Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2013

Απάντηση της ΝΔ στις δηλώσεις του Ντίμη Αργυρόπουλου

       Με μια κατάπτυστη, ομολογουμένως αντάξια των πρακτικών και του έργου της ΝΔ επί Α. Σαμαρά, ανακοίνωσή της η ΝΔ προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις, που δυστυχώς για αυτήν, δεν μπορούν να περπατήσουν αφού το Κύρος, η αξιοπρέπεια, το ήθος και η αγωνιστική προσφορά του Ντίμη Αργυρόπουλου ΔΕΝ δύναται να αμφισβητηθούν από κανέναν και πολύ περισσότερο από τα λαμόγια της ΝΔ.
Μάκης Αρμενιάκος      
πηγή:defencenet.gr
Απάντηση της ΝΔ στις δηλώσεις του Ντίμη Αργυρόπουλου
Κατά των Ανεξάρτητων Ελλήνων επίθεση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη διαδικτυακή παρότρυνση του υποψηφίου βουλευτή και στελέχους των ΑΝΕΛ Ντίμη Αργυρόπουλου, «να« φυτέψουν »σφαίρες στον υπουργό Οικονομικών».
«Ο υποψήφιος βουλευτής και στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ. Ντίμης Αργυρόπουλος με μια 
πρωτοφανή και ποινικά κολάσιμη ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, καλεί ανοιχτά τρομοκράτες να "φυτέψουν" σφαίρες στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα ", αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της καλώντας τον Πάνο Καμμένο να καταδικάσει το γεγονός και την δικαιοσύνη να παρέμβει.
"Καλούμε τον κ. Καμμένο να καταδικάσει ξεκάθαρα, άμεσα και εμπράκτως την απαράδεκτη" παρότρυνση "του συνεργάτη του, αλλιώς θα είναι ο ίδιος ηθικός αυτουργός. Επίσης, καλούμε τη Δικαιοσύνη να παρέμβει και να κινήσει τις διαδικασίες εναντίον του στελέχους των ΑΝ.ΕΛ. ", επισημαίνει η ΝΔ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ