Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Αγανακτισμένοι στην Κάλυμνο κατά του βουλευτή Γ. Κασσάρα

       Μπράβο Γείτονες ! Συγχαρητήρια, εδώ τρεις, εκεί δέκα, αύριο περισσότεροι, μεθαύριο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
       Πολύ θα ήθελα να επικοινωνήσουμε και να ανταλλάξουμε εμπειρίες και απόψεις.
       Άψογοι και ψύχραιμοι οι δύο που μίλησαν. Η σκλαβιά και η παραίτηση είναι ευτυχώς επίκτητα, και η δίψα για ελευθερία μεταδοτική!
Μάκης Αρμενιάκος

κείμενο πηγή:newsKosmos.com
video πηγή:olympia.gr

Αγανακτισμένοι στην Κάλυμνο κατά του βουλευτή Γ. Κασσάρα

Την ώρα που ήταν προγραμματισμένη η συνέντευξη τύπου του βουλευτή Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Κασσάρα, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συβουλίου στο πνευματικό κέντρο Καλύμνου, ομάδα αγανακτισμένων "επιτέθηκε" λεκτικά στον βουλευτή λέγοντας του, μεταξύ άλλων, ότι συνέδεσε τον εαυτό του με τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας της Ελλάδας υπογράφοντας με τους 155 του ΠΑΣΟΚ το μεσοπρόθεσμο.

"Ξεπουλήσατε έναν ολόκληρο λαό, μια ολόκληρη χώρα που δεν το έκανε ποτέ κανείς σε τέτοιο βαθμό στην ιστορία μας και αυτό το ονομάζετε σωτηρία της χώρας", ανέφερε η καθηγήτρια Νίνα Γεωργιάδου απευθυνόμενη στο βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Στο περιστατικό ήταν παρών και ο δήμαρχος Καλύμνου Δημήτρης Διακομιχάλης ο οποίος παρακολουθούσε σιωπηλός τα διαδραματιζόμενα.

Ο γραμματέας της τοπικής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Καλύμνου, Θεόδωρος Σεργίου, ζήτησε να κλείσουν οι κάμερες(!) χωρίς φυσικά να υπάρξει ανταπόκριση στο αίτημά του αυτό.

Δείτε στο βίντεο τι λέει η καθηγήτρια Νίνα Γεωργιάδου και τι απαντά ο βουλευτής Γιώργος Κασσάρας.


1 σχόλιο:

maria iovinska είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΥΜΝΙΟΥΣ,ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΛΕΡΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΗ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΟΠΩΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΛΑΛΗΚΑΤΟ ΤΟΥ ,ΑΣ ΕΡΘΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ