Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ΆΡΤΕΜΙΣ. Με πολύ κόσμο και μεγάλη επιτυχία το Γλέντι Αγίας Μαρίνας.

ΆΡΤΕΜΙΣ. Με πολύ κόσμο και μεγάλη επιτυχία το Γλέντι Αγίας Μαρίνας.
       Άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι άνθρωποι του Μορφωτικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Λέρου η Άρτεμις.
       Ο κατάλληλα προετοιμασμένος από το Σύλλογο αύλιος χώρος του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας φιλοξένησε την εκδήλωση και τους πολύ περισσότερους από 500  επισκέπτες που προσήλθαν για το γλέντι της Αγία Μαρίνας.
       Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες και τα video που συνοδεύουν την ανάρτηση, εκτός των απαραίτητων προβολέων και του ηχητικού εξοπλισμού, στήθηκε ένας τεράστιος αριθμός από τραπέζια, καρέκλες και πάγκους για την εξυπηρέτηση περίπου 500 ατόμων ενώ πολλοί ήταν οι όρθιοι και όσοι βολεύτηκαν στα σκαλιά και τις πεζούλες περιμετρικά του της αυλής του σχολείου.





       Ακόμα υπήρχε αυτοκίνητο βαν του συλλόγου με όλα τα απαραίτητα για να ψήνουν σουβλάκια και φυσικά υπήρχαν ακόμα μπύρες κρασί αναψυκτικά και εμφιαλωμένο νερό. 
       Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομη ομιλία που μπορείτε να δείτε  σε video ο πρόεδρος του Συλλόγου Αντώνης Νταλαρής, όπου πριν να ξεκινήσει το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου  με παιδιά από το Δημοτικό Σχολείο του Λακκιού με παραδοσιακούς χορούς, κάλεσε τον κόσμο να χειροκροτήσει τους υπεύθυνους και τους αθλητές του τμήματος Σκάκι του συλλόγου για τα αποτελέσματα που έφεραν
 σε αγώνες που συμμετείχαν, και παρέλαβαν αναμνηστικά μετάλλια. 
       Μετά το τέλος των παραδοσιακών χορών του χορευτικού τμήματος το Γλέντι για όλους ξεκίνησε και κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
       Χαρακτηριστικό του κεφιού και του κόσμου που υπήρξε είναι η πέρα κάθε προσδοκίας κατανάλωση που ανάγκασε τους ανθρώπους του συλλόγου να εφοδιάζονται με νέες ποσότητες για να μην δυσαρεστηθεί κανείς.
       Πέρα από τα συγχαρητήρια για την προσπάθεια και τον κόπο που κατέβαλαν όσοι συμμετείχαν, να ευχηθούμε την ίδια επιτυχία και στις επόμενες εκδηλώσεις του Συλλόγου που θα γίνουν στα πλαίσια του πλούσιου προγράμματος εκδηλώσεων του Συλλόγου του φετινού καλοκαιριού. 
Μάκης Αρμενιάκος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ