Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Συνέντευξη ''Μαραβέλια''

       Φιλότιμη  προσπάθεια να κρατήσει τα προσχήματα, έκανε ο συμπατριώτης μας κ Μαραβέλιας, και επειδή σοβαρά επιχειρήματα δεν υπάρχουν, κατέφυγε στην γνωστή συνταγή της τρομοκράτησης του λαού και της αναγκαιότητας του μνημονίου για να αποφύγουμε τη χρεωκοπία τους, και το πλιάτσικο!!!!.
       Διότι χρεωκοπία σημαίνει στάση πληρωμών και μονομερή διαγραφή όλου του ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, και βέβαια δεν θα μας έδιναν λεφτά, αλλά θα μπορούσαμε να καλύψουμε το πρωτογενές έλλειμμα των 5,2 δις μόνοι μας (ναι με δύσκολα μέτρα) αλλά χωρίς εκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας και Δημόσιας περιουσίας, και χωρίς αδιέξοδες πολιτικές που βαθαίνουν την κρίση, μεγαλώνουν το χρέος (παρά το κούρεμα!) και άρα την υποτέλεια και το ξεπούλημα όλο και περισσότερου Δημόσιου πλούτου που θα εκμεταλλεύονται μεγαλώνοντας τα κέρδη τους αυτοί, ρίχνοντας στην εξαθλίωση το λαό που τους ανήκουν.
       Ποιο πλιάτσικο; ποια πείνα; Πως ΌΛΕΣ οι χώρες που πέταξαν το ΔΝΤ βρήκαν το δρόμο τους και ανέκαμψαν; Πως όλες οι χώρες όσο ακολουθούσαν την πολιτική του ΔΝΤ πεινούσαν και εξαθλιώθηκαν χωρίς να πτωχεύσουν, και όταν τους έδιωξαν και πτώχευσαν πήγαν πολύ καλύτερα;
       Το τόσο κακό μνημόνιο 1 κ Μαραβέλια γιατί δεν λέτε ότι επικυρώθηκε ως Διεθνή σύμβαση, μαζί με το πολύ χειρότερο μνημονίου 2, από τη βουλή ΤΩΡΑ με τους ψήφους της ΝΔ;
       Γιατί δεν κάνατε πρώτα τις εκλογές ώστε να αποφασίσει ο λαός για την τύχη του;
       Σχολιάζεται το 8% του ΠΑΣΟΚ αλλά δεν μιλάτε για την μεγάλη πτώση της ΝΔ και τη δυσαρέσκεια του κόσμου που πλέον αποδοκιμάζει και γιαουρτώνει και τους βουλευτές του κόμματος σας!
       Η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαρά είναι από τις ελάχιστες φορές στην Ιστορία που έχουν καταστεί αξιόπιστοι πριν ακόμα κυβερνήσουν, προδίδοντας  τη χώρα και το λαό, τη ψήφο του οποίου ζητούν να τους δώσει!!!
       Η πολύ μελό ιστορία "Αμάρτησα για το παιδί μου"! δεν συγκινεί και δεν πείθει πια σχεδόν κανένα, όσους τουλάχιστον έχουν μυαλό και δεν μπαίνουν σε μαντριά, για να ακολουθούν χωρίς βούληση την πορεία που αποφασίζει από μόνος του (η με τη βοήθεια - διαταγή των τραπεζιτών) ο τσοπάνης.
Μάκης Αρμενιάκος     

Συνέντευξη ''Μαραβέλια'' στη Ρένα Διακίδη
Συνέντευξη ''Μαραβέλια'' στη Ρένα Διακίδη
Κριτική στον Γεώργιο Παπανδρέου για την ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ άσκησε ο υποψήφιος πολιτευτής της ΝΔ στα Δωδεκάνησα Παντελής Μαραβέλιας. Ο Λέριος υποψήφιος μιλά για την στήριξη Σαμαρά στο μνημόνιο αλλά και για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ