Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Τοπική Οργάνωση Ν.Δ Λέρου. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στα εγκαίνια των Νέων Γραφείων της το Σάββατο 23/07/2011 και ώρα 19,30μ.μ

       Η νέα ανακοίνωση πρόσκληση που λάβαμε από την Τοπική Οργάνωση της Ν.Δ. Λέρου σχετικά με τα εγκαίνια των νέων γραφείων και την παρουσία εκ μέρους του κόμματος, του Αναπληρωτή Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομικών και Περιφερειακού συμβούλου της Περιφέρειας Αττικής κ. Νότη Μηταράκη.
      Μάλλον όπως με ευκολία μπορούμε να συμπεράνουμε ο κ Μιχελάκης λόγω βεβαρημένου προγράμματος δεν κατέστη δυνατόν να παρευρεθεί τη συγκεκριμένη ημερομηνία στο νησί μας όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.  
      





ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε το Σάββατο 23/07/2011 στα εγκαίνια των Νέων Γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ που βρίσκονται στο Λακκί Λέρου ( πλησίον του Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου ) 

και ώρα 19,30μ.μ παρουσία του Αναπληρωτή Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομικών και Περιφερειακού συμβούλου της Περιφέρειας Αττικής κ. Νότη Μηταράκη και στελεχών της Ν.Δ.

Στην συνέχεια στο κινηματοθέατρο Λακκιου θα ακολουθήσει ομιλία του Αναπληρωτή Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομικών και Περιφερειακού συμβούλου της Περιφέρειας Αττικής κ. Νότη Μηταράκη . 

Η παρουσία σας θα είναι τιμή για εμάς. 

Ο πρόεδρος και τα μέλη της Τ.O. ΝΔ ΛΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ