Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

M.Kαρχιμάκης: Ιδού ποιοι συγκαλύπτουν την φοροδιαφυγή

Φτού σου ξεφτίλα, γελοίε, γραφικέ! Δεν ντρέπεσαι που τολμάς να αμφισβητείς την ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ ; Καταδέχεσαι να λες τα ίδια με τους ηλίθιους συνωμοσιολόγους; Δηλαδή η κυβέρνηση (και ειδικά αυτή η τρικομματική με την αριστερή συνδρομή) ΔΕΝ ενδιαφέρονται για την πάταξη της φοροδιαφυγής αλλά για την εξαθλίωση των μισθοσυντήρητων και των συνταξιούχων;
Και άντε να το πιστέψουμε ότι η ΤτΕ παρακωλύει τις έρευνες του ΣΔΟΕ, ποιους νομίζεις ότι καλύπτει;
Καλύπτει φυσικά τους μεγαλουδραυλικούς, τους μεγαλοηλεκτρολόγους, μεγαλοαγρότες, και τους μεγολομικρομεσαίους που δεν κόβουν αποδείξεις και εγκληματούν κατά της χώρας.
Αλλά εσύ είσαι ικανός να πεις ότι το κάνει για να καλύψει τους πολιτικούς και τους μεγαλοεργολάβους που τα έφαγαν από τους Ολυμπιακούς αγώνες, από τους εξοπλισμούς, από τα πάσης φύσεως δημόσια έργα και από τις αποκρατικοποιήσεις!
Είσαι τόσο γελοίος που θα μας πεις ακόμα ότι η Hochtief Airport GmbH που ξεπούλησε και έφυγε από το ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ αφήνοντας πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ ΦΠΑ χρέος, ήταν εσκεμμένο! Ότι δήθεν ΌΛΟΙ οι υπουργοί οικονομικών έκαναν τα στραβά μάτια στους Γερμανούς, είτε για γλείψιμο, είτε γιατί διατάχθηκαν, είτε γιατί φοβήθηκαν, είτε απλά γιατί έτσι θεώρησαν φυσιολογικό, την στιγμή που περνούσαν νόμο για φυλάκιση Ελλήνων πολιτών για χρέη προς το δημόσιο από τις 3000 ευρώ, ακόμα και για άνεργους!
Καλύτερα βρε γελοίε να πας στο δικαστήριο για την υπόθεση του Τσοχατζόπουλου σαν υπεράσπιση και να τιμήσεις την υπογραφή σου και την αλήθεια, αφού η επιτροπή που συμμετείχες, εξέτασε το θέμα και ΔΕΝ προέκυψαν στοιχεία για ποινικά αδικήματα.
Πάτε με το ζόρι να βγάλετε αληθινό τον Καμμένο  και τους ομοίους του, που φωνάζουν και χτυπιούνται πάνω από μια δεκαετία για τους Άκηδες, τις μίζες και εσχάτως για τις Τράπεζες με κορυφή την ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ (ιδιοκτησίας Ρόθτσιλντ).
Βλέπετε την επιτυχία της κυβέρνησης και την έξοδο από την κρίση και ΔΕΝ το αντέχεται! Γι’ αυτό λυσσάξατε. Είσαστε περισσότερο επικίνδυνοι από τους γελοίους αντιμνημονιακούς, γιατί ως σοβαροί (πας μνημονιακός = υπεύθυνος και σοβαρός) μπορεί να παρασύρεται τους σκεπτόμενους Έλληνες και να θέσετε την πατρίδα σε περιπέτειες. Μετά την Κατσέλη, τον Λοβέρδο, την διαμαντοπούλου, έρχεσαι και εσύ να προσθέσεις τις δικές σου ενστάσεις απέναντι στην πολιτική της επιτυχίας, ακριβώς την ώρα που αποδίδει καρπούς!
Κανείς δεν θα λυπηθεί που θα προστεθείτε σε αυτούς που απουσιάζουν από το Grece Success Story!
Μάκης Αρμενιάκος
πηγή:attikanea
M.Kαρχιμάκης: Ιδού ποιοι συγκαλύπτουν την φοροδιαφυγή





Α ρε Μιχαλιό.... ξέχασες τις δικές σας συγκαλύψεις στις μίζες του Τσοχατζόπουλου, που στοίχισαν δις στον ελληνικό λαό..  Εκεί, δεν την έβλεπες την φοροδιαφυγή;

Πάρε για νάχεις και να μην ... σκούζεις επικοινωνικά....

Πόπη Σουφλή

karximakis

Τις μεγάλες ευθύνες της Τράπεζας της Ελλάδος, για την συγκάλυψη τρανταχτών περιπτώσεων φοροδιαφυγής μέσω κεφαλαίων που “έκαναν φτερά” στο εξωτερικό καταγγέλλει με σημερινή ανάρτηση του στο Facebook ο Μιχάλης Καρχιμάκης.
‘Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά, η Τράπεζα της Ελλάδος αλλα και άλλες τράπεζες ,δεν συνεργάζονται με τις ελεγκτικές αρχές προβάλλοντας αδικαιολόγητα προσκόμματα, με αποτέλεσμα να μην έχουν ελεγχθεί ακόμη επαρκώς όσοι βγάλανε εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση

ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΉ ΈΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΏΝΥΜΟ .
 Μπορει η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός ,να εξηγήσουν στον ελληνικο λαο και κυρίως σε αυτούς που υπήρξαν τα μόνιμα θύματα της κρίσης ,
ΓΙΑΤΊ ,
Ενω το ΣΔΟΕ ,έχει στην διάθεση του ,μετα την ψήφιση του νομου ,απο την κυβερνηση του πασοκ ,για την άρση του απορρήτου των ΤΡΑΠΕΖΙΚΏΝ καταθέσεων ,54.000 χιλ ονόματα φυσικών προσώπων για έλεγχο και διασταύρωση στοιχείων (αν το χρήμα που έφυγε έξω είναι νόμιμο και φορολογημενο)συνολικού ποσού περίπου 20 δις ευρω ,Η ΤΡΆΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ αλλα και άλλες τράπεζες ,σύμφωνα πάντα με το ΣΔΟΕ ,δεν συνεργάζονται με τις ελεγκτικές αρχές προβάλλοντας ΑΔΙΚΑΙΟΛΌΓΗΤΑ ΠΡΟΣΚΌΜΜΑΤΑ ;

Αποτέλεσμα ;
Την πληρώνουν απο το ανεξέλεγκτο και την ΠΙΘΑΝΉ συγκάλυψη οι εύκολοι στόχοι και τα μόνιμα θύματα της κρίσης .
Ταυτόχρονα δε απο τις αναιτιολογητες καθυστερήσεις ,το χρήμα να κάνει φτερά ….
Πόσο λιγότερο θα είχαν πληγεί ,οι φτωχοί οι αδύναμοι και οι άνθρωποι της δημιουργίας ,αν η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΆΠΕΖΑ ΚΑΙ Η ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΤΗΣ,ασκούσε τις κατα νομον υποχρέωσεις της αλλα και τις πατριωτικες της υποχρέωσεις ΓΡΉΓΟΡΑ ΚΑΙ ΆΜΕΣΑ μέσα σε περίοδο κρίσης ;
ΝΑ ΛΟΙΠΌΝ ΠΟΙΟΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΉ ,και ποιοι υπονομεύουν είτε αδιαφορώντας είτε σκόπιμα την προσπάθεια να βγει ο τόπος απο την κρίση.
Το πολιτικο σύστημα είναι αποφασισμένο να υπηρετήσει τελικά τα θύματα της κρίσης αλλα και την ανάπτυξη ,ακόμα και μέσα απο σύγκρουση με αυτούς που αποδεδειγμένα υπονομεύουν ;
Η μήπως κύριε πρωθυπουργέ συγκαλυπτετε τον κεντρικό τραπεζίτη επειδή ίσως ήταν και ο εκλεκτός σας να τον επιβαλετε ως πρωθυπουργό όταν λυσαξατε μεταξύ άλλων να ρίξετε την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ -Παπανδρέου για να δημιουργήσετε δυό ΧΡΌΝΙΑ αναταραχή και να εφαρμόσετε τελικά τα χειρότερα ….ως πρωθυπουργός .

Μιχάλης Καρχιμάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ