Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013

ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ Μέρος τρίτο

Σχετικές αναρτήσεις στα link που ακολουθούν:

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ROTHSCHILD

ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ Μέρος πρώτο


ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ
Μέρος τρίτοΤου
Λευτέρη Γκίνη

ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ
Μέρος τρίτο 

Στα δύο πρώτα μέρη είδαμε τις αντιλήψεις με τις οποίες κυριαρχούνται οι ελάχιστοι της παγκόσμιας elite για να ελέγχουν και καταδυναστεύουν τον κόσμο.
Είδαμε την απαξία στον πολιτισμό και την θρησκεία. Καθώς επίσης ότι όλα όσα γίνονται τριγύρω μας γίνονται διότι αυτοί έτσι θέλουν για τα δικά τους συμφέροντα.
Στο δεύτερο μέρος αποκαλύπτεται λίγο – λίγο το πώς (με ποιο τρόπο) διαχρονικά οι υπονομευτές προχωρούν σε έναν πόλεμο διαρκείας κατά παντός έθνους που (για τους δικούς τους λόγους) το θεωρούν εχθρό.
Έτσι όπως μας λέει ο Ρώσος δημοσιογράφος Yuri Alexandrovich Bezmenov (επίσης γνωστός ως Thomas Schuman 1939 – 1993) σε μία διάλεξή του στο Los Angeles, οι υπονομευτές δεν θα έρθουν με μία ταμπέλα στο πρόσωπό τους που να λέει ότι είμαι υπονομευτής, υπονομευτής κατ αρχάς είναι ο απλός καθημερινός άνθρωπος μιας ξένης χώρας ο οποίος με τον δικό του μοναδικό τρόπο θα σου πεί ότι αυτό που έχεις, σε επίπεδο πολιτισμού, σε επίπεδο εκπαίδευσης, σε επίπεδο κοινωνικής δομής, σε επίπεδο θρησκεία, απλά δεν είναι διεθνώς αποδεκτό.

Θα σε κάνει να νιώθεις ότι η δική σου ύπαρξη, με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για σένα, είναι έξω από τα διεθνή πρότυπα, θα σου περάσει με τον καιρό, διαβρώνοντας κατ’ αρχάς τους νέους, ότι η δική του παιδεία και κουλτούρα είναι καλύτερη από την δική σου, και με τα χρόνια θα σε κάνει να το πιστέψεις.

Θα σου δώσει την αίσθηση ότι το ρούχο που εσύ έραψες για τον εαυτό σου με τόση προσοχή δεν είναι καλό και ότι το δικό του, που δεν έχει καμία σχέση με εσένα είναι το καλύτερο του κόσμου, μιάς και έτσι θα ντύνεται από εδώ και πέρα όλος ο κόσμος.
Μέρα με την ημέρα, χρόνο με τον χρόνο, θα σε κάνει να ξυλώσεις όλα εκείνα τα ιερά και όσια που κρατούσαν την υπόστασή σου, προς χάριν της νέας τάξης πραγμάτων στην οποία όλος ο κόσμος υποχρεούται να υποκύψει.
Έξη, μας λέει, ότι είναι τα σημεία στα οποία εστιάζουν οι υπονομευτές, ας δούμε λοιπόν το πρώτο από αυτά.
ΠΑΙΔΕΙΑ.
Πριν από πολλά χρόνια 40 ή 50 η χώρα μας είχε ένα πολύ καλό δίκτυο σχολείων και γίνονταν μεγάλες προσπάθειες για να επανδρωθούν αυτά τα σχολεία με το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό.
Την ίδια εποχή είχαμε τους Δήμους και τις κοινότητες, εργαλεία με τα οποία ο πολίτης εκφραζόταν και ζητούσε τα αναγκαία για την ανάπτυξη του. Από την εποχή του Ανδρέα βλέπουμε τα χρήματα της Ευρώπης να μην περνάνε στην ανάπτυξη της υποδομής των πιο πάνω θεσμών αλλά να διατίθενται στην ανάπτυξη κομματικών δραστηριοτήτων όπως οι κομματικοί στρατοί. Επίσης είδαμε ότι τα χρήματα των ασφαλιστικών ταμείων να υφαρπάζονται από το κράτος με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και διαρκώς αυτά να μένουν κενά χρημάτων, μαζί με ένα σύνολο χαρτιών χωρίς αξία (ομόλογα ανανεούμενα). 
Αποτέλεσμα όλης αυτής της κακής διαχείρισης ήταν με τα χρόνια το ταμείο της χώρας να είναι πάντα άδειο και να υπάρχει πάντα η ανάγκη δανείων, δανείων υψηλότοκων που όταν ερχόταν η ώρα να πληρωθούν έβαζαν «χέρι» στα μετρητά των ασφαλιστικών ταμείων.
Η εκάστοτε κρατική διοίκηση έκρινε σκόπιμο, για λόγους οικονομίας, να καταργήσει τα σχολεία και να τα συμπτύξει. Αναγκάζοντας τους μαθητές αλλά και τις οικογένειές τους να μετακομίζουν από τα χωριά τους στα κέντρα.
Εδώ θέλω να κάνετε μία αναδρομή στην πρώτη ανάρτηση «ένας από τους στόχους που δεν καταφέραμε ακόμα να πραγματοποιήσουμε είναι η διάλυση των χωριατών».
Τώρα λοιπόν και με αυτό το σχέδιο, που ο τίτλος του διαφέρει από τον σκοπό του, αρχίζουν να επιτυγχάνουν και αυτό τον σκοπό τους. Βέβαια πάντα με την αμέριστη βοήθεια των ντόπιων προδοτών – υπονομευτών.
Ο Ελληνικός λαός μη μπορώντας να διαβλέψει την εφαρμογή της θεωρίας του Κινέζου φιλόσοφου Sun Tzu, αποδέχεται αδιάφορα την εφαρμογή του προγράμματος «Καποδίστριας», μένοντας εκστατικός και αδιάφορος με το αποτέλεσμα, αφού κανείς δεν τον ενημέρωσε για τις αληθινές αιτίες για τις οποίες αυτό εφαρμόζεται.
Η καταστροφή στην παιδία μας συνεχίζεται με την (προς τα χείρω) αλλαγή των βιβλίων και την εν γένει διαφοροποίηση της Ελληνικής παιδείας με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Αποσόβηση της αληθινής Ελληνικής ιστορίας και της αντικατάστασης της με άλλες ιστορίες ψεύδους και καταβαράθρωσης των ιδανικών της χώρας μας.
Ταυτόχρονα ασκείται και μία ανοίκεια επίθεση στην θρησκεία μας, με την υποτίμηση της αξίας της αλλά και με την επίσημη εισαγωγή ξένων θρησκειών (υπό το πνεύμα της διεθνοποίησης της Ελλάδος), με τον διαχωρισμό της από την κοινωνική και πολιτική ζωή, και με την επιβολή της απόσυρσης του σταυρού από την σημαία μας (πρώιμα στάδια).
Η εφαρμογή του σχεδίου «Καλλικράτης» έρχεται να ολοκληρώσει την συστηματική υπονόμευση των ιδανικών αυτής της χώρας, συρρικνώνοντας ακόμα περισσότερο τις υποδομές της Ελλάδας, βάζοντας μέσα σ’ αυτό τις εκκλησίες, τα νοσοκομεία, τα πανεπιστήμια, τα τεχνικά ιδρύματα και άλλες υπηρεσίες της χώρας μας οι οποίες με τον καιρό θα αναγκάσουν τον κόσμο της επαρχίας να πλησιάσει στα κέντρα.
Μα γιατί, θα μου πείτε, είναι κακό να έρχεται ο κόσμος στα κέντρα? Η απάντηση είναι απλή, επειδή αυτό είναι ένα μέρος του σχεδίου της παγκοσμιοποίησης και επειδή με αυτό τον τρόπο έχουν την δυνατότητα του άμεσου ελέγχου των συνειδήσεων, έτσι ώστε να αποδεχτούν με μεγαλύτερη ευκολία τις θέσεις και τις απόψεις της νέας τάξης πραγμάτων.
Σήμερα διαβάζουμε (Δημήτρης Καζάκης), ότι η παρούσα διοίκηση της χώρας μας, έχει υπογράψει ειδικό σύμφωνο με Αμερικανική εταιρία μισθοφορικού στρατού για την εφαρμογή των προγραμμάτων τους στην χώρα μας, αν δεν το καταλάβατε καλά, η ασφάλεια πλέον της Ελλάδας θα ανατεθεί στα χέρια και στις διαθέσεις εταιρίας μισθοφορικού στρατού με το όνομα Blackwater.
Επίσης ενημερωνόμαστε από το ηλεκτρονικό ενημερωτικό μέσο «e-nikos.gr» ότι τίθεται σε εφαρμογή ειδικό πρόγραμμα μείωσης της αστυνομίας από 55.000 σε 30.000 και των στρατεύσιμων επίσης, καθώς και μείωση των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές.
Έτσι λοιπόν τις αμέσως επόμενες ημέρες έχουν να δούνε τα μάτια μας πολλά πράγματα να γίνονται σε βάρος της πατρίδας μας, και εμείς απαθείς όπως πάντα θα τα δεχόμαστε…

Συνεχίζεται……………….   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ