Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Η Τελευταία Ομιλία του Ιωάννη Φουράκη.

       Μη φοβάστε τους χαρακτηρισμούς ! Αν δεν τους φοβάστε δεν μπορούν να σας χαρακτηρίσουν. Λυτρωθείτε από τον εγωισμό σας και παραδεχθείτε πρώτοι τους χαρακτηρισμούς που φοβάστε ότι θα σας προσάψουν, ε και;
       Μια εποχή που τη θυμάμαι και γελάω γιατί πλέον κατάφερα να ξεπεράσω την καταπίεση και να γιγαντωθώ μέσα από την ταπείνωση νιώθοντας ότι κέρδισα μια ανόητη μάχη με τον εαυτό μου!
       Ήταν λοιπόν η εποχή που για να είσαι must στον περίγυρο σου θα έπρεπε να ξέρεις Φρόιντ να αριστερίζεις γενικώς και να έχεις ένα κλίκ φρικιού ή κουλτούρας.
       Τότε λοιπόν εξ αιτίας κάποιων γεγονότων προσέγγισα την Ορθόδοξη πίστη πιο ουσιαστικά, και άρχισα να πιστεύω συνειδητά και να μπαίνουν σιγά σιγά αναστολές στην ελεύθερη έκφραση μου, φοβούμενος τα πιθανά σχόλια που τελικά έγιναν όταν δειλά δειλά άρχισα να κάνω το σταυρό μου πριν να φάω δημοσίως!
        Οπισθοδρόμηση, πιστεύεις στο παπαδαριό, οι θρησκείες είναι για τους χαζούς για να τους εκμεταλλεύονται οι έξυπνοι και να τα γελάκια και οι κοροϊδίες εις βάρους μου.
       Ε ναι ρε πιστεύω και τιμή μου και καμάρι μου! και χαζός είμαι και θρήσκος είμαι και Έλληνας  είμαι και ότι θέλω είμαι!
       Εσείς που είσαστε έξυπνοι μπορείτε να πείσετε ότι κάνω λάθος; Αμηχανία, τη στιγμιαία σιωπή σπάει μια κρυάδα για το ξεκάρφωμα.
       Αποτέλεσμα πλήρη άγνοια.  Απορρίπτουν τη θρησκεία γιατί μας επέβαλαν την εκκλησία στο σχολείο με απουσίες και γιατί είναι βαρετή!
       Οι κύριοι τίποτα επαναλαμβάνουν τα επιχειρήματα του Πρετεντέρη  και του κάθε γραβανταρισμένου  γιάπις που πιθηκίζει την υψηλή επιστήμη της Χρηματοπιστωτικής λογιστικής και σε κατηγορεί για αντισημιτισμό, για ρατσισμό, και χαζομάρα και γραφικότητα  αλλά ούτε λέξη για την ταμπακιέρα.
       Αποδείξεις υπάρχουν, στοιχεία υπάρχουν και όποιος δε μπορεί να δει είναι γιατί έχει χάσει την ικανότητα να βλέπει και να σκέφτεται από τις συνέπειες των πράξεων αυτών που έχει χάσει την ικανότητα να δει.
       Δείτε και κρίνεται μέχρι πιο βαθμό συνωμοσίας έχει φτάσει το σύστημα και πόση διάβρωση έχει υποστεί ο κόσμος που τον καθιστούν στην κυριολεξία εικονικό.
Μάκης Αρμενιάκος    

ΠΗΓΉ:OLYMPIA.GR 

Η Τελευταία Ομιλία του Ιωάννη Φουράκη.

Posted by newdimensioncosmos στο Μαρτίου 3, 2011
Από σεβασμό στον πρόσφατα εκλιπόντα Ιωάννη Φουράκη δε θα κάνουμε κανένα σχόλιο για τον ίδιο. Η μόνη επισήμανση που κάνουμε σχετίζεται με το αντίκτυπο των δηλώσεων του.
Ουσιαστικά ο κος Φουράκης με την τελευταία του ομιλία (όπου κάνει και αυτοκριτική) ακυρώνει για μη να πούμε «τελειώνει» την πιο μεγάλη «βιομηχανία» που δημιουργήθηκε στη χώρα μας τα τελευταία 25 χρόνια.
Πρόκειται για μια πολύ ύπουλη βιομηχανία όπου το εμπόριο ελπίδας από το υπερπέραν κυριαρχούσε κατά κράτος και οδηγούσε μεγάλο τμήμα της κοινωνίας στην αδρανοποίηση. Η «βιομηχανία» αυτή αποτελούνταν από εκατοντάδες βιβλία, περιοδικά, άρθρα κλπ τα οποία μας βομβάρδιζαν μέσω αμέτρητων αναλύσεων τις θεωρίες της έξωθεν βοήθειας από το υπερπέραν η οποία θα έλυνε τα προβλήματά μας και ας εμείς διαπιστώνουμε ότι γιγαντώνονται και οξύνονται καθημερινά.
Η βιομηχανία αυτή έδρασε με δύο τρόπους. Ο πρώτος ήταν ο άμεσος όπου η κατήχηση γίνεται απευθείας.
Ο δεύτερος και απίστευτα ύπουλος τρόπος ήταν μέσω των μαζικών διαρροών υπονοούμενων (και εδώ άφθονη κοινωνική μηχανική) σε όλα τα μέσα ώστε να δημιουργούν ερωτηματικά και εντυπώσεις με απώτερο στόχο έναν. Τη μαζική δημιουργία ψευδούς ελπίδας στην κοινωνία με αποτέλεσμα την αδρανοποίησή της και ναρκοθέτησης οποιαδήποτε υγιούς κοινωνικής αντίδρασης εν τη γεννέση στη νεοταξική λαίλαπα.
Δείτε το παρακάτω video της τελευταίας ομιλίας του Ιωάννη Φουράκη. Θα βγάλετε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ