Τρίτη 23 Απριλίου 2013

«Να προετοιμάζονται τα κράτη της €ζώνης να παραδώσουν εθνική κυριαρχία»

       Το πείραμα πέτυχε! καιρός να προχωράμε παρακάτω.
       Αφού τα Ελληνάκια (εκ του παλαιότερου «Αμερικανάκι» = εύπιστος σε σημείο χαζομάρας) έχαψαν πως τα Εθνοκτόνα μνημόνια και η διαφαινόμενη γενοκτονία είναι απαραίτητα για την έξοδο από την κρίση και την παραμονή στο Ευρώ. Αφού πέτυχαν όλα τα επικοινωνιακά τεχνάσματα, ο κοινωνικός αυτοματισμός, η καλλιέργεια ψευδαισθήσεων για ανάπτυξη, η καταστολή των αντιδράσεων και ο φόβος της κατάρρευσης χωρίς τα καταστροφικά μέτρα, ε τότε είναι σίγουρο πως μπορούν να πείσουν (τραβήξουν από την μύτη) τους υπόλοιπους για να μην πάθουν τα ίδια, στην εκχώρηση της Εθνικής τους κυριαρχίας για την Ευρώπη που ονειρεύονται!!!
       Διότι δεν μπορεί ο κάθε Σόιμπλε και η κάθε Μέρκελ (μην κολλάτε στα πρόσωπα. Σήμερα είναι αυτοί, αύριο κάποιοι άλλοι) να κουνάνε το δάκτυλο σε πρόθυμους να υποκύπτουν στους εκβιασμούς πολιτικούς, που χαρακτηρίζονται από πολλούς ως δοσίλογοι και προδότες!
       Πρέπει οι επόμενοι που θα πάρουν την σκυτάλη να καλύπτονται από θεσμικά κατοχυρωμένες διαδικασίες για να υπακούν αναντίρρητα, για τις οποίες θα φταίνε οι προηγούμενοι!
       Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι άνθρωποι γελοίοι και γραφικοί όπως εγώ, έχουμε γράψει ότι η κρίση είναι πρόσχημα για την δημιουργία σοβαρού προβλήματος στην κοινωνία, τόσο σοβαρού, που θα δικαιολογεί τον περιορισμό της δημοκρατίας και την εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας που θα ονομαστούν ως Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και θα επιβληθεί ως η μόνη λύση!
       Φυσικά κάτι τέτοιο θα σημαίνει ότι οι όποιες αντιδράσεις σε τοπικό επίπεδο, δεν θα απευθύνονται στα τοπικά ανδρείκελα πολιτικούς, αλλά εναντίον της Ευρωπαικής Ένωσης, και ως εκ τούτου θα αντιμετωπίζονται πολύ πιο άμεσα και βίαια (διακυβεύονται πολλά περισσότερα), από ένα ενισχυμένο ευρωπαϊκό στρατο-αστυνομικό σύστημα που ήδη οικοδομείται (ήδη στα περισσότερα μεγάλα αεροδρόμια της Ελλάδας εγκαταστάθηκαν γερμανοί αστυνομικοί με δικά τους γραφεία, με πιο πρόσφατο αυτό του Ηρακλείου).
       Πως υπάρχουν ακόμα σώφρονες πολίτες (κοινή λογική) που δεν αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να επαληθεύονται (ακριβώς όμως) όσοι τα έχουν πει και τα έχουν γράψει;
Πως είναι δυνατόν να εμπιστεύονται και να πιστεύουν ακόμα όλους αυτούς τους σοβαρούς (πολιτικούς, δημοσιογράφους, καθηγητές, οικονομολόγους κτλ) που ποτέ δεν επαληθεύτηκαν σε οτιδήποτε και αν προέβλεψαν και είπαν;
       Πόσες επιτυχίες θα πανηγυρίσουμε ακόμα (κάθε μνημόνιο και γλέντι, κάθε δόση και γιορτή) που μας εξοντώνουν;
       Πότε θα ξυπνήσουν επιτέλους οι περισσότεροι και θα κατανοήσουν τι ακριβώς συμβαίνει και που οδηγούμαστε; Φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο στους μνημονιακούς αλλά σε όλους, αφού το μεγαλύτερο ποσοστό και των αντιμνημονιακών, δεν έχει συνειδητοποιήσει το αληθινό πρόβλημα, μέρος του οποίου είναι και τα αντιμνημονιακά κόμματα που στηρίζει.

Μάκης Αρμενιάκος
πηγή:defencenet.gr
«Να προετοιμάζονται τα κράτη της €ζώνης να παραδώσουν εθνική κυριαρχία»

Τα ευρωπαϊκά κράτη μέλη της ευρωζώνης θα πρέπει να είναι έτοιμα να παραδώσουν την κυριαρχία τους, δήλωσε σήμερα η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα  Μέρκελ.

Η Γερμανίδα καγκελάριος έκανε τις παραπάνω δηλώσεις κατά τη διάρκεια παρουσίασης του βιβλίου του δημοσιογράφου της Sueddeutsche Zeitung Στέφαν Κορνέλιους «Η Καγκελάριος και ο κόσμος της», από κοινού με τον Πρωθυπουργό της Πολωνίας Ντόναλντ Τουσκ.
«Οι χώρες της ευρωζώνης πρέπει να προετοιμάζονται να παραχωρήσουν τον εθνικό τους έλεγχο γύρω από συγκεκριμένα θέματα προς όφελος μηχανισμών της ΕΕ, εάν θέλουν πραγματικά να ξεπεράσουν την κρίση και να προσελκύσουν ξανά ξένους επενδυτές» είπε η Merkel για να προσθέσει: «Φαίνεται πως είναι δυνατό να βρίσκουμε κοινές λύσεις όταν κοιτούμε την άβυσσο, αλλά όταν η κατάσταση δείχνει να βελτιώνεται τότε οι άνθρωποι λένε μπορούμε να τα καταφέρουμε με τον δικό μας τρόπο», για να καταλήξει προειδοποιώντας :  «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε ότι η Ευρώπη θα έχει την τελευταία λέξη σε συγκεκριμένους τομείς. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε κτίζοντας την Ευρώπη που οραματιζόμαστε». .
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ