Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Δ. ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΥ ΣΤΗ ΛΕΡΟ.

Το σύδθημα που ακούγωνταν έξω από το δημαρχείο της Λέρου όσο ο κ Κρεμαστινός ήταν μέσα με τον Δήμαρχο "Ανοίξτε τις πόρτες να φύγουν οι προδότες"
Έντονα αποδοκιμάστηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δ. Κρεμαστινός κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο της Λέρου στον Πλάτανο, μόλις έγινε αντιληπτός από τους θαμώνες της διπλανής καφετέριας και τους διερχόμενους περαστικούς!
Ο κ Κρεμαστινός είχε έρθει με το Καταμαράν στην Λέρο και αμέσως μετά την άφιξή του, συνοδευόμενος από δημοτικό σύμβουλο της συμπολίτευσης του Δήμου μας, επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Λέρου κ Μιχάλη Κόλια (περίπου στις 12:45) στο Δημαρχείο όπου και αποδοκιμάστηκε.
Στη συνέχεια, οι συγκεντρωμένοι έξω από το Δημαρχείο 
περίμεναν την έξοδο του κ Κρεμαστινού για να προβούν σε νέες αποδοκιμασίες, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη, γιατί παρά την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του Δήμου μας που χαρακτήρισε ως ανεπιθύμητους όλους τους βουλευτές της συγκυβέρνησης (άρα και τον κ Κρεμαστινό) στο νησί μας, η διάρκεια της επίσκεψης ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη των συγκεντρωμένων!!!

Πιο συγκεκριμένα, μετά από περίπου μισή ώρα (13!:15) οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να συζητούν την είσοδό τους στο γραφείο του δημάρχου για να αναγκάσουν τον κ Κρεμαστινό να εγκαταλείψει την Δημαρχία, η την αποστολή αντιπροσωπείας για να ζητήσει από τον Δήμαρχο την εφαρμογή της απόφασης για τον κ Κρεμαστινό, ως ανεπιθύμητου στη Λέρο.
Τελικά τίποτε από αυτά δεν έγινε και οι συγκεντρωμένοι φώναζαν κατά διαστήματα, κάτω από την δημαρχεία το σύνθημα, «Ανοίξτε τις πόρτες να φύγουν οι προδότες».
Τελικά περίπου στις 13:40 έκανε την εμφάνισή της η Αστυνομία με τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου μαζί με 4-5 αστυνομικούς, που μετά από 10 λεπτη παραμονή μέσα στο Δημαρχείο, και χωρίς να σημειωθεί το παραμικρό επεισόδιο, ο διοικητής του ΑΤΛ και οι αστυνομικοί (παρέμειναν στο σημείο 2 αστυνομικοί) απεχώρησαν.
Αμέσως μετά αποχώρησαν και οι περισσότεροι από τους συγκεντρωμένους (και εγώ) ενώ η συνάντηση του κ Κρεμαστινού με τον Δήμαρχο συνεχιζόταν!.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι στις διαμαρτυρίες συμμετείχαν τυχαία, (δεν ήταν γνωστή η επίσκεψη του κ Κρεμαστινού), εκτός από πολίτες αγνώστων πολιτικών (κομματικών) πεποιθήσεων και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και πρώην φίλων και συνεργατών του κ Κρεμαστινού !!!

Υ/Γ Βρέθηκα στον Πλάτανο την συγκεκριμένη ώρα εντελώς τυχαία και το συμβάν έγινε λίγα λεπτά μετά την έξοδό μου από το ΚΕΠ ! έτσι δεν είχα μαζί μου εξοπλισμό για να τραβήξω video και φωτογραφίες. Αλλά ακόμα και αν είχα θα ήταν δύσκολο να το πράξω αφού ήμουν εκ των συμμετεχόντων των διαμαρτυριών, που θεωρώ περισσότερο ουσιαστική την διαμαρτυρία και μετά την διάδοση της ως συμβάν!

1 σχόλιο:

ΑρΜΑρΤΩΛΟC είπε...

...τό ΒΡΩΜΟπασοκ,θά μείνει στήν Ιστορία,ώς τό κόμμα πού ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ τήν Ελλαδάρα μας..

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ