Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

ΓΙΑΤΙ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ;

Όταν εννοώ ότι όλα είναι στημένα εννοώ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ !
Φυσικά και συμφωνώ ότι σπρώχνουν τον κόσμο με το ζόρι στην Χρυσή Αυγή αλλά διαφωνώ ότι το κάνουν λόγω βλακείας!!!
Δεν ήταν στημένο το επεισόδιο απαγόρευσης διανομής τροφίμων και η μπουνιά από βουλευτή της Χρυσής Αυγής, που δήθεν πήγαινε για τον Καμίνη και δήθεν την έφαγε η 12χρονη; Στάση της πτώσης και 1-2 % κέρδισε από αυτό στις προπαγανδιστικές δημοσκοπήσεις τους η Χρυσή Αυγή.
Δεν ήταν στημένη η δήθεν αποβολή της Χρυσής Αυγής από την βουλή, για απρεπή συμπεριφορά λέει! Από τον προεδρεύοντα κ Δραγασάκη; Άλλες τέσσερις πέντε μονάδες πάνω η Χ.Α.
Αυτούς που σπρώχνουν όμως στην Χρυσή Αυγή, είναι όσοι λόγω εξαθλίωσης δεν ζουν την εικονική επικοινωνιακή ευφορία της ανάπτυξης του Σαμαρά.
Είναι όσοι απειλούν το σύστημα, αν κατευθυνθούν σε μη ελεγχόμενες ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΛΑΙΚΕΣ και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ, ΑΝΤΙΜΝΗΜΩΝΙΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!
Έτσι η διόγκωση και στη συνέχεια η ενίσχυση, ακραίων συμπεριφορών από την Χρυσή Αυγή, θα αποτελέσει πειστικό κίνδυνο για τη σταθερότητα, και σοβαρή απειλή να καταστραφούν οι επιτυχημένες προσπάθειες με τις θυσίες των πολιτών και της ανάπτυξης που βρίσκεται προ των πυλών,  ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΝΤΑΣ από ΦΟΒΟ το λαό, γύρω από τον πετυχημένο πρωθυπουργό του!
ΝΔ και ΧΑ θα ελέγξουν ως νέο δίπολο τους συνετούς και τους ακραίους, που μπορούν να τους διαχειρίζονται σε πλήρη συνεννόηση μεταξύ τους κατά βούληση, πότε ανεβάζοντας τους τόνους με φτιαχτά επεισόδια και πότε σε ύφεση με σχετική απραξία.
Η Χρυσή Αυγή είναι κατασκεύασμα του σάπιου πολιτικού συστήματος για να χρησιμεύσει ποικιλοτρόπως, από ανάχωμα προς τους ΑΝΕΛ, τον εκφασισμό και τον αυταρχισμό του κράτους δήθεν για την αντιμετώπιση της εως και τον εμφύλιο σπαραγμό αν αυτό καταστεί χρήσιμο η απαραίτητο στο μέλλον.
Μάκης Αρμενιάκος
πηγή:olympia.gr
ΓΙΑΤΙ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ;

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Nikos Hiladakis Μόνο με συζητήσεις ηλιθίων ή εξωγήινων μπορεί να παρομοιαστούν οι διάφορες συζητήσεις των πολιτικών που γίνονται αυτές τις μέρες σε σχέση με το περίφημο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο. Τα διάφορα «μαργαριτάρια» που έχουν ακουστεί την ίδια ώρα που νέα μέτρα σαν καρμανιόλα επικρέμανται πάνω από τα κεφάλια των δύστυχων συνταξιούχων και της ατέλειωτης στρατιάς των ανέργων, δείχνουν προκλητικά  αφ’ ενός την αναίδεια των λεγόμενων «προοδευτικών» «αριστερών» και όλα τα «φρούτα» μιας άλλης περασμένης εποχής και αφ’ ετέρου το γεγονός ότι σπρώχνουν τον κόσμο με μεγάλη θέρμη ακριβώς στην αγκαλιά της Χρυσής Αυγής.

Για όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου και της πολιτικής βλακείας, υπάρχουν βέβαια και κάποιες εξηγήσεις που μπορούν να το ερμηνεύσουν. Αυτές είναι ή ότι οι εκπρόσωποι του λεγόμενου αντιρατσιστικού νομοσχεδίου προσπαθούν να καλύψουν από μια ορολογία της εποχής του Στάλιν και της δεκαετίας του πενήντα τα πολιτικά τους ατοπήματα και κοινωνικά εγκλήματα για να διασώσουν ότι τους έχει απομείνει στο εκλογικό σώμα, ή ότι πραγματικά πίστεψαν ότι με διατάγματα με φασιστικές και ρατσιστικές μεθόδους θα αντιμετωπίσουν την Χρυσή Αυγή που την κατηγορούν για φασισμό και ρατσισμό.

Η στοχοποίηση της Χρυσής Αυγής από ένα  διαφθαρμένο και προδοτικό πολιτικό σύστημα, η στοχοποίηση της Χρυσής Αυγής από ένα συνονθύλευμα ξεπουλημένων ΜΜΕ που λειτουργούν σαν κράχτες για το ίδιο διεφθαρμένο και προδοτικό πολιτικό σύστημα, οι διάφορες «κορόνες» που ακούγονται σαν χάβρα στις διάφορες συζητήσεις των «πολιτικών κουφών» στις πολιτικές εκπομπές, το μόνο που καταφέρνουν είναι να αυξάνουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής που λανσάρεται πλέον σαν το μόνο ανάχωμα σε όλη αυτή την κατρακύλα του πολιτικού κόσμου και στο χαντάκωμα της ελληνικής κοινωνίας.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι όλοι αυτοί οι «σωτήρες» του έθνους που έριξαν την Ελλάδα στον γκρεμό, έχουν τόσο λίγο «νιονιό», που δεν καταλαβαίνουν ότι τέτοια νομοσχέδια είναι δυνατόν να τους γίνουν μπούμερανκ και τότε θα είναι πολύ αργά. Και για να πάμε πιο βαθειά. Αλήθεια, αυτή η κύρια Ρεπούση της «Δημοκρατικής Αριστεράς» θα πάει μέσα γιατί αρνείται να αποδεχτεί ότι έγινε η ποντιακή γενοκτονία ; Οι οπαδοί του ΚΚΕ, (γι αυτό και το ΚΚΕ είναι κάθετα αντίθετα στο νομοσχέδιο), όσοι βρίζουν τον ελληνισμό και συμπεριφέρονται ρατσιστικά κατά του κάθε τι ελληνικού και ελληνορθόδοξου θα πάνε φυλακή ; Είναι τόσα πολλά παραδείγματα που θα μπορούσε κανείς να παραθέσει για να δείξει την ηλιθιότητα όλων αυτών που το μόνο που ξέρουν είναι μια ξύλινη γλώσσα που σπάει ρεκόρ επιπολαιότητας.

Φαίνεται πως το πολιτικό σύστημα της προδοσίας είναι και το πολιτικό σύστημα της ηλιθιότητας. Με την στάση του και την ορολογία της «μπούρδας» περί «δημοκρατικότητας» οδηγούνται από μόνοι τους στην πλήρη απαξίωση. Με το φάσμα της ανόδου του «μπαμπούλα» τους, το μόνο που καταφέρνουν είναι συνεχώς να ηρωοποιούν την Χρυσή Αυγή και να σπρώχνουν σχεδόν με το ζόρι έναν ολόκληρο απελπισμένο κόσμο που έχει φτάσει στα έσχατα όρια στους κόλπους της με πραγματικά ανεξέλικτες συνέπειες για το μέλλον αυτής της  χώρας.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ