Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Ο γιος του πρωθυπουργού της Κένυας βαπτίστηκε Ορθόδοξος Χριστιανός. Να τον καταδικάσει αμέσως η Ρεπούση!


       Για όσους επιμένουν ρατσιστικά αλλά πολύ περισσότερο για όσους ανήκουν στην ρατσιστική μερίδα του αντιρατσισμού!
       Σας μπέρδεψα! Ένας έγχρωμος βαπτίζεται Χριστιανός Ορθόδοξος και γίνεται καλός (δικός μας!)
ενώ οι αντιρατσιστές  που έχουν το μοναδικό προνόμιο ευαισθησίας, ενοχλούνται από τα ρατσιστικά σχόλια μέχρι τις βίαιες συμπεριφορές αλλά δεν ενοχλούνται καθόλου από την άθλια συμπεριφορά και των βιασμών και ξυλοδαρμών των προστατευόμενων τους, στις γυναίκες τους ή και στις δικές μας! Φαίνεται ότι η αφρικανή γυναίκα δεν απολαμβάνει την προστασία των μεταναστών εάν δεν κακοποιείτε από λευκό! γιατί υπερισχύουν τα δικαιώματα και η προστασία του ομοεθνή μετανάστη συζύγου της!
       Η υποκρισία των μεν να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο (Εθνικό) πρόβλημα του τεράστιου αριθμού ανεξέλεγκτης  (λαθρο)μετανάστευσης σε ευθεία αντιπαράθεση με την υποκρισία των δε, που νομίζουν πως για όλα τα δεινά της χώρας ευθύνονται οι μετανάστες!
       Ας μην ξεχνάμε ότι την ζημιά που προκάλεσε στην Ελλάδα και τους Έλληνες μόλις σε δύο χρόνια ο ΓΑΠ και ο Παπακωνσταντίνου, δεν θα μπορούσαν να την κάνουν εκατομμύρια μετανάστες, αλλά και ότι στο οργανωμένο σχέδιο κατάληψης της Ελλάδας δεν ευθύνονται οι ίδιοι οι μετανάστες, αλλά οι πολιτικοί μας (και άλλοι) με την βοήθεια όλων αυτών των επαγγελματιών αντιρατσιστών που τους βοηθούν; και τους εκμεταλλεύονται πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και για αυτοπροβολή!
 Υ/Γ πολύ θα ήθελα να ολοκληρώσω την αριστερή μου ιδεολογία με μια κόκκινη Ferrari!
Μάκης Αρμενιάκος


πηγή:olympia.gr
Ο γιος του πρωθυπουργού της Κένυας βαπτίστηκε Ορθόδοξος Χριστιανός. Να τον καταδικάσει αμέσως η Ρεπούση!
Ο Ορθόδοξος ιερέας δεν χρησιμοποίησε ούτε μαστίγιο, ούτε αλυσίδες, ούτε πυρωμένα σίδερα όπως έκαναν τα ινδάλματα της κυρίας Ρεπούση, οι Οθωμανοί δουλέμποροι που “εκπολίτισαν” την Αφρική. Να παρέμβει άμεσα και η Ελληνική ΚουΚλουξΚλαν (Κουβελοκουρακοκουβεληδες) ρουφιανεύοντας τον Πάτερ στις ανθρωπιστικές οργανώσεις του Σόρος.

 Χαλά την πιάτσα.
Ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης Κένυας κ. Μακάριος δέχθηκε, προ αρκετών εβδομάδων, τον πρωτότοκο γιο του πρωθυπουργού της Κένυας Ραΐλα Οτίγκα, Φιντέλ Κάστρο, τον οποίο συνόδευε η μέλλουσα σύζυγός του καταγομένη από την Ερυθραία.
Το ζευγάρι εξέφρασε τη μεγάλη επιθυμία του να ενταχθεί ο Φιντέλ στους κόλπους της μίας, αγίας, καθολικής και αποστολικής εκκλησίας.
Αφού έγιναν οι σχετικές και απαραίτητες διευθετήσεις, κατήχηση κ.τ.λ., ο σεβασμιότατος τέλεσε το μυστήριο του βαπτίσματος στο μεγάλο βαπτιστήρι της ορθόδοξης πατριαρχικής σχολής «Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Μακάριος Γ΄», βαπτίσας τον Φιντέλ, μαζί με 22 άλλα άτομα, δίνοντάς του το όνομα Μακάριος.
Στις 28 Ιουλίου ο σεβασμιότατος τέλεσε το μυστήριο του γάμου στον ορθόδοξο πατριαρχικό καθεδρικό ναό των Αγίων Αναργύρων στη Ναϊρόμπη.

Στην τελετή παρέστησαν οι γονείς και των δύο νεονύμφων προς τους οποίους ο Μητροπολίτης, στο τέλος, απηύθυνε πατρικές νουθεσίες για τη νέα τους ζωή.
anavaseis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ