Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013



ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ) ΙΑΤΡΙΔΗ
 ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


Ρόδος, 04 Ιανουαρίου 2013




ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΡΟΔΟΥ.


Για μια ακόμη φορά, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ότι, η τρικομματική  κυβέρνηση των κ. Σαμαρά, Βενιζέλου και Κουβέλη επιφύλαξε ένα ακόμη πρωτοχρονιάτικο δώρο για τους Δωδεκανήσιους.

Λυπάμαι ειλικρινά, διότι όσα έχω πει όλο αυτό το διάστημα για την απαξίωση των ακριτών νησιωτών, επαληθεύονται στην πράξη. 
Με το ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε παραμονή πρωτοχρονιάς σχετικά με το οργανόγραμμα του Νοσοκομείου Ρόδου, δεν εφαρμόζονται, παρά μόνο οι δεσμεύσεις που έχουν αναλάβει απέναντι  στο μνημόνιο οι κυβερνώντες.

Για τους υποστηρικτές του μνημονίου, σημασία δεν έχει η υγεία των ακριτών νησιωτών, αρκεί να πληρώνονται οι τοκογλύφοι δανειστές μας.

Με συγκεκριμένα στοιχεία, είχα επισημάνει τις απολύσεις στα νοσοκομεία όλης της Ελλάδας και είναι πραγματικά τραγικό, οι κυβερνώντες βουλευτές να εκφράζουν… την απορία τους, την αγανάκτηση τους, τον προβληματισμό τους και να μιλούν για επικίνδυνες αποφάσεις.

Πραγματικά επικίνδυνοι, είναι αυτοί που κρύβουν την αλήθεια από τους νησιώτες μας και συνεχίζουν να την κρύβουν, παρά το γεγονός ότι, διαψεύδονται καθημερινά από τις αποφάσεις των υπουργών, που τους στηρίζουν με νύχια και με δόντια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ