Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Γλέζος – Θεοδωράκης καλούν σήμερα στις 17.00 στο Σύνταγμα

      Είναι ντροπή μας, να βλέπεις το Γλέζο στην πρώτη γραμμή και τον πότε υποβασταζόμενο και πότε με καροτσάκι Μίκυ Θεοδωράκη, ανάμεσα στους κουκουλοφόρους και στα ΜΑΤ! 
       Ντροπή για όσους κάθονται στον καναπέ να τους παρακολουθούν να προσπαθούν να καλύψουν το κενό που αφήνει η αδιαφορία μας.
       Ντροπή μας που ανεχόμαστε να τους ρίχνουν χημικά εξ επαφής σχεδόν, στο πρόσωπο, ανδρείκελα της εξουσίας (δεν είναι αστυνομικοί αυτοί, μεταλλαγμένα ανθρωποειδές,  αποκτηνωμένα ζόμπι) υπό τις διαταγές ενός ατσαλάκωτου κουστουμαρισμένου (επιεικώς) αλήτη υπουργού ΠΡΟΠΟ, που έδωσε εντολή εκκένωσης ολόκληρου του κέντρου της Αθήνας, για να μην γράψουν οι τηλεοπτικές κάμερες που μεταδίδουν εικόνα σε όλο τον κόσμο, τον όγκο της διαδήλωσης μπροστά στη βουλή!
       Ντροπή για την δικαιοσύνη, που δεν τόλμησε κανένας εισαγγελέας να διεξάγει έρευνα για απόδοση ευθυνών, για πολλοστή φορά, στις απίστευτες ενέργειες κατά των πολιτών πράξεις της ΕΛ.ΑΣ.
       Τολμώ να πω, πως η Ελλάδα σήμερα, βρίσκεται σε μεγαλύτερη καθεστωτική πίεση και ξεσηκωμό, από όλες τις άλλες χώρες της ονομαζόμενης Αραβικής άνοιξης και τη Συρία, αλλά με μια θεμελιώδη διαφορά, εμείς δεν έχουμε τη βοήθεια των πρακτόρων της δύσης όπως εκεί, αλλά απεναντίας τη βοήθεια τους στο καθεστώς για να επιβληθεί και να επιβιώσει!
       Ελπίζω η επιτυχία τους στις εξεγέρσεις εκεί, να μην οδηγήσει και  στην επιτυχία τους να στηρίξουν το καθεστώς εδώ, αλλά ο τελικός νικητής να είναι ο λαός μας και η απαίτηση του για δημοκρατία, αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη.
Όλοι στο σύνταγμα. Και σήμερα και αύριο και μέχρι την γιορτή της νίκης.
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:anti-ntp
Γλέζος – Θεοδωράκης καλούν σήμερα στις 17.00 στο Σύνταγμα
Γλέζος – Θεοδωράκης καλούν σήμερα στις 17.00 στο Σύνταγμα
Ο Μανώλης Γλέζος και ο Μίκης Θεοδωράκης καλούν όλους τους Έλληνες πολίτες στη μεγάλη συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσουν τα συνδικάτα την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος.

Όλοι μαζί την Κυριακή στο Σύνταγμα!
Να σταματήσουμε την προδοσία.
Η Αντίσταση και ο Αγώνας συνεχίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ