Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Kαμμένος:Άν πράγματι δεν το δέχεστε Κ.Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας τότε μην υπογράψετε!

      Μεταξύ της άποψης αυτών που επικρίνουν το πρόεδρο της Δημοκρατίας με αφορμή τις δηλώσεις του για τον Σόιμπλε, και αυτών που λένε κάλιο αργά παρά ποτέ πχ Χατζηνικολάου, υπάρχει και μια  άλλη, η δική μου, που λέει, αν δεν δω πράξεις δεν πιστεύω λόγια!
       Βεβαίως η παραίτηση της παχουλότατης μηνιαίας αποζημίωσης (μισθός) είναι μια πράξη με συμβολικό κυρίως χαρακτήρα, αφού τα συμφέροντα που διακυβεύονται τώρα, και περνούν από τη στάση του προέδρου, είναι ασύλληπτα!, αλλά δεν είναι χειροπιαστή απόδειξη των προθέσεων του σε σχέση με το νόημα των δηλώσεων του.
       Το θέμα έθεσε και ο Π. Καμμένος στην ανάρτηση που ακολουθεί.
       Έτσι η τρίτη άποψη διαμορφώνεται ως εξής: Κάλιο αργά παρά ποτέ, έστω και την ύστατη ώρα, ο πρόεδρος απέτρεψε (ως είχε καθήκον και υποχρέωση) την εξευτελιστική παράδοση της χώρας στους δανειστές και του λαού στην εξαθλίωση, με την μη υπογραφή του μνημονίου - δανειακής σύμβασης. Όλα τα άλλα είναι θεωρίες επισκόπου για λαική κατανάλωση (εν όψη 25ης Μαρτίου;).
       Βλέπετε η αφοσίωση του Α. μαγκάκα Σαμαρά στην πατρίδα και την κυβέρνηση του μνημονίου, καθιστά ακόμα και την παραίτηση του προέδρου καμένο χαρτί, αφού και τα δύο  κόμματα βγάζουν καινούργιο πρόεδρο με πάνω από 180 ψήφους (3/5)!, καθιστώντας και τους τρεις (πρώην, νυν και επίδοξο, πρωθυπουργούς) την μεγαλύτερη πολιτική μαφία στην ιστορία του πολύπαθου Ελληνικού έθνους.
Μάκης Αρμενιάκος 

πηγή:anti-ntp
Kαμμένος:Άν πράγματι δεν το δέχεστε Κ.Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας τότε μην υπογράψετε!


"Άν πράγματι δεν το δέχεστε Κ.Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας ωφείλετε να

ΜΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ,ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΔΩΤΟ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΥΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ...........


ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΑΣ ΡΟΛΟΣ Η ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΤΕ Η ΘΑ ΕΙΣΤΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ