Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Μίκα Ιατρίδη. Συνάντηση σήμερα με μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου.

pressoffice@iatridi.gr
Μίκα Ιατρίδη. Συνάντηση σήμερα με μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου. 
       Με μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου συναντήθηκε σήμερα στην πιάτσα των ταξί στο  Μανδράκι η Μίκα Ιατρίδη. 
       Τα παριστάμενα μέλη του Δ.Σ. εξέθεσαν στη βουλευτή τις απόψεις τους και τα αιτήματά τους και της έδωσαν ενημερωτικό σημείωμα για τις πολιτικές που ακολουθούν οι υπόλοιπες χώρες στο ζήτημα του ταξί.
       Από τη μεριά της η Μίκα Ιατρίδη τόνισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Ο κ. Ραγκούσης κάνει πως προσγειώθηκε μόλις τώρα στη γη. Ως συντονιστής του κυβερνητικού έργου καμώνεται πως δεν είχε ακούσει τίποτα για τη ρύθμιση Ρέππα. Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εξακολουθεί και κοροϊδεύει μια ακόμα επαγγελματική τάξη της χώρας μας.


       Το πιο λυπηρό είναι ότι ακόμη και τώρα άλλα λέει ο κ. Μόσιαλος και άλλα λέει ο κ. Ραγκούσης. Η ουσία είναι ότι το πρόβλημα παραμένει και ο κ. Ραγκούσης δεν έχει να προτείνει κάτι διαφορετικό, τον ενδιαφέρει περισσότερο η κόντρα του με τον κ. Ρέππα.
Η θέση της Ν.Δ. είναι σαφής. Η απελευθέρωση του επαγγέλματος του ταξί να γίνει με συγκεκριμένους κανόνες, όπως ακριβώς προβλέπεται και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης. 
       Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί και στην Περιφέρεια στον τομέα της εποχικότητας της ζήτησης και της νησιωτικότητας και, βέβαια, είναι απαραίτητο να ισχύσει η αναλογία πληθυσμού με τον αριθμό των ταξί.
       Εκεί που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δείχνει πλήρη ανευθυνότητα, οι συμπατριώτες μας αυτοκινητιστές, μετά τις πρώτες αντιδράσεις τους, δείχνουν με τη συμπεριφορά τους ότι σέβονται τη βασική πλουτοπαραγωγική πηγή των νησιών μας, που δεν είναι άλλος από τον τουρισμό, και θα συνεχίσουν με  μορφές διαμαρτυρίας που δεν θα πλήξουν βάναυσα την τουριστική μας δραστηριότητα.
       Ας ελπίσουμε ότι και η κυβέρνηση θα αντιληφθεί το μέγεθος της ευθύνης της και θα πράξει αναλόγως.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ