Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

«Ένα ακόμη σενάριο συνωμοσίας αποδείχτηκε κακούργημα»

Όταν οι δικαστές δικαιώνουν τους συνωμοσιολόγους, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ γίνονται σοβαροί και οι σοβαροί γίνονται ή λαμόγια (ΜΜΕ – πολιτικοί) ή ηλίθιοι (ψηφοφόροι – κοινή γνώμη)
       Αυτό που περιμένω τώρα είναι η προσπάθεια στρογγυλέματος στην αρχή, και κουκουλώματος στην συνέχεια! Φυσικά οι τόνοι θα ανέβουν και ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με ΣΥΡΙΖΑ θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον (και τον τηλεοπτικό χρόνο) από τις μεταξύ τους αντεγκλήσεις, και φυσικά θα παραμείνουν στην γωνία (από τα ΜΜΕ) οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, παρά τη δικαίωση των καταγγελιών τους, ως γραφικοί!!!!
       Σοβαρός και στα μούτρα σας! Ρε είμαι γελοίος, ΓΕΛΟΙΟΣ τέρμα και τελείωσε.  Γελοίος, συνωμοσιολόγος και μακάρι να τα καταφέρω ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για τα τσουτσέκια των Βρυξελών και της παγκοσμιοποίησης!
Μάκης Αρμενιάκος    
πηγή:defencenet.gr
«Ένα ακόμη σενάριο συνωμοσίας αποδείχτηκε κακούργημα»

Η ποινική δίωξη για κακούργημα στον επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, αποδεικνύει ότι οι καταγγελίες των Ανεξάρτητων Ελλήνων για αλλοίωση στοιχείων δεν ήταν ένα ακόμη σενάριο συνωμοσίας, τονίζει ο Πάνος Καμμένος, με αφορμή την κακουργηματική δίωξη σε βάρος του Α. Γεωργίου ο οποίος κατηγορείται για αλλοίωση των δημοσιονομικών στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ.

  « Ένα ακόμη «σενάριο συνωμοσίας" αποδείχθηκε κακούργημα προς έρευνα », δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, υπενθυμίζοντας ότι το κόμμα του πρωτοστάτησε στην ανάδειξη του εν λόγω θέματος.

 Ο κ. Καμμένος υποστηρίζει ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έχει τεράστιες ευθύνες επειδή διατηρεί μέχρι σήμερα τον κ. Γεωργίου στη θέση του «προκειμένου να παράσχει επιπλέον προστασία στον κ. Παπανδρέου και τον κ. Παπακωνσταντίνου », όπως ισχυρίζεται.   «Μετά τις δηλώσεις Λοβέρδου και Κατσέλη έρχεται τώρα η Δικαιοσύνη να προσθέσει νέα στοιχεία για τις μεθοδεύσεις και μέσω της πλαστογραφίας των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ, που οδήγησαν τη χώρα μας στις δαγκάνες των δανειστών», τόνισε ο κ. Καμμένος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ