Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Δέχθηκαν τον εκβιασμό των μνημονίων για να μην διαλυθεί η χώρα!

       Όχι δεν είναι λόγια γραφικών blogers ή γελοίων πολιτικών αλλά δήλωση βουλευτή της κυβέρνησης!!!
       Όχι δεν έγινε χαμός από τους παριστάμενους δημοσιογράφους αλλά και τους άλλους πολιτικούς στο πάνελ, απλά η κουβέντα συνέχισε ως να μην τρέχει τίποτα το ιδιαίτερο!
       Όχι δεν ασκήθηκε αυτεπάγγελτα δίωξη για εσχάτη προδοσία από την ηγεσία της συνταγματικά κατοχυρωμένης, ανεξάρτητης δικαιοσύνης !!!! μήπως εκβιάζονται (ή δωροδοκούνται) και αυτοί;
       Όχι δεν έχετε διαφορετική άποψη όσοι κατηγορείτε τους αντιμνιμονιακούς συλήβδην ως συνωμοσιολόγους, γραφικούς και γελοίους. Απλά είστε παντελώς ηλίθιοι! και δυστυχώς επικίνδυνοι για όσους δεν έχουν υποκύψει στην μοιρολατρία του κακομοίρη, της αναξιοπρέπειας, της δουλικότητας και της δειλίας.
       Δυστυχώς για όλους εσάς, είστε χειρότεροι από τους πολιτικούς που μας έφεραν σε αυτό το χάλι! Αυτοί είναι προδότες, ενώ εσείς σκουλήκια. Η προδοσία είναι ανθρώπινο προνόμιο, ενώ το να ακολουθείς και να στηρίζεις τους προδότες κάνοντας και θυσίες, απλά δεν υπάρχει στη φύση! Είναι ανθρώπινο επίτευγμα μετατροπής – εκφυλισμού – μετάλλαξης του ανθρώπου, σε έμβιο ζώο με διανοητική καταστολή και απόλυτα προγραμματισμένη συμπεριφορά!
       Δυστυχώς η νόσος είναι μεταδοτική, δεν γίνεται αντιληπτή από τον πάσχοντα και δεν αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή.
       Ευτυχώς είναι επίκτητη άρα αναστρέψιμη, αλλά απαιτεί ειδικές συνθήκες και πολύ χρόνο αφού η πρόοδος είναι σταδιακή.
       Εκτός από τον εκκλησιασμό, ευχέλαια και αγιασμό που μπορούν να κάνουν το θαύμα, σημαντική είναι και η αποχή ενημέρωσης από τηλεόραση, ραδιόφωνα και εφημερίδες για πολύ καιρό!
       Στα video που ακολουθούν ακούστε τον κ Ντινόπουλο να δηλώνει ότι δεν του αρέσει το μνημόνιο αλλά εκβιάστηκαν να τα ψηφίσουν (ευρωπαϊκή αλληλεγγύη με εκβιασμό!) και απολαύστε τη συζήτηση με τον Καζάκη για το θέμα αυτό.
Υ/Γ Ξέρατε ότι πολύ πρόσφατα πέρασε στον ΟΗΕ η ακύρωση συνθηκών και συμβάσεων (όπως η δική μας η Δανειακή που περιέχει τα μνημόνια) αν υπάρχει πλάνη, απειλή ή χρήση βίας (και εκβιασμού) και καταψηφίστηκε από Ελλάδα, ΕΕ και Αμερική ενώ υπερψηφίστηκε από 138 άλλες χώρες;
Μάκης Αρμενιάκος
πηγή:neoellhn

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΑΡΓΥΡΗ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ

“Η χώρα εκβιάστηκε από τους δανειστές της! Αναγκάστηκα και εγώ και πολλοί άλλοι να ψηφίσουμε το μνημόνιο, γιατί αλλιώς … η χώρα θα διαλυόταν”.
“Πιστεύω πως η χώρα εκβιάστηκε από τους δανειστές – δεν υπήρχε άλλη λύση”.

Αυτό, όπως εύκολα καταλαβαίνουμε, αποτελεί δήλωση-αποδοχή εσχάτης προδοσίας.
  • Παραδέχεται πως η κυβέρνηση εκβιάστηκε.
  • Παραδέχεται πως η κυβέρνηση ενέδωσε στον εκβιασμό των δανειστών.
  • Για να δικαιολογηθεί μάλιστα υιοθετεί τον πυπήνα της προπαγάνδας που επαναλαμβάνεται και διαχέεται στην κοινωνία από τα εξαγορασμένα Μ.Μ.Ε..
Όταν λοιπόν αποδέχεσαι πως ως εκπρόσωπος του ελληνικού λαού ενέδωσες στους εκβιασμούς κι έδωσες το λόγο σου σε ξένα συμφέροντα να εφαρμόσεις την πολιτική που αυτούς βολεύει κι όχι τον ελληνικό λαό, αυτόματα επαληθεύεις τον ορισμό του ΔΟΣΙΛΟΓΟΥ.
Στη συνέχεια αποδέχεσαι πως η πολιτική αυτή είναι επιζήμια για τη χώρα, αλλά παρόλαυτά συνεχίζεις να την εφαρμόζεις, άρα είσαι ΣΥΝΕΡΓΟΣ. 
Ακούστε το απόσπασμα της εκπομπής ΑΕ 18/2/13 όπου ο Δ.Καζάκης μαζί με καλεσμένο δικηγόρο αναλύουν τί σημαίνει η δήλωση αυτή και πως θα έπρεπε να κινηθεί η δικαιοσύνη για άτομα όπως ο κ.Ντινόπουλος, αν πραγματικά ήταν ανεξάρτητη και αμερόληπτη.




You might also like:
Read more: http://neoellhn.blogspot.com/2013/02/blog-post_2541.html#ixzz2LOqKEpjI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ