Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Αντίο Ελλάδα, Αντίο Ευρώπη, Αντίο Ελεύθερε κόσμε! Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε;

Αντίο Ελλάδα, Αντίο Ευρώπη, Αντίο Ελεύθερε κόσμε! Μήπως ήρθε η ώρα να την κάνουμε;
       Ναι, με το νέο μνημόνιο (δανειακή σύμβαση) απομακρύνεται οριστικά ο κίνδυνος πτώχευσης της Ελλάδας.
      Αλλά, δεσμευόμαστε με συνταγματική ή ισοδύναμη επικύρωση, ότι ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!! Ενώ παράλληλα απαγορεύεται η χρεοκοπία, στάση πληρωμών στο εξωτερικό!
       Δηλαδή αν δεν εκταμιευτεί μια δόση του νέου μνημονίου ή δεν βρεθούν τα πολλά παραπάνω χρήματα που χρειάζονται για την εξυπηρέτηση του χρέους, απαγορεύεται να κάνουμε στάση πληρωμών (πτώχευση) αλλά θα πληρώσουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε πρώτα τους δανειστές και μετά ΑΝ ΠΕΡΙΣΣΕΨΟΥΝ  για μισθούς και συντάξεις!!!!
       Ο επίτροπος των προϋπολογισμών που απέτρεψαν οι σωτήρες μας στις σκληρές διαπραγματεύσεις, έρχεται μόλις δεν πιάσουμε τους άπιαστους εκ των προτέρων στόχους, με μια απλή βεβαίωση από την ΕΚΤ, το ΔΝΤ και την ΕΕ, με δικαίωμα Βέτο και την είσοδο μας στον μηχανισμό στήριξης, που επισπεύδεται (Ιούλιο του 12),  γιατί η Ελλάδα θα καταρρεύσει πριν την αρχική ημερομηνία δημιουργίας του, και με την Νέα Συνθήκη που θα υπογραφεί μέσα στο 2012, σε αντικατάσταση αυτής της Λισαβόνας, που θα προβλέπει έλλειμμα 0,5 του ΑΕΠ !!!!, απώλεια του βέτο, υποχρεωτική ένταξη στο μηχανισμό στήριξης με αποκλειστικά αρμόδιο το Ευρωπαϊκό δικαστήριο, και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΙΣΧΥ της Ενοποιημένης Ευρωπαϊκής Οικονομικής διακυβέρνησης, με βαρύτατες ποινές, πρόστιμα και απώλεια κάθε δυνατότητας διαφοροποίησης ή άσκησης  Εθνικής πολιτικής, σε ένα εφιαλτικό ταξίδι χωρίς επιστροφή, που μας το πλασάρουν ως Ευρωπαική Ολοκλήρωση!
       Η πλήρης ανατροπή των εργασιακών δικαιωμάτων και η κατάργηση της έννοιας του μισθού, αφού αυτός θα καθορίζεται από μηδενική βάση ανάλογα με τον δείκτη ανταγωνιστικότητας της επιχείρησης !!! (μισθοί ψίχουλα στα κέρδη και συνέταιροι στις ζημιές) και γενικά μια εφιαλτική προοπτική για όλη την ΕΕ.
Ακούστε οπωσδήποτε το video που ακολουθεί με τον κ Καζάκη να διαβάζει το non paper του eurogroup που αποσιωπούν τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί εφιάλτες μας.
Υ/Γ μετά τα πρώτα λεπτά του video δεν θα πιστεύεται αυτά που θα ακούτε! Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το που μας οδηγούν εμάς, αλλά και την Ευρώπη        
Μάκης Αρμενιάκος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ