τραβάει το χαλί κάτω από τα πόδια του κάθε αντιμνημονιακού νεόπτωχου που στηρίζει το ΣΥΡΙΖΑ ως η μόνη πιθανότητα, λόγω ποσοστών για ανατροπή αυτής της κατάστασης!
       Κάτι με τα αντεθνικά τους (Μακεδονία – Θράκη κτλ), κάτι με τα πολυπολιτισμικά τους (μετανάστες κτλ), κάτι με τα αναρχοαντιεξουσιαστικά τους ε δε θέλει και πολύ να καταλάβεις τη σκηνοθεσία! Δεν θέλουν ανατροπές! Θέλουν να είναι το πρώτο κόμμα της αντιπολίτευσης που θα εγγυάται την εφαρμογή του μνημονίου! Να μαντρώσει την αντίδραση και να την ελέγχει (βλέπε ΝΔ σαν αντιπολίτευση ΓΑΠ).
       Αι στο πυρ το εξώτερον πια. Εσάς δεν χρειάζεται να σας στήνουν παγίδες οι άλλοι, βγάζετε τα μάτια σας μόνοι σας από πρόθεση.
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:defencenet.gr
Aνατροπές σε δημοσκόπηση με προβάδισμα της ΝΔ - Τα τρία κυβερνητικά κόμματα αθροίζουν 44%!


Ανατροπές στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των εκλογέων δείχνει το μηνιαίο "Βαρόμετρο", η δημοσκόπηση της Public Issue για την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

Έτσι, οριακό μεν, αλλά ουσιαστικό προβάδισμα παίρνει για πρώτη φορά μετά τον Σεπτέμβριο η Νέα Δημοκρατία με διαφορά 0,5% από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τα αποτελέσματα είναι με αναγωγή επί των αναποφάσιστων.
Ταυτόχρονα δείχνει ελάχιστη υποχώρηση στα ποσοστά της Χρυσής Αυγής που την δίνει στο 10%, ενώ ανεξήγητα ψηλά δίνει το ΠΑΣΟΚ στο 8%.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες κατά την Public Issue λαμβάνουν 8% και αυτό είναι πολύ σημαντικό για το κόμμα του Π.Καμμένου αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καθώς σε όλες τις δημοσκοπήσεις καταγράφουν ποσοστά από 3,5% μέχρι 6%.
Και αν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν λόγο να έχουν ανακάμψει δεν ισχύει το ίδιο για το ΠΑΣΟΚ που βρίσκεται στην δίνη της λίστας Λαγκάρντ.
Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 29% έναντι 28,5% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ακολουθούν Χρυσή Αυγή με 10%, ΠΑΣΟΚ και Ανεξάρτητοι Έλληνες με 8%, ΔΗΜΑΡ με 7% και KKE με 5,5%.
Στην παράσταση νίκης προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 44% και ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με 39%, ενώ στο ερώτημα ποιος είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο A.Σαμαράς συγκεντρώνει το 48% των προτιμήσεων, έναντι 24% του Αλέξη Τσίπρα.
Δηλαδή η δημοσκόπηση που έχει γίνει με αναγωγή των αναποφάσιστων "πριμοδοτεί" πλούσια τα τρία κυβερνητικά κόμματα που αθροιστικά φτάνουν στο 44%!
Το πιο σημαντικό εύρημα υπέρ της κυβέρνησης είναι ότι έχει μειωθεί πολύ η παράσταση νίκης υπέρ της ΝΔ. με τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται  με πέντε μονάδες που για παράσταση νίκης όταν το υπόλειπόμενο κόμμα είναι κυβερνητικό, είναι πολύ μικρή.
Η ανατροπή είναι εντυπωσιακή, όσο και περίεργη, αν λάβουμε υπ'όψιν ότι στο προηγούμενο "Βαρόμετρο" της ίδιας εταιρείας που είχε δημοσιευθεί στις 13 Δεκεμβρίου τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:
Ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να προηγείτο της ΝΔ κατά 4,5 μονάδες, ενώ η Χρυσή Αυγή ήταν περίπου στα ίδια με 10,5%
Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ συγκέντρωνε 30.5%, η ΝΔ 26% και ακολουθούσαν η Χρυσή Αυγή 10,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 9%, το ΠΑΣΟΚ 8% η ΔΗΜΑΡ 6,5% και το ΚΚΕ 5,5%
Όσον αφορά στο ποιος θεωρείται καταλληλότερος για πρωθυπουργός, ο Αντώνης Σαμαράς προηγείτο έναντι του Αλέξη Τσίπρα κατά 11 ποσοστιαίες μονάδες (40% ο Αντώνης Σαμαράς, 29% ο Αλέξης Τσίπρας).
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ