Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Μία Άξια Ελληνίδα….

       Δύο διαφορετικοί παράλληλοι κόσμοι όπως λέει και η ίδια, που δεν συμπίπτουν πουθενά!
       Πόσο, μα πόσο πολύ ανάγκη έχουμε αυτές τις φωνές μέσα στη βουλή! Πόσο διαφορετική φωνή ανάμεσα στους επαγγελματίες βουλευτές που μιλάνε πολύ και δεν λένε τίποτα!
       Πόσο ανάγκη έχουμε την απλή λογική, που στο παράδειγμα της την αποκαλεί απλή οικονομία και λέει, δεν χαίρομαι που θα γλιτώσω 200 ευρώ από τον κάθε εργαζόμενο, γιατί ο κόσμος δεν θα έχει λεφτά να έρθει να με δει! και άρα εγώ δεν θα έχω λεφτά να τους πληρώσω τα κουτσουρεμένα τους ανταγωνιστικά για την ανάπτυξη μεροκάματα!. Θα κλείσω θα μπορούσε να πει κλείνοντας τα στόματα των βαθυστόχαστων οικονομικών προφεσόρων με τις επιστημονικές τους αναλύσεις και τους δείκτες τους, και όσων τα υιοθετούν και τα επικαλούνται.
       Είμαι σίγουρος ότι και αυτή η φωνή θα πάρει πόδι από τη βουλή, όπως και η Μίκα, όπως και κάθε άλλη φωνή που δεν υπακούει τυφλά στα σχέδια σωτηρίας των εγκάθετων σωτήρων.
       Στο χέρι μας είναι να υπερασπίσουμε αυτές τις φωνές, να τις επιβάλουμε, διώχνοντας τη σαπίλα που έχει θρονιαστεί στη βουλή και που αποβάλει κάθε τίμια, άξια και λαϊκή φωνή για να επιβιώνει, να καταστρέφει, να διαφθείρει και να εξαπατά.
       Στο χέρι μας είναι θα το κάνουμε;
Μάκης Αρμενιάκος  

πηγή:olympia.gr
Μία Άξια Ελληνίδα….
Έπρεπε να παραιτηθεί μία ανίκανη , δειλή και μηδενικής αξίας βουλευτής…..
Για να εμφανιστεί μια πραγματική Ελληνίδα….
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ!!!
Δείτε το όλο…..ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ….


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

8ea mana mas !!!!!

Ανώνυμος είπε...

πεσ τα χρυσόστομη. Μακάρι να υπήρχαν μερικές ακόμα φωνές σαν και αυτή. Σε θαύμαζα σαν καλλιτέχνιδα αλλά με χαρά διαπίστωσα ότι είσαι τεράστια και ως άνθρωπος.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ