Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Η Μίκα Ιατρίδη στην έκθεση HO.RE.CA. και στην κοπή της πίτας της W.I.M.A.



ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ) ΙΑΤΡΙΔΗ
 ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


Ρόδος, 9 Φεβρουαρίου 2013


ΜΙΚΑ ΙΑΤΡΙΔΗ: «Είναι επιτακτική η ανάγκη στηρίξει η κυβέρνηση τον τουρισμό και τη ναυτιλία μας».

Στην έκθεση για τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση (HO.RE.CA.) και στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διεθνούς Βιομηχανικής και Ναυτικής Ένωσης (W.I.M.A.) παρευρέθηκε η βουλευτής Δωδεκανήσου και τομεάρχης Ναυτιλίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μίκα Ιατρίδη.
Η βουλευτής Δωδεκανήσου είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τα περίπτερα της HO.RE.CA. ενώ στάθηκε ιδιαίτερα σε αυτά της Ρόδου και της Κω, όπου συνομίλησε με τα παρευρισκόμενα στελέχη του τουρισμού των δυο νησιών της Δωδεκανήσου.

Κατά την παραμονή της στην έκθεση η Μίκα Ιατρίδη είδε ότι, για μια ακόμη φορά, πολλοί επισκέπτες θεωρούν ότι οι υπηρεσίες τουρισμού των δυο μεγαλύτερων νησιών του νομού παραμένουν σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο, γεγονός που τα καθιστά για συνεχείς χρονιές  μεταξύ των πρώτων ευρωπαϊκών και παγκόσμιων τουριστικών προορισμών.

«Θα πρέπει και η κυβέρνηση να κάνει, επιτέλους, πράξη τις προεκλογικές της δεσμεύσεις για να δοθεί η απαραίτητη ώθηση στον τουρισμό μας», σημείωσε, μεταξύ άλλων η Μίκα Ιατρίδη και συμπλήρωσε ότι «πρέπει η κυβέρνηση και τα αρμόδια Υπουργεία Οικονομικών και Τουρισμού να προχωρήσουν άμεσα στη μείωση της φορολογίας σε όλο το τουριστικό πακέτο και επιπλέον, να μειώσουν το ΦΠΑ στην εστίαση για να είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί. Είναι απαραίτητο να γίνει άμεσα αυτό, μια και ο τουρισμός μας αποτελεί το έναν από τους δύο υπαρκτούς πυλώνες της ανάπτυξης για την οικονομία μας».

Ανάλογο ήταν το κλίμα και στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Διεθνούς Βιομηχανικής και Ναυτικής Ένωσης, όπου η υπεύθυνη του Τομέα Ναυτιλίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είχε την ευκαιρία να πληροφορηθεί από τα μέλη της Ένωσης τις ενέργειες τους και τη συμβολή τους στην ανάπτυξη και απασχόληση στο χώρο της ναυτιλίας και κατ' επέκταση και της βιομηχανίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ