Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Και από πότε οι εκλογές άρχισαν να γίνοντα ι απειλή για τον ελληνικό λαό;

       Φτάσαμε στο σημείο να μας απειλούν με εκλογές! Εκλογές που τις θέλουμε και τις απαιτούμε, και ο τρόμος που τους προκαλεί η προσφυγή στις κάλπες, τους έκανε με θεαματικούς ανακυβισμούς να τα βρουν!! 
      Όμως φτάνει μια πρόταση του Σωκράτη, για να συνειδητοποιήσεις το φαύλο, άναρθρο θόρυβο που έχει κατακλύσει τη ζωή μας από τις δηλώσεις πολιτικών, δημοσιογράφων, αναλυτών, blogers, εφημερίδων, περιοδικών, ραδιοφώνων, καναλιών που έχει καταφέρει να επισκιάσει κάθε ελεύθερη φωνή, συντηρώντας το νέφος του βόθρου της προπαγάνδας, που τρομοκρατεί και παραλύει την ορθή σκέψη του πλανεμένου όχλου.
       Δυστυχώς οδηγούμαστε πια σε εξέγερση, οδηγούμενη από το στομάχι, με θολωμένο μυαλό, ενεργώντας ίσως όπως σχεδιάζουν κάποιοι για τους δικούς τους σκοπούς.
       Αξία έχει κάθε δυναμική λαϊκή παρέμβαση, όταν υπηρετεί ιδανικά και αξίες με πλήρη συνείδηση και ωριμότητα και όχι η συμπτωματική απελπισμένη στάση εξαθλιωμένων θηρίων, και δυστυχώς όπως φαίνεται, ότι την ευκαιρία για την πρώτη περίπτωση την έχουμε χάσει από καιρό!
Μάκης Αρμενιάκος    

πηγή:olympia.gr
Και από πότε οι εκλογές άρχισαν να γίνοντα ι απειλή για τον ελληνικό λαό;
Τους μεν κενούς ασκούς η πνοή διίστησι, τους δ’ ανοήτους, το οίημα.
Και για τους νεοέλληνες: Τα άδεια σακιά τα φουσκώνει ο αέρας και τους ανόητους η έπαρση.
Σωκράτης , αρχαίος Έλληνας Αθηναίος Φιλόσοφος (470 π.Χ. ή 469 π.Χ. – 399 π.Χ.)
Γράφει ο Νίκος Χριστοδουλόπουλος
Κατά την σημερινή του καθημερινή σχεδόν μεσημεριάτικη “κατήχηση” προς τους εναπομείναντες ψηφοφόρους του, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπεμεταξύ των άλλων, ότι δεν θα

μας αφήσουν να πτωχεύσουμε και θα μας δώσουν τα ευρώ που απαιτούνται για να πληρωθούν οι δανειστές μας στις 14 Μαρτίου αλλά και διότι έχουν εκλογές στη Γερμανία, Γαλλία και ΗΠΑ !!!
Εκείνο όμως που είναι αξιοσημείωτο είναι ότι είπε ότι ναι μεν η Ελλάδα είναι σε πολύ δύσκολη θέση (καμπή είπε συγκεκριμένα) αλλά δεν το έχει καταλάβει ο ελληνικός λαός! Μα πώς να το καταλάβει ο λαός όταν τη μια μέρα του λέει άλλα και την άλλη τα αντίθετα;
Εν τω μεταξύ στα χνάρια του κ. ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΑ, του ΓΑΠ δηλαδή, άρχισε να κινείται και ο κ. Παπαδήμος!!!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, άρχισε να «εκβιάζει» τους πολιτικούς αρχηγούς που τον έχρισαν πρωθυπουργό, χωρίς να μας ρωτήσουν, ότι αν δεν τηρήσουν συντεταγμένη στάση, διαρρέει από το περιβάλλον τουτην πληροφορία ότι την Δευτέρα το πρωί θα καταθέσει την εντολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες για την προκήρυξη εκλογών.
Και από πότε οι εκλογές άρχισαν να γίνονται απειλή για τον ελληνικό λαό κύριε πρωθυπουργέ;
Γι αυτούς που σας στηρίζουν μπορεί, ειδικά το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ, που βλέπουν τα ποσοστά τους να κατακρημνίζονται, για τον ελληνικό λαό όμως ποτέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ