Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ετοιμάζουν μεγάλη υποδοχή της Μίκας στη Ρόδο

       Όταν έχεις πάρει την απόφαση με ποιους είσαι, και αν εννοείς στο ελάχιστο αυτά που λες, και είσαι άνθρωπος με αξίες και αρχές, ΦΑΙΝΕΤΑΙ!
       Όχι στα εύκολα, εκεί που όλοι φαίνονται άνετοι, καλοί και ωραίοι, αλλά στα δύσκολα, εκεί που όλοι κρύβονται, κάποιοι στέκονται όρθιοι και τραβάνε μπροστά.
       Με υπερηφάνεια θα τους υποδεχθούν όπου και αν πάνε, και ένα καλό λόγο θα τους πουν όπου βρεθούν.
       Τολμούν οι ΠαπανδρεοΣαμαράδες που τους διέγραψαν να κάνουν βήμα χωρίς φρουρά και φουσκωτούς;
       Για ποια Μέρκελ μιλάμε στη Γερμανία όταν τα τσιράκια τους στην Ελλάδα, διαγράφουν αυταρχικά κάθε αντίθετη φωνή, καταργώντας στην πράξη την συνταγματική επιταγή για ελεύθερη, αβίαστη ψήφο του Έλληνα βουλευτή;
       Τα Συγχαρητήρια μας στους Αγωνιστές και η περιφρόνηση και η κατακραυγή στους άναδρους δικτατορίσκους, τους προδότες της πατρίδας και του λαού.  
Ετοιμάζουν μεγάλη υποδοχή της Μίκας στη Ρόδο
Ετοιμάζουν μεγάλη υποδοχή της Μίκας στη Ρόδο
Μεγάλη υποδοχή ετοιμάζουν οι κάτοικοι της Ρόδου στην βουλευτή Μίκα Ιατρίδη, που ενώ γνώριζε ότι θα την διέγραφε ο Αντώνης Σαμαράς, αυτή δεν υπέκυψε και ψήφισε σύμφωνα με τη συνείδησή της, το συμφέρον των πολιτών και όχι το δικό της.

Επιτέλους αυτό που δεν έκανε μέχρι σήμερα κανείς από τους πολιτικούς της Δωδεκανήσου, το έπραξαν 1) η Μίκα Ιατρίδη από τη ΝΔ, θυσιάζοντας τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ που όλες οι δημοσκοπήσεις την φέρνουν να προηγείται και μάλιστα με σημαντική διαφορά και
2) ο Καλύμνιος Γιώργος Κασσάρας του ΠΑΣΟΚ, που με λεβεντιά και αξιοπρέπεια έκανε τη διαφορά από το κατεστημένο.


Τα τηλεφωνήματα συμπαράστασης για τους δύο βουλευτές, στην τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ, είναι αμέτρητα από τους Δωδεκανήσιους πολίτες.
πηγή: NewsKosmos.Com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ