Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Το μνημόνιο,οι διαδόσεις, τα ΌΧΙ, τα ναι, Η ΜΙΚΑ ο αντώνης και τα κουκιά!

      Είναι φοβερό! Με αφορμή μια ανάρτηση, να θέλω να κάνω τρεις αναρτήσεις σε μία!
       Η πορεία του Σαμαρά δικαιώνει και αιτιολογεί την συνέπεια του στην ασυνέπεια!! αλλά αυτό ξεπερνάει τα όρια της αθλιότητας.
       Μετά το μαζικό μπάσιμο των λαθρομεταναστών και τη συγκατάθεση του υπέρ των Γερμανών για τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας, έριξε το Μητσοτάκη πριν την εκχώρηση του 49% και το mamagment του ΟΤΕ, εξυπηρετώντας τα ντόπια και ξένα διαπλεκόμενα συμφέροντα, και την γνωστή σε όλους μας κατάληξη του σκανδάλου siemens.
       Η μεθόδευση για τη εκλογή προέδρου του κόμματος από τη βάση, του έδωσε το προνόμιο της στήριξης του από τα ΜΜΕ και μαζί με τους ψήφους από αριστερούς και Πασοκζήδες, κατέλαβε την προεδρία.
       Δύο ολόκληρα χρόνια εγκληματικής στήριξης του ΓΑΠ με την ανούσια προσχηματική διαφωνία και της αντιμνιμονιακής ρητορείας, μας έφεραν στα χάλια της κυβέρνησης Παπαδήμιου και την αποκάλυψη των πραγματικών του προθέσεων με την θεαματική στροφή στην πολιτική και τη στήριξη του μνημονίου!!!!.
       Τις  μεγάλες  διαρροές ψηφοφόρων ακολούθησαν οι διαγραφές βουλευτών που έμειναν πιστοί στην πολιτική του κόμματος  που είχαν επί δύο χρόνια περάσει στο λαό και τους ψηφοφόρους τους, και ψήφισαν όχι στο Έγκλημα υπό μορφή μνημονίου.
       Της διαγραφής ακολούθησε βρώμικος πόλεμος και κατασυκοφάντηση των βουλευτών του ΌΧΙ,  από φιλικά blogs στελέχη και τοπικές, ελεγχόμενες από το περιβάλλον του προέδρου.
       Τα υποταγμένα βρώμικα ερπετά της Συγγρού που προσκύνησαν εκεί που έφτυναν δύο χρόνια, τόλμησαν να συκοφαντήσουν την ηθική, το θάρρος και τη συνείδηση όσων στάθηκαν όρθιοι και δεν κάμφθηκαν από τις πιέσεις και τους εκβιασμούς, προτάσσοντας το συμφέρον της πατρίδας ενάντια στο δικό τους συμφέρον.
       Ανάμεσα στις γελοιότητες που κυκλοφόρησαν για όλους τους βουλευτές του ΌΧΙ, ξεχώρισα λόγω τοπικού ενδιαφέροντος, αυτά που κυκλοφόρησαν για τη Μίκα Ιατρίδη!
       Αν δεν το ξέρατε, μερικοί από αυτούς που κυνηγούσαν την Μίκα Ιατρίδη σε κάθε τις βήμα, για να φωτογραφηθούν μαζί της, να δείξουν πως την γνωρίζουν και γενικά σε κάθε ευκαιρία να κλέψουν λίγη δημοσιότητα και λάμψη από την λάμψη της, διέδωσαν (αυθορμήτως ή κατ΄εντολή;) ότι η κ Ιατρίδη δεν έβγαινε στις δημοσκοπήσεις και γιαυτό ψήφισε ΌΧΙ!!!!!!!
       Βρε γελοία αναλώσιμα ανθρωπάρια, γιατί δεν δίνεται καμιά δημοσκόπηση για του λόγου το αληθές; μήπως γιατί συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο; ή μήπως γιατί αυτοί που τα διαδίδουν έκαναν στροφή μαζί με τον Σαμαρά και έχουν το ανάθεμα του κόσμου!
       Μήπως δεν αντέχουν τον ενθουσιασμό, την αγάπη και τα συγχαρητήρια του κόσμου για τους Βουλευτές που είχαν την τιμή να πουν ΌΧΙ όπως κ Μίκα Ιατρίδη, σε αντίθεση με την κατήφεια και τη θλιβερή τους εικόνα να απολογηθούν για τη στάση τους και να εξηγήσουν τα ανεξήγητα;
       Αλλά το πράγμα δεν σταματάει εδώ! Τώρα διαδίδουν (που κότσια για ανοικτές συνομιλίες και ανακοινώσεις! όλα γίνονται με διαδόσεις εκ του ασφαλούς!) ότι τους θέλουν πίσω αν δηλώσουν ότι έκαναν λάθος!!!!!!
       Δήλωση μετανοίας θέλει ο Αντωνάκης για να πάρει πίσω τους βουλευτές αφού τα κουκιά δεν του βγαίνουν!!

       Πόσο Ηλίθιος πρέπει να είσαι για να πιστεύεις πως το άδικο συγνώμη των βουλευτών δεν είναι εξευτελισμός του αρχηγού;!
       Πόσο ηλίθιος πρέπει να είσαι για να πιστεύεις πως μπορεί να ξεπλύνεις τη δική σου ντροπή, με την αναγκαστική μεταμέλεια αυτών που ο κόσμος θαυμάζει γιατί πήγαν κόντρα στην επιλογή σου;!
       Τόσο όσο χρειάζεται για να μην γίνεις ΠΟΤΕ πρωθυπουργός; Τόσο όσο να πιστέψεις ότι η επιλογή σου να στηριχθείς στα διαπλεκόμενα και τα ΜΜΕ και όχι στο λαό για να πάρεις την εξουσία; Πιστεύεις πράγματι ότι τα αφεντικά σου νοιάζονται αν θα γίνεις πρωθυπουργός εσύ μετά την με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ εφαρμογή του μνημονίου;
       Επειδή όντως, οι πράξεις σου μαρτυρούν ότι είσαι ηλίθιος και τα πιστεύεις όλα αυτά, ΕΙΣΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ και γιαυτό ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ!
Υ/Γ Εξαφανίστηκαν από το blog όσοι:
        Με κατηγορούσαν για φασίστα και δεξιό
        Οι περισσότεροι αντιμνιμονιακοί ΝεοΔημοκράτες
        Οι ΠΑΣΟΚτζήδες που προσβάλλονταν με τους χαρακτηρισμούς μου στον ΓΑΠ και γενικά όσων στήριζαν το μνημόνιο.
        Και όσοι υποστήριζαν τις θυσίες για το μνημόνιο
        Να υποθέσω ότι τελείωσαν τα επιχειρήματα τους ή απλά σιωπούν;
        
Υ/Γ2 αν και παρά τη θέληση μου, χωρίς πολλές τοπικές ειδήσεις, τα στατιστικά του blog είναι εντυπωσιακά καλά! κυρίως από φίλους αναγνώστες από όλη την Ελλάδα.
       Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνετε. 
          

Μάκης Αρμενιάκος         


πηγή:olympia.gr
Αφού τους συκοφάντησαν και τους διέσυραν, τώρα διαρρέουν ότι τους θέλουν πίσω!
Απίστευτο αυτό που διαβάζουμε πρωϊνιάτικα στο Ταχάλια. Ότι “κάποιοι” διαρρέουν από την Συγγρού πως… Θα μπουν στις λίστες όσοι αναγνωρίσουν το λάθος τους!

Δηλαδή, αυτοί που προφανώς διέρρεαν τις απίστευτες αθλιότητες για τους βουλευτές που άκουσαν την συνείδηση τους, περί μαύρου χρήματος στο εξωτερικό, περί συμπόρευσης με σκοτεινά συμφέροντα και ακόμα βρωμερότερη λάσπη…

Αυτοί που διέρρεαν πως οι βουλευτές που είπαν το βροντερό ΟΧΙ “εκλιπαρούν να γυρίσουν πίσω…”

Τώρα οι ίδιοι διαρρέουν (προφανώς καταλαβαίνοντας την ζημιά που έκαναν) ότι “είναι ευπρόσδεκτοι όσοι ζητήσουν συγγνώμη!”

Πότε; Τώρα που αποκαλύπτεται ο νέος εκβιασμός και η αλήθεια πίσω από το “ΝΑΙ”. Ότι η απειλή για χρεοκοπία του “ΟΧΙ” ήταν η ζοφερή πραγματικότητα της αποδοχής του δεύτερου μνημονίου.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αύριο όλη η Ελλάδα θα είναι στις πλατείες!
Στη Λέρο έχει κανονιστεί τίποτα ή μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά;

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ