Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

Κάπου ανάμεσα στις νίκες τους πανηγυρισμούς και τις επιτυχίες των μεσοπρόθεσμων και των μνημονίων, κάποιος γελοίος και γραφικός έλεγε ότι μετά την αρπαγή (αξιοποίηση ονομάζεται εις την προπαγανδιστική ορολογία) της δημόσιας περιουσίας θα ακολουθήσει η λεηλασία της ιδιωτικής περιουσίας.
Αν όχι τώρα πότε; Οφείλουμε με ξεσηκωμό να προστατέψουμε τη λεηλασία της περιουσίας των συμπολιτών μας, από την ενορχηστρωμένη επίθεση των περικοπών και των δυσβάστακτων φόρων και χαρατσιών που καθιστά την διατήρηση των περιουσιών μας απλά αδύνατη!
Κάθε οικόπεδο, κάθε σπίτι που κινδυνεύει να περάσει στα χέρια των τοκογλύφων από τους ανήμπορους να τα σώσουν νοικοκυραίους, είναι μια επιτυχία για το προμελετημένο έγκλημα Ελληνική κρίση – πρόγραμμα σωτηρίας και ένα ράπισμα, της βλακεία μας, της δουλικότητας και της αδράνειάς μας, στο πρόσωπό μας.
Είναι η τελευταία κόκκινη γραμμή της αξιοπρέπειάς μας και της υπόστασή μας ως κάτοικοι αυτής εδώ της χώρας. Είναι πλέον ο αγώνας υπέρ βωμών και εστιών, που δεν μπορεί καμιά προπαγάνδα, φόβος ή σκοπιμότητα να αποκρύψει!
Είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ υποχώρηση που ΔΕΝ πρέπει να γίνει γιατί δεν μένει τίποτε άλλο πια να χάσουμε, παρά μόνο την ίδια μας τη ζωή!
Χρειάστηκαν μόλις 3 χρόνια και τρία μνημόνια για να μας φέρουν ως το σημερινό χάλι. Πόσους μήνες νομίζεται ότι χρειάζονται όταν δοθεί το σύνθημα-πράσινο φως για να περάσει μαζικά στους τοκογλύφους
Ή θα ανάψουμε το φουρνέλο της αντίστασης και της προστασίας των σπιτιών των  συμπολιτών μας ή το φουρνέλο της καταστροφής που σε οδηγεί ή παράνοια! Αντί να μου το πάρετε εσείς θα το ανατινάξω, και άμα το βρείτε ας το πάρετε!!!!! 
Μάκης Αρμενιάκος
πηγή:netakias
ΤΩΡΑ: ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
Click to visit the original post

Ανθρώπινη αλυσίδα έξω απο το Ειρηνοδικείο 


Ηρακλείου θα σχηματίσουν και σήμερα μέλη της κίνησης Λαϊκή Στάση Πληρωμών σε μια προσπάθεια να εμποδίσουν για μια ακόμη φορά την διαδικασία των πλειστηριασμών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ