Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΑΝ. ΕΛ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ – ΡΟΔΟΣ 23/02/2013

    Ευτυχώς  εμείς  “ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ” αλλά και “ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ”  για αυτό και επιβεβαιωνόμαστε για κάθε τι που λέμε και κάνουμε. Θυμίζουμε, την ανακοίνωσή σας στις 27-07-2012 σχετικά με τις αποκαλύψεις που είχαμε κάνει για την μη δημιουργία της 14ης Περιφέρειας. Τότε ήμασταν  δημοσιογραφικά παπαγαλάκια,  παίζαμε μικροκομματικά παιχνίδια εις βάρος των νησιών μας, ήμασταν
 “Καμμένα” πολιτικά μυαλά που νιώθαμε την ανάγκη να υπερασπιστούμε  αυτόκλητα τις αυθαίρετες απόψεις της εφημερίδας των Κυκλάδων “Κοινή Γνώμη” που ουσιαστικά ξεκαθάριζαν το γεγονός ότι δεν θα δημιουργηθεί τελικός η 14ης Περιφέρεια.
ΤΩΡΑ ;  
  Τώρα κύριοι της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, που η επιβεβαίωσή μας ήρθε από τα πλέον έγκυρα και επίσημα χείλη, αυτά του υπουργού σας,  τι θα πείτε στο Δωδεκανησιακό λαό τον οποίο εξαπατήσατε για ακόμα μια φορά για να υφαρπάξετε τη ψήφο του ;
  Αποδεικνύεται, για μια ακόμη φορά, ότι τα τοπικά στελέχη της ΝΔ και οι υποψήφιοι, τότε, βουλευτές της είπαν, είτε σκόπιμα, είτε από άγνοια – η οποία είναι ακόμα χειρότερη – προεκλογικά ψέματα στους Δωδεκανήσιους για τη δημιουργία της 14ης Περιφέρειας.
  Θα πρέπει επίσης κύριοι να συνειδητοποιήσετε ότι είστε κυβέρνηση και όταν απαντάτε σε εμάς ουσιαστικά απαντάτε στο Δωδεκανησιακό λαό.
  
 Τέλος, πρέπει να σας παραδεχτούμε τόσο για τις “λεβέντικες” κολοτούμπες σας, όσο και για την “λεβεντιά” που τις υπερασπίζετε.

Θα μας βρίσκετε πάντα μπροστά σας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ