Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Πυροβόλησαν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού - Ζούμε στα «μολυβένια» χρόνια?

       Τούτες τις δύσκολες ώρες να συσπειρωθούμε γύρω από τον πρωθυπουργό μας και την κυβέρνησή του!

       Η επίθεση με πυροβολισμούς από καλάσνικοφ στα γραφεία της ΝΔ και το γραφείο του πρωθυπουργού είναι επίθεση στην δημοκρατία και στην εθνική προσπάθεια για έξοδο από την κρίση!!

       Σήμερα που ο κόσμος έπρεπε να βοά από την παράδοση της χώρας ως ενέχυρο στους δανειστές, με την άρση της Εθνικής Ασυλίας που προστατεύει τα κράτη (και τους λαούς) με βάση το διεθνές δίκαιο, μεταβάλλεται η χώρα μας και μετατρέπεται από κράτος με εθνική υπόσταση σε ιδιωτική εταιρεία υπό εκκαθάριση!

       Ναι, η κατάσταση μας, εντέχνως (ΕΛΣΤΑΤ) παρουσιάστηκε ως πολύ δύσκολη και σε αδιέξοδο οικονομικό που απαιτούσε θυσίες και παραχωρήσεις! Όμως υπάρχει και ένα πλαίσιο προστασίας διεθνών κανονισμών, το οποίο όχι μόνο δεν εκμεταλλευτήκαμε ως διαπραγματευτικό πλεονέκτημα αλλά απωλέσαμε με μεγάλη προθυμία από τους διαχειριστές της κρίσης.

       Σήμερα επικυρώνουν την ουσιαστική διάλυση της χώρας που με τις αιματηρές θυσίες μας προσπαθούν να σώσουν!

       Σε μια περίοδο 3 περίπου χρόνων που ήρθαν τα πάνω κάτω και που μέχρι και οι αναρχικοί συνεργάστηκαν για την εφαρμογή των μνημονίων (κρύφτηκαν με μοναδικές εμφανίσεις στις μεγάλες συγκεντρώσεις για να τις διαλύσουν προς όφελος της κυβέρνησης!), η κυβέρνηση παίζει το χαρτί της τρομοκρατίας.

       Πολύ βολικό και την κατάλληλη στιγμή για να μην είναι οργανωμένο από αυτούς που εξυπηρετεί!!! Και δεν βλέπω να ωφελείτε κανείς άλλος πέρα από την κυβέρνηση για την εφαρμογή των μνημονίων.

Υ/Γ Πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ξευτιλισμένη πολιτική τάξη της χώρας να πάρουν τα κανάλια σβάρνα και να δηλώσουν με θάρρος και αυταπάρνηση την προσήλωσή τους στην προάσπιση της Δημοκρατίας (αντισυνταγματικές διαδικασίες στην βουλή) και την εξόντωση του λαού για την «σωτηρία» της χώρας!
Υ/Γ 2 Το τραίνο της ανάπτυξης έλαβε εντολή να σταματήσει έξω από την Θήβα για να μην διακινδυνέψει η ανάπτυξη της χώρας από τις σφαίρες που πέφτουν σαν χαλάζι!!!
Μάκης Αρμενιάκος
πηγή:defencenet.gr
Πυροβόλησαν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού - Ζούμε στα «μολυβένια» χρόνια?

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο άγνωστοι άντρες, φέροντας βαρύ οπλισμό, άνοιξαν πυρ κατά των κεντρικών γραφείων της Νέας Δημοκρατίας. Ο ένας δράστης φέρεται να πυροβολούσε και ο άλλος μάζευε τους κάλυκες.

Η αστυνομία βρίσκεται στο σημείο και έχει αποκλείσει την περιοχή, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει βρει εννέα κάλυκες.

Ανανέωση 7:45
Οι δράστες, βάσει των πρώτων πληροφοριών, επέβαιναν σε αυτοκίνητο και η ένοπλη επίθεση φαίνεται να έγινε κοντά στην υπόγεια διάβαση, επί της οδού Λάμπρου Κατσώνη. Από την επίθεση δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.
Κατά τις 7:30 η αστυνομία βρήκε καμένο αυτοκίνητο στο Παλαιό Φάληρο και πιθανολογείται ότι αυτό ανήκει στους δράστες της επίθεσης.

Τις έρευνες έχει αναλάβει αποκλειστικά η αντιτρομοκρατική υπηρεσία.Να σημειώσουμε ότι στο σημείο υπάρχουν πολλές κάμερες ασφαλείας, το υλικό των οποίων αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.
Για την επίθεση έχει ενημερωθεί ο πρωθυπουργός, κ. Αντώνης Σαμαράς, ενώ στο σημείο βρίσκεται ο γραμματέας της ΝΔ, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος και έλαβε πλήρη ενημέρωση για τα μέχρι τώρα στοιχεία από την αστυνομία.
Να σημειώσουμε ότι στο σημείο υπάρχουν πολλές κάμερες ασφαλείας, το υλικό των οποίων αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ