Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΡΩΣΙΑΣ-ΚΙΝΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ Η.Π.Α.

       Ένα παγκόσμιο γεγονός που  άλλαξε τον κόσμο, τον πραγματικό κόσμο και όχι τον εικονικό που ζούμε και αρχίζει να διαλύεται μπροστά μας, ήταν η άνοδος του Πούτιν στην εξουσία για λογαριασμό της Μαύρης αδελφότητας (Ομπάμα - Γερμανία). 
       Μετά την συμφωνία Λευκής και Μαύρης αδελφότητας για την παγκόσμια διακυβέρνηση με στόχο το 2000 (όπως μετά από τόσες και τόσες αναβολές είχαν θέσει) δυστυχώς για αυτούς ο Πούτιν αφού εδραιώθηκε στην εξουσία, αποδεσμεύθηκε, παίρνοντας πίσω όλη την κρατική περιουσία και ξαναστήνοντας την Ρωσία από την αρχή (το ξύπνημα της κόκκινης αρκούδας) ανέτρεψε πάλι το σχέδιο.
       Σήμερα προχωρούν αναγκαστικά χωρίς την Ρωσία (χωρίς βέβαια να εγκαταλείπουν τις προσπάθειες τους να ρίξουν τον Πούτιν και να ελέγξουν πάλι τη Ρωσία) για την παγκοσμιοποίηση με εντατικότερους ρυθμούς.
       Και η Κίνα; Η Κίνα, το ευνοημένο παιδί της παγκοσμιοποίησης!!! η παραγωγή της οποίας απειλεί με καταστροφή της βιομηχανίες του Δυτικού κόσμου (όπως προβλέπεται στο σχέδιο για την εξαφάνιση της μεσαίας τάξης και την πτώχευση των οικονομιών των κρατών) παράγει πλούτο που δεν αναδιανέμεται στους πολύ χαμηλά αμειβόμενους και σε  άθλιες συνθήκες εργαζόμενους, αλλά χρησιμοποιείται για η συσσώρευση του τεράστιου χρέους των ΗΠΑ!!!! είναι μέσα στο κόλπο και θα φανεί την κατάλληλη στιγμή!
       Μέχρι εδώ όλα καλά και τακτοποιημένα.
       Όμως η ΡωσοΚινεζική προσέγγιση και κοινή στάση απέναντι στις απαραίτητες στρατηγικές κινήσεις των Συμμάχων (ΝΑΤΟ) απαραίτητες για την παγκόσμια διακυβέρνηση, μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση και πολλά ερωτηματικά!
       Όπως και να έχει πάντως, αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι ότι, η Ρωσία θα είναι η ΜΟΝΗ ανεξάρτητη δύναμη και αυτή που θα κάνει πόλεμο με το ΝΑΤΟ και ότι η Ελλάδα θα μείνει αμέτοχη!!! στην τρομακτική μάχη των δύο ημιχρόνων, αφού θα κληθεί να παίξει το ρόλο της μετά την απίστευτη αυτή καταστροφή.
       Ανεξάρτητα από αυτά που γράφω στο σχόλιο μου, και που μπορείτε φυσικά να αγνοήσετε εντελώς, γεγονός παραμένει η δήλωση του στρατιωτικού αναλυτήDai Xu σε άρθρο του στην PEOPLE’S DAILY, που είναι και το θέμα της ανάρτησης που ακολουθεί.
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:liako.gr
Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΡΩΣΙΑΣ-ΚΙΝΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ Η.Π.Α.
rosia_china-1Ο Κινέζος στρατιωτικός αναλυτής Dai Xu σε άρθρο του στην PEOPLE’S DAILY τονίζει την αναγκαιότητα μιας ευρύτερης συμμαχίας μεταξύ Κίνας-Ρωσίας ώστε να αντιμετωπιστεί δραστικά η προκλητική (όπως τη χαρακτηρίζει) στάση των ΗΠΑ και των συμμάχων της.
«Η σύγκλιση μεταξύ Κίνας-Ρωσίας είναι αναπόφευκτη μετά τις στρατηγικές πιέσεις που

 ασκούν οι ΗΠΑ. Η απόφαση αυτή θα έχει να κάνει με την ίδια την επιβίωσή τους. Οι δύο χώρες έχουν κοινά συμφέροντα».
«Από στρατιωτικής άποψης η Κίνα και η Ρωσία είναι δύο πολύ ισχυρές χώρες με πυρηνικά όπλα. Αυτό από μόνο του λειτουργεί ως αποτρεπτικός παράγοντας του να τους επιτεθούν στρατιωτικά οι ΗΠΑ ακόμη και ολόκληρο το ΝΑΤΟ».
«Οι όποιες ισχυρές συμμαχίες προκύψουν στην Ευρασία θα αποτελέσουν εφιάλτη για τα σχέδια των ΗΠΑ στην περιοχή. Ρωσία και Κίνα, ήδη βαδίζουν ενωμένες σε έναν μεγάλο αριθμό θεμάτων», ολοκληρώνει. (Geopolitics & Daily News)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΟΝ Β'Π.Π.
ΠΟΥ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΣΕΡ ΟΤΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ???
ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΗ???
Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ