Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Και το όνομα αυτού: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

       Επιτέλους!!! Ο Πάνος Καμμένος προχώρησε στην Ιδρυτική Διακήρυξη του Νέου Κόμματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
       Η  Ιδρυτική Διακήρυξη αυτή είναι αποτέλεσμα της συμμετοχής 196.000 πολιτών στη δημόσια διαβούλευση στο διαδίκτυο, και αναδεικνύει την αποδοχή των πολιτών στις ενέργειες και τις θέσεις του Πάνου Καμμέμου όλο αυτό το διάστημα, και που φυσικά υιοθετούνται από τους πολίτες που συμμετείχαν.
       Δηλώνω ρητά την πρόθεση μου να υποστηρίξω ενεργά αυτή την κίνηση, ανοικτά (όπως έκαναν πάντα) ΑΛΛΑ χωρίς να παραχωρώ στο ελάχιστο το δικαίωμα μου να διαφοροποιούμαι, ασκώ έλεγχο και δριμεία κριτική όποτε το κρίνω αναγκαίο.
       Επίσης, η απόφαση μου αυτή δεν θα επηρεάσει στο ελάχιστο τη λειτουργία του blog, αφού όπως προανέφερα, θα συνεχίσω να εκφράζομαι επώνυμα και ελεύθερα όπως έκανα μέχρι τώρα, και θα συνεχίσω να μην δεσμεύομαι από συμφέροντα, σκοπιμότητες και υπακοή σε άνωθεν εντολές από κανέναν.
       Επειδή δεν πιστεύω στο θεσμό των κομμάτων όπως τα έχω γνωρίσει από μέσα εως τώρα, εύχομαι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, με θετικές  επιπτώσεις στους θεσμούς, το πολιτικό σύστημα, τους πολίτες και τη χώρα.
Καλοτάξιδο.
Μάκης Αρμενιάκος       

πηγή:anti-ntp
Και το όνομα αυτού:
Το κίνημα των πολιτών γεννήθηκε.
Η Παναγιά να είναι βοηθός και προστάτης.
Πάνος Καμμένος
ακολουθεί η Ιδρυτική Διακύρηξη

anexartitoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ