Σάββατο, 11 Μαΐου 2013

Πρέπει να πάρουμε τη χώρα μας πίσω.

Μια πραγματικά πολύ αξιόλογη ανάρτηση. Όμως παρά την εκπληκτική διατύπωση της πραγματικότητας (διαπιστώσεις) στο τέλος, με τον γενικό αφορισμό των κομμάτων της αντιπολίτευσης, συντηρεί το αδιέξοδο και ευαγγελίζεται νέο κίνημα για την επιστροφή της Ελλάδας στα χέρια μας!
Επειδή τακτικά παρακολουθώ τον Π. Χασάπη, γνωρίζω ότι δεν είναι σκόπιμη η εντύπωση που περνάει αυτό το άρθρο, και που είναι αυτή ακριβώς που βολεύει όσους αγωνίζονται και επιθυμούν την παραμονή αυτού του σάπιου πολιτικού συστήματος!
Αν διάβασε κάποιος αυτήν την ανάρτηση πριν να δει την υπογραφή του αρθρογράφου θα νόμιζε ότι πρόκριτε για φυλλάδιο των ΑΝΕΛ!!!
Αντί όμως να στρατευτούμε και να δυναμώσουμε ένα υπαρκτό κίνημα που μπορεί να δώσει σήμερα, ΤΩΡΑ, τις μάχες για την ανατροπή αυτής της κατάστασης που όλοι διαπιστώνουμε, στρέφουμε την προσοχή μας στην ελπίδα για το μέλλον!
Αν αυτό δεν είναι υπέρ της σημερινής κατάστασης τι είναι;
Παραθέτω το σχόλιο μου στη σελίδα που βρήκα την ανάρτηση:
Μάκης είπε
Να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω και για την αρπαγή μετά της Δημόσιας περιουσία και της ιδιωτικής όπως και πάρα πολλά άλλα που έχουν βγει ΟΛΑ αληθινά τα έχει πει ο Πάνος Καμμένος προ καιρού. Ποιος μας εγγυάται πως ακόμα μια νέα πολιτική κίνηση δεν θα αντιμετωπιστεί το ίδιο ή και χειρότερα από όλους μας; Μήπως τελικά όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 3 χρόνια (εως τώρα) κοσκινίζει; Ας δώσουμε όσοι συμφωνούμε τη μάχη με τους ΑΝΕΛ να γίνει πρώτη δύναμη και αν κάπου στραβώσει ή δεν μας βγει, πάμε για άλλα! Το σίγουρο είναι πως πρέπει επιτέλους να αφήσουμε τα πληκτρολόγια και να κάνουμε κάτι. Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω μέσα από την συντονιστική των ΑΝΕΛ της περιοχής μου
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:olympia.gr
Πρέπει να πάρουμε τη χώρα μας πίσω.
Ελλάδα-440x294Πραγματικοί ιδιοκτήτες της χώρας αυτή τη στιγμή είναι οι δανειστές, με τις υπογραφές του ελληνικού πολιτικού συστήματος και χωρίς καμία απόφαση του λαού. Ας μην κρυβόμαστε. Η χώρα χρεοκόπησε. Η Εθνική Κυριαρχία έχει παραχωρηθεί στους δανειστές. Έχουμε τεθεί κάτω από διεθνή οικονομικό έλεγχο και διοικούμαστε από τους δανειστές μέσω των Ελλήνων τοποτηρητών τους. Δηλαδή μέσω των 
Ελλήνων πολιτικών κοτζαμπάσηδων, τόσο της συμπολίτευσης όσο και της αντιπολίτευσης και δεν πρέπει να υπάρχουν αυταπάτες περί αυτού. Και η αντιπολίτευση τουλάχιστον ανέχεται αυτή την κατάσταση προς χάρη της επιβίωσης του ισχύοντος πολιτικού συστήματος και επομένως και της ίδιας. Οτιδήποτε θελήσουν οι δανειστές επιβάλλεται χωρίς καμία αντίρρηση, οι δε Έλληνες  πολιτικοί έχουν μετατραπεί σε απλούς φοροσυλλέκτες.
Η τεχνητή κρίση που ξεκίνησε από τις αρχές του 2010 και που με τα συνεχή διαδοχικά έκτοτε σοκ αδρανοποίησε πλήρως την ελληνική κοινωνία, αποδεικνύεται τώρα πλέον, ότι έχει ως μοναδικό στόχο τα ακίνητά μας. Τα ακίνητά μας θα τα χάσουμε. Τώρα αρχίζουμε σιγά σιγά να μπαίνουμε στην πύλη της Κολάσεως. Ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα αν δεν το αντιληφθούμε έγκαιρα.
Ολόκληρη η χώρα έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο στρατόπεδο καταπίεσης. Σε λίγο θα φτιάξουν και πραγματικά στρατόπεδα κράτησης όσων δεν έχουν να πληρώσουν. Οι κοινωνικές ομάδες σπρώχνονται επιλεκτικά και μία μία κάθε φορά, σε έναν εξοντωτικό αγώνα αλληλοεξουδετέρωσης και απεχθούς κοινωνικού αυτοματισμού. Τα καθεστωτικά ΜΜΕ έχουν μετατραπεί σε ένα τεράστιο πλυντήριο συνειδήσεων. Οι πολίτες μειώνονται κοινωνικά και παραμερίζονται. Η κοινωνική αδικία θεριεύει και πολλοί σπρώχνονται στην απόγνωση. Φωτεινά επιστημονικά πνεύματα παραγκωνίζονται και οι προτάσεις τους δεν εισακούονται. Περνούν πλουσιοπάροχα μόνο οι υποτακτικοί πνευματικοί «ταγοί». Η ανασφάλεια βασιλεύει. Οι εργαζόμενοι εξαθλιώνονται. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι μικροεπιχειρηματίες στοχοποιούνται ως οι υπεύθυνοι της κρίσης, για να προκληθεί κοινωνικός κανιβαλισμός. Επιστήμονες σπρώχνονται στο περιθώριο και στη φτώχεια ή όσοι μπορούν φεύγουν στο εξωτερικό. Εκπληκτικά ταλέντα παραγκωνίζονται. Απολυμένοι από τις δουλειές τους εγκαταλείπονται. Μικρομεσαίοι επιχειρηματίες πτωχεύουν και παρασύρουν στην ανεργία χιλιάδες εργαζόμενους. Δημόσιοι υπάλληλοι θα περάσουν από τις κομματικές κρησάρες. Άνθρωποι μπαίνουν στις ουρές για σισίτια. Γενικά και με διαδοχικά σοκ καλλιεργείται η αίσθηση της κοινωνικής κατωτερότητας και της κοινωνικής ανημποριάς. Καλλιεργείται η κοινωνία που πεθαίνει καθισμένη στον καναπέ. Είναι λοιπόν ή όχι αυτό ένα τεράστιο στρατόπεδο καταπίεσης και εξαναγκασμού;
Μας αφήνουν μόνο δύο ελευθερίες που μας δίνουν την ψευδαίσθηση της “δημοκρατίας”. Την ελευθερία να επιλέγουμε κανάλια στην τηλεόραση και την ελευθερία να επιλέγουμε έναν από τους προτεινόμενους από το σύστημα διοικητές του στρατοπέδου. Φυσικά ελευθερία να αποφασίσουμε κάτι με λαϊκή πρωτοβουλία ούτε λόγος. Τη δυνατότητα να αποφασίσουμε με κάποιο δημοψήφισμα για τις συνθήκες του στρατοπέδου ή να βγούμε από αυτό, δεν το συζητάμε. Οι ίδιοι οι πνευματικοί “ταγοί” του στρατοπέδου εξαπολύουν μέσα από τα ΜΜΕ του καθεστώτος την κατηγορία ότι ο λαός είναι ανίκανος να αποφασίσει ποιο είναι το καλό του.
Μόνη λύση είναι η ανάπτυξη ενός πολιτικού κινήματος απαλλαγής που θα καλέσει την κοινωνία και με τη βοήθειά της θα εγκαθιδρύσει πραγματική δημοκρατία. Θα την απαλλάξει από τους ντόπιους και εξωτερικούς δυνάστες της, παίρνοντας τη χώρα μας πίσω. Αργά ή γρήγορα αυτό αναγκαστικά θα γίνει. Μακάρι να γίνει πριν τα χάσουμε όλα. Όταν αρχίσουν να μας πετούν έξω από τα σπίτια μας θα είναι ήδη πολύ αργά.
Πέτρος  Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ