Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΣΤΗ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ για την γιορτή της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΛΕΒΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ και συνάντηση με τον Δήμαρχο του νησιού




ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ) ΙΑΤΡΙΔΗ
 ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


Ρόδος, 1 Φεβρουαρίου 2013

ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ Η ΜΙΚΑ ΙΑΤΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΛΕΒΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ – ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.

Στο νησί της Αστυπάλαιας βρίσκεται σήμερα Παρασκευή 1-2-2012, η Βουλευτής Δωδεκανήσου των  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Τομεάρχης Ναυτιλίας Μίκα Ιατρίδη, προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις προς τιμήν της  εορτής  της Παναγίας Φλεβαριώτισσας.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής της στο νησί, είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Πανορμίτη Κονταράτο, με θέμα τα προβλήματα του νησιού.

Από τη συζήτηση, προέκυψε ότι το μεγαλύτερο και χρόνιο πρόβλημα – κοινό σε κάθε μικρό νησί - είναι αυτό της πλήρους εγκατάλειψης από το αθηναϊκό κράτος. Αναφορικά με το θέμα, η κ. Ιατρίδη δήλωσε:

«Η ομηρία της απομόνωσης, που καθημερινά βιώνουν οι νησιώτες, τους δείχνει ολοένα και περισσότερο το δρόμο της φυγής. Σε ένα νησί, που βρίσκεται κυριολεκτικά στο “μάτι του καιρού”  όλο το χρόνο, οι συγκοινωνίες είναι ελλιπέστατες, ενώ με βάση και το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ναυτιλίας  η κατάσταση αναμένεται να χειροτερέψει. Έτσι όπως διαμορφώνονται οι εξελίξεις στα νησιά, δεν υπάρχει μέλλον και ούτε κίνητρα για να κρατηθούν οι κάτοικοι και να παραμείνουν οι νέοι. Φοβάμαι ότι αν συνεχιστούν η αναλγησία και η εγκατάλειψη από την πολιτεία, τα νησιά μας, θα μετατραπούν σε βραχονησίδες. Εκτός, αν τελικά, αυτός είναι ο στόχος τους». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ