Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Σακοράφα "αδειάζει" Τσίπρα για το ταξίδι στις ΗΠΑ!

       Εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να το πιστέψω! Να πιστέψω ότι με αυτήν την οργή, την πείνα και τα αμέτρητα χαράτσια, αυτή η κυβέρνηση καρνάβαλος επιβιώνει!
       Τις κυβερνήσεις των μνημονίων δεν μπορούν να τις κρατούν στη ζωή μόνο οι δημοσιογραφικές καρικατούρες των νταβατζήδων  εργολάβων καναλαρχών. Χρειάζεται κάτι περισσότερο. Χρειάζονται ευρύτερες συνεργασίες.  Όχι σαν αυτές της συγκυβέρνησης μόνο, τις φανερές, αλλά τις υπόγειες, τις αντιπολιτευτικές!
       Χρειάζεται, η προπαγανδιστικά επιβαλλόμενη επικρατέστερη λύση, να είναι αρκούντως δυνατή για να συμπιέζει και εάν είναι δυνατόν να εξαφανίζει κάθε άλλη ανεξέλεγκτη δύναμη, αλλά ταυτόχρονα θολή και απρόθυμη για ανατροπές!
       Έχουν καεί στο ζέσταμα όσοι περιμένουν ένα πειστικό κάλεσμα για παλλαϊκή αντίσταση!
       Οι μορφές των τελευταίων κινητοποιήσεων, είναι για να σώσουν τα προσχήματα οι αντιμνημονιακές δυνάμεις, να εκτονωθεί η οργή, αλλά και σχεδιασμένες να αποτύχουν για να παράσχουν στήριξη στην Κυβέρνηση, και απογοήτευση σε ΟΛΟΥΣ για να μην συμμετέχουν στο μέλλον, σε ανάλογες κινητοποιήσεις!!!
       Η εδραίωση στην κοινή γνώμη της ματαιότητας κάθε αγώνα αντίστασης, είναι πολύ σημαντικότερη από την ικανοποίηση κάποιων αιτημάτων ή την απόσυρση ενός νομοσχεδίου!
       Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως η ΝΔ και ο Σαμαράς επί ΓΑΠ, καλλιεργεί θεωρητική αντιμνημονιακή πολιτική, ενώ πρακτικά συντηρεί την κυβέρνηση ώσπου αντέχει για την εφαρμογή του μνημονίου, παραμένοντας έτοιμος όταν αναλάβει (ως προεπιλεγμένη – ασφαλείς αλλαγή στην κυβέρνηση) με ανάλογη στροφή να συνεχίσει την όποια πολιτική εξυπηρετεί αυτούς που επέβαλαν τα μνημόνια.
       Βέβαια θα υπάρξουν αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος όπως αυτές της Σοφίας Σακοράφα, αλλά οι περισσότεροι θα βολευτούν με θέσεις και καρέκλες στην εξουσία, και θα υπερασπίζονται τις προσπάθειες για την σωτηρία της χώρας!!!
       Κατεβάστε τις κομματικές σημαίες και καλέστε ΌΛΟ τον κόσμο να βγει στους δρόμους με την γαλανόλευκη μέχρι να πέσει η κυβέρνηση και να ακυρωθούν τα μνημόνια.
Υ/Γ Ο μόνος που μιλάει για παλλαϊκό Δημοκρατικό αντιμνημονιακό τόξο είναι ο Καμμένος. Γιατί;  
Μάκης Αρμενιάκος 

πηγή:defencenet.gr
Σακοράφα "αδειάζει" Τσίπρα για το ταξίδι στις ΗΠΑ!
Με μια ομιλία - καταπέλτη που πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Επιτροπή του περασμένου Σαββατοκύριακου και η οποία κοινοποιήθηκε μόλις χτες μέσω του ιστότοπου iskra, όπου εκφράζονται οι θέσεις της αριστερής πτέρυγας, η Σοφία Σακοράφα, δέκα μήνες μετά την ένταξή της στη
του ΣΥΡΙΖΑ, ασκεί δριμύτατη κριτική στην ηγεσία και εκφράζει πολύ σοβαρούς προβληματισμούς σχετικά με τις επιλογές της τελευταίας περιόδου.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα ο «Ελεύθερος Τύπος» η κυρία Σακοράφα σχολιάζει τη σκοπιμότητα των ταξιδιών του Αλέξη Τσίπρα, την επικοινωνιακή στρατηγική, αλλά και την υποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ από το πεδίο των κοινωνικών αγώνων. Μίλησε χαρακτηριστικά για «αγιοποίηση του αμερικανικού καπιταλισμού, η οποία δημιουργεί ιδεολογικά και τακτικά προβλήματα». Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ολοκλήρωσε την ομιλία της στην ΚΕ με τη διαπίστωση ότι το κόμμα εκφράζει θολό ή στρογγυλεμένο πολιτικό λόγο, «λόγο νοικοκυρεμένο και καθωσπρέπει», όπως είπε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ