Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

       Μετά το κύμα συμπαράστασης και δηλώσεων υπέρ της Ελλάδας, από μέλη κυβερνήσεων πολλών χωρών, οικονομολόγων, Ιστορικών, ανθρώπων του πνεύματος και καλλιτεχνών, μια παγκόσμια κινητοποίηση! μέσω Internet, που οργανώνετε από πρωτοβουλία πολιτών σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, έρχεται να ταράξει τα νερά και να αποτελέσει, ίσως, το έναυσμα για την αντίσταση στα σχέδια των τραπεζιτών, για εξάπλωση της κρίσης παγκοσμίως και την επιβολή των πρακτικών που εφαρμόζονται στην Ελλάδα, με σκληρή λιτότητα, περιορισμό της δημοκρατίας, απώλεια εθνικής ανεξαρτησίας και εκχώρηση της εξουσίας από τις κυβερνήσεις σε συμβούλια και επιτροπές ελεγχόμενα από τις τράπεζες και της αγορές.
       Απελπισμένοι από το αδιέξοδο που επικρατεί στην Ελλάδα με τους πουλημένους και προδότες πολιτικούς, τους κατασταλτικούς μηχανισμούς και τους μπαχαλάκηδες, αλλά και την καναπεδάτη αφασία δυστυχώς μεγάλου ακόμα ποσοστού του λαού, οι ελπίδες μας για την αφύπνιση, και βοήθεια από τους άλλους λαούς, που βλέπουν, μετά την κατασυκοφάντηση της Ελλάδας, να χρησιμοποιείται ως φόβητρο για να επιβάλουν μέτρα  λιτότητας και σε αυτούς, ΕΥΤΥΧΩΣ επαληθεύονται.
       Στο χέρι μας είναι να αναθαρρήσουμε και να τους κάνουμε να μετανιώσουν που επέλεξαν εμάς για να αρχίσουν την εφιαλτική εφαρμογή των σχεδίων τους.
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:fimotro

ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Διαδηλώσεις υπέρ της Ελλάδας προετοιμάζονται σε ευρωπαϊκές χώρες το μεσημέρι του Σαββάτου με αφορμή την οικονομική κρίση και τα οξύτατα προβλήματα που προκαλεί στην ελληνική κοινωνία. Όπως επισημαίνεται στο κάλεσμα προς το διεθνές κοινό, τα μέτρα που ψηφίστηκαν την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου επιβάλλουν...


μεγάλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις ενώ προβλέπονται και απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

Προσθέτουν ότι η Ελλάδα «χρησιμοποιείται σαν εργαστήριο πριν γενικευτούν αυτά τα μέτρα» τα οποία χαρακτηρίζονται κοινωνικά άδικα και αντιδημοκρατικά.

«Ο ελληνικός λαός χρειάζεται διεθνή αλληλεγγύη και ζητούν την υποστήριξή μας. Ας απαντήσουμε στο κάλεσμά τους. Είμαστε όλοι Έλληνες!», τονίζεται.

Οι διαδηλώσεις συμπαράστασης θα γίνουν το Σάββατο στις 14:00 τοπική ώρα.
Κινητοποίηση προγραμματίζεται ακόμη και στη Νέα Υόρκη το Σάββατο στις 14:00 στο πάρκο Ζουκότι όπου επί μήνες είχαν κατασκηνώσει τα μέλη του κινήματος Occupy New York. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ