Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Αστυνομία τροφίμων.Καινούργιο φρούτο..! (video)

      Δεν είναι δυνατόν να αναρτήσω, όλα όσα έχω διαβάσει, εμπεριστατωμένα, για τα δεκάδες projects, σε κάθε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας, για την επίτευξη της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
       Η Αστυνομία τροφίμων δεν είναι άσχετη από την διεύθυνση παγκόσμιου επισιτισμού του ΟΗΕ, τα μεταλλαγμένα, της διάφορες αρρώστιες και διατροφικά σκάνδαλα, τον codex alimentarious, την απαγόρευση οικιακής καλλιέργειας(έρχεται), την κάρτα του πολίτη (διανομή), το φαινόμενο του θερμοκηπίου και η συμβολή των ζώων που εκτρέφονται για φαγητό, η κρεατόμαζα που θα τα αντικαταστήσει! και πολλά πολλά άλλα.
       Όσοι νομίζουν ότι η παγκόσμια διακυβέρνηση αποτελεί τη λογική απάντηση στα προβλήματα (οικονομικά και όχι μόνο) που ταλανίζουν την ανθρωπότητα κάνουν λάθος.
       Τα προβλήματα δημιουργούνται από αυτούς που θέλουν να τα λύσουν με την παγκοσμιοποίηση. Οι κρίσεις είναι τεχνικές και χρησιμοποιούνται για να επιβληθούν οι λύσεις, που από πριν ήταν στόχος η εφαρμογή τους.
       Αλλά και πάλι, κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι δεν βλέπει τίποτε κακό στην παγκόσμια διακυβέρνηση, θεωρώντας με βάση την εμπειρία του εως σήμερα, ότι απλά σαν μόνη αλλαγή την μεγαλύτερη κλίμακα και την προσδοκώμενη σταθερότητα.
       Όμως δεν είναι καθόλου έτσι. Κανείς δεν αποκαλύπτει ότι το σχέδιο περιλαμβάνει αυταρχικό καθεστώς με πλήρη έλεγχο του ατόμου, περιορισμό των ελευθεριών και δικαιωμάτων, και εξαναγκασμός στην τυφλή υπακοή του "σοφού" συστήματος που φροντίζει για όλα. Κανείς δεν μιλάει για την επιβολή μιας θρησκείας, κατάργηση: περιουσιών, επιλογής τόπου και τρόπου διαμονής, επιλογής επαγγέλματος (πχ ελεύθεροι επαγγελματίες ) και γενικά κάθε δυνατότητα πρωτοβουλίας και έκφρασης.
       Το πείραμα της Ελλάδας δεν είναι πείραμα στα τυφλά. Είναι η μεθόδευση της κατάργησης της εθνικής κυριαρχίας και της εθνικής υπόστασης, χωρίς ωστόσο αυτά να εντάσσονται σε δημοκρατικές διαδικασίες αλλά με βάση κάποιες συνθήκες που προκύπτουν από ολιγαρχίες εν αγνοία των λαών, και από κάποιες επιτροπές.
       Μάκης Αρμενιάκος 
       
πηγή:anti-ntp
Αστυνομία τροφίμων.Καινούργιο φρούτο..!
Αντικαταστήσανε το φαγητό που είχε το κοριτσάκι μαζί του με το πιο υγιεινό υποτίθεται κολατσιό του σχολείου.
Κοριτσάκι πιάστηκε απο την αστυνομία τροφίμων και υποχρεώθηκε να φάει το φαγητό του σχολείου της, ενώ η μάνα του κοριτσιού της είχε φτιάξει άλλο γεύμα όπως...
και κάθε μέρα που της έδινε μαζί.

Δεν είναι καλό για κανέναν, είναι παράνομο όσο ακούγετε.
Θα κατεδαφιστούν πολλές ελευθερίες με την Νέα τάξη πραγμάτων..
Θα τρώτε μόνο όσο και ότι η Νέα Τάξη θεωρεί σωστό..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ