Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Φιλική στον Πρωθυπουργό η Κως

       Βέβαια ο τουρισμός φέτος σε Ρόδο και Κω σπάει όλα τα κοντέρ, και είναι κάποιος λόγος για εκτόνωση του κλίματος, αλλά η πρώτη εμφάνιση μετά τις δηλώσεις για επιλεκτική χρεωκοπία και στάση πληρωμών, και εν μέσω καθημερινών αποκαλύψεων του εφαρμοστικού  για το μεσοπρόθεσμο και ότι έχει προηγηθεί  όλους αυτούς τους μήνες τέτοια υποδοχή;
       Η αγανάκτηση και η γκρίνια έδωσε τη θέση της στην υποτέλεια και το ραγιαδισμό;
       Προς τι τα χαμόγελα και οι φιλοφρονήσεις; για το άξιο έργο του; τους επιτυχείς χειρισμούς; τη φιλολαϊκή πολιτική; τη δικαιοσύνη των μέτρων ή την κάθαρση; μήπως για την ειλικρίνεια του ή για την τήρηση των υποσχέσεων;
       Μπράβο γείτονες! τουλάχιστον παρηγορούμε ότι τα χάλια μας τα μαύρα  δεν είναι μόνο εδώ (Λέρο) αλλά και αλλού, και δυστυχώς όταν ξυπνήσουμε θα είναι αργά.
       Ο Αγανακτισμένος
Μάκης Αρμενιάκος 


πηγή:newskosmos.com

Φιλική στον Πρωθυπουργό η Κως


Κως: Μήνυμα στους πολίτες «να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες της καταστροφολογίας» έστειλε από την Κω, όπου πραγματοποίησε επίσκεψη, ο Πρωθυπουργός. «Εμείς έχουμε αντέξει και θα αντέξουμε για να πάμε τη χώρα σε καλύτερες καταστάσεις. Η Ελλάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και το έχει αποδείξει» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Παπανδρέου.

Κατά τη διάρκεια σύσκεψης με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των παραγωγικών φορέων του νησιού, ο κ. Παπανδρέου διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει αταλάντευτα την προσπάθεια που ξεκίνησε για τη σωτηρία της χώρας.

Στο τραπέζι τέθηκαν τουριστικά ζητήματα της περιφέρειας αλλά και προβλήματα της Δωδεκανήσου.

Τον Πρωθυπουργό συνόδευαν οι υφυπουργοί Πολιτισμού - Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης, Υποδομών Γιάννης Μαγκριώτης, Υγείας Μιχάλης Τιμοσίδης, Προστασίας του πολίτη Μανώλης Όθωνας και  Θαλασσίων Υποθέσεων Μανώλης Λίτινας.
Παρόντες, ο Περιφερειάρχης νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Μαχαιρίδης, οι βουλευτές Δωδεκανήσου Νίκος Ζωίδης και Γιώργος Κασσάρας και πλήθος στελεχών και παραγόντων της περιοχής.

Ο Πρωθυπουργός είχε την ευκαιρία να περπατήσει και να χαιρετίσει Κώους πολίτες που τον υποδέχθηκαν θερμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ