Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Με συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο Δημάρχος Μ. Κόλιας απαντά στον Μ. Κοντραφούρη.

       Σχεδόν σημείο προς σημείο, χρησιμοποιώντας ακόμα και σκληρή γλώσσα, απαντά με την συνέντευξη τύπου  ο Δήμαρχος Μιχάλης Κόλιας, στον δημοτικό σύμβουλο και υποψήφιο δήμαρχο στις προσεχείς εκλογές Μιχάλη Κοντραφούρη, για όσα είχε αναφέρει στην δική του συνέντευξη τύπου που έδωσε στις 14/04/2013, και είχαμε αναρτήσει.

       Ο κ Κόλιας παρουσιάζοντας χαρτιά και προτρέποντας τους παριστάμενους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης, να απευθυνθούν στην Τεχνική Υπηρεσία και στους Δημάρχους των άλλων νησιών για τα έργα που εκτελούνται στους δήμους τους, αντέκρουσε τους ισχυρισμούς του κ Κοντραφούρη.
       Ακόμα τόνισε πως για πρώτη φορά ο Δήμος Λέρου εισπράττει χρήματα από την ανακύκλωση, ενώ άφησε υπόνοιες για την φωτιά στη χωματερή, την μήνυση κατά αγνώστων που κατέθεσε ο Δήμος και για το σοβαρό πρόβλημα που δημιουργήθηκε στους κατοίκους.
       Άφησε ανοικτό το θέμα της τοποθεσίας για την Πύλη Εισόδου – Εξόδου, αναφέρθηκε στα εως τώρα πεπραγμένα της θητείας του, δίνοντας έμφαση στις κοινωνικές δράσεις (κοινωνικό παντοπωλείο – φαρμακείο κτλ, και δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των προσπαθειών του για συγκεκριμένα έργα που βρίσκονται πολύ κοντά στην υλοποίησή τους.
       Ολόκληρη τη συνέντευξη τύπου του Δημάρχου και των ερωτήσεων που δέχθηκε θα μπορέσετε να δείτε σε video με νέα ανάρτηση μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία τους.
Μάκης Αρμενιάκος  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ