Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΝΟΜΟ»!!! ΒΙΝΤΕΟ

Όταν θέλεις να επιβάλεις κάτι που ΔΕΝ μπορείς να το περάσεις δια της ευθείας οδού τι κάνεις;
Δημιουργείς ένα πρόβλημα, το αφήνεις να πάρει ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ διαστάσεις (τουλάχιστον επικοινωνιακά) και μετά φέρνεις σαν λύση στο πρόβλημα, αυτό που ήθελες να επιβάλεις αρχικά!
Το πρόβλημα των λαθρομεταναστών είναι ένα καλά σχεδιασμένο στην δημιουργία του, υπαρκτό ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα.
Ο ρατσισμός στην Ελλάδα είναι ουσιαστικά, στην πραγματικότητα ένα ανύπαρκτο θέμα, που έχει λάβει διαστάσεις μεγάλου προβλήματος μόνο επικοινωνιακά!!!
Δεν νοείται ρατσισμός σε μια χώρα που εισέβαλε αριθμός λαθρομεταναστών ίση με το ένα τρίτο του συνολικού πληθυσμού, και τα θύματα σε ανθρώπινες ζωές από εγκληματικές ενέργειες να είναι περισσότερα από την πλευρά των νόμιμων ιθαγενών κατοίκων!
Δεν νοείτε ρατσισμός η καταπολέμηση μιας φασιστικής ναζιστικής οργάνωσης υπό τύπου πολιτικού κόμματος, που χρηματοδότησαν, νομιμοποίησαν και την στηρίζουν επικοινωνιακά κατηγορώντας την, όπως η Χρυσή Αυγή!
Διότι η Χρυσή Αυγή μπορεί να είναι και ρατσιστική οργάνωση αλλά έγινε υπολογίσιμη πολιτική!  (3ο κόμμα δημοσκοπικά) Δύναμη, από τα «χαστούκια» στο παλαιοκομματικό διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα.
Δεν είναι δυνατόν το 10-12-15 %;  που στηρίζει Χρυσή Αυγή να το κάνει για τις απόψεις της για τους μετανάστες.  Αντίθετα, μετά πλήρης βεβαιότητας, οι συντριπτική πλειοψηφία τους, τους επιλέγει από την οργή και το μίσος τους εναντίον του πολιτικού συστήματος που ευθύνεται για την κατάσταση που βιώνουν σήμερα. Τους επιλέγει γιατί τρέφει την ελπίδα να απαντήσει με το φασισμό και τη βία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ενάντια στο φασισμό και τον αυταρχισμό των κυβερνήσεων των μνημονίων, περιμένοντας πότε επιτέλους θα τους πλακώσουν στα χαστούκια μέσα στη βουλή!!!
Είμαι από τους πρώτους που έγραψα ανοικτά ότι η Χ.Α. εξυπηρετεί το σάπιο πολιτικό σύστημα που υποκριτικά σήμερα την κατηγορεί! Και το εξυπηρετεί με πολλούς τρόπους.
Σήμερα επισημαίνω μόνο τη δήθεν ανάγκη αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής και του ρατσισμού από κοινού.
Έτσι για ακόμα μια φορά η Ελληνική κοινωνία θα μπει σε ψεύτικο και επικοινωνιακό δίλλημα ανάμεσα στους τόνους παραπληροφόρησης για την αντιμετώπιση του ρατσισμού και του δικαιώματος ελεύθερης έκφρασης ιδεών, γνώμης και άποψης.
Μαζί με την λογοκρισία και την ποινικοποίηση των ιδεών θα μπουν ακόμα περισσότερο στη ζωή μας και οι νέοι όροι της προόδου και της αριστεράς τύπου «εχθροπάθεια» και άλλες παπαριές τύπου κοινωνιολογικής υποκουλτούρας!
Ως επίλογο εκφράζω την αντίθεση στην αντιμετώπιση του φασισμού του ρατσισμού με την χουντοποίηση και τον εκφασισμό της πολιτείας ακόμα και με τον μανδύα της δήθεν νομιμότητας της νομοθετικής και της δικαστικής εξουσίας.
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:attikanea
ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ: «ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ, ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ! - ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΜΙΛΑΩ ΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ" ΝΟΜΟ»!!! ΒΙΝΤΕΟ

Σεβασμιότατε, πάρε την Ελληνική Σημαία και το φραγγέλιο και μπες μπροστά. Τουλάχιστον εσύ, δεν υπέγραψες για τέμενος, όπως ο ... ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ! Άντε να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι....

Πόπη Σουφλή

 
σχόλιο Γ.Θ : Ο άνθρωπος που τον τρέμει η νέα τάξη.
Ξεπέρασε και τον αγαπημένο Χριστόδουλο των Ελλήνων.
Ένας αλλά Έλληνας! και ένας αρκεί...

Δηλώνοντας αποφασισμένος να πάει φυλακή αν εφαρμοστεί το «αντιρατσιστικό»

 νομοσχέδιο, τα «έψαλε»τόσο στους Γερμανούς κτηνοβάτες, όσο και στους εγχώριους άεθνους χριστιανομάχους, τους ανώμαλους σοδομιστές, τους μασωνοσιωνιστές, καθώς και τους παγανιστές εθνικοσοσιαλιστές (ναζί): 
Ένας πραγματικά πύρινος λόγος του Επισκόπου Πειραιώς
στον πανηγυρικό Εσπερινό του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης, που καταχειροκροτήθηκε από τον παρευρισκομένο λαό του Πειραιώς, με τους «επισήμους» πολιτικάντηδες (διακρίνονται στην πρώτη σειρά) να είναι σε εμφανή αμηχανία!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ