Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΑΡΤΕΜΙΣ. Ξεκίνησε εχθές με την Τελετή Έναρξης στο CRITHONI΄S PARADISE το Διεθνές Τουρνουά Σκάκι.

ΑΡΤΕΜΙΣ.  Ξεκίνησε εχθές με την Τελετή Έναρξης στο  CRITHONI΄S PARADISE το Διεθνές Τουρνουά Σκάκι.
       Στο συνεδριακό κέντρο του CRITHONI΄S PARADISE στις 15:30 με την Τελετή Έναρξης ξεκίνησε το 3ο Διεθνές Τουρνουά Σκάκι που διοργανώνει το Σκακιστικό  τμήμα Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Λέρου ΄΄ΑΡΤΕΜΙΣ ΄΄ σε συνεργασία με το Δήμο Λέρου.
ο Δημοτικός Σύμβουλος κ Ρούσσος Ευάγγελος

       Τη δημοτική αρχή εκπροσώπησε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ Ρούσσος Ευάγγελος που στον σύντομο χαιρετισμό του αφού καλωσόρισε τους παριστάμενους είπε ότι πρόθεση μας σαν  Νέα Δημοτική Αρχή  είναι να βοηθήσουμε και να υποστηρίξουμε  ως χορηγοί ή συνδιοργανωτές  κάθε εκδήλωση που προάγει τον πολιτισμό, το αθλητισμό και το πνεύμα, αφού 


πιστεύουμε ότι το Σκάκι ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και  καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές.
 πρόεδρος του συλλόγου Άρτεμις κ Αντώνης
Νταλαρής

       Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου Άρτεμις κ Αντώνης Νταλαρής, που ομοίως καλωσόρισε όλους τους αθλητές που συμμετέχουν στο Τουρνουά, και αναφέρθηκε στην επαναλειτουργία του τμήματος Σκάκι  του Συλλόγου με αφορμή την διοργάνωση του 3ο Διεθνές Τουρνουά, και  όπως είπε η εφετινή χρονιά αποτέλεσε έκπληξη που θα προσπαθήσουν να πλησιάσουν εάν δεν καταφέρουν να επαναλάβουν.
       Ο κ Νταλαρής κάλεσε όλους τους αθλητές να απευθυνθούν στα μέλη του συλλόγου για οποιαδήποτε θέμα τους απασχολεί, όχι μόνο σχετικά με τους αγώνες σκάκι αλλά με οτιδήποτε έχει να κάνει με την παρουσία τους στο νησί, από την ξενάγηση τους έως τα εισιτήρια όπως χαρακτηριστικά τόνισε, αφού ο ίδιος αλλά και τα μέλη του συλλόγου είναι έτοιμα με μεγάλη χαρά να τους εξυπηρετήσουν. 
       Ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και ιδίως του εξωτερικού, εκφράζοντας τη χαρά του για την συμμετοχή αθλητών που είχαν έρθει και τα προηγούμενα χρόνια όπως ενός αθλητή από τη Σερβία και τελείωσε την σύντομη ομιλία του ευχόμενος σε ΄9ολους καλή επιτυχία.
Μερικές Σκέψεις 
CRITHONI΄S PARADISE
       Οι περίπου 75 αθλητές που ήρθαν για το τουρνουά και συνοδεύονται από τουλάχιστον ακόμα ένα άτομο, μας δίνουν ένα αριθμό περίπου 150 ατόμων που για δέκα μέρες παραμονής περίπου, μας δίνουν 1500 διανυκτερεύσεις!
       Σκεφτείτε σε αυτή την τουριστική περίοδο το όφελος πέραν όλων των άλλων από μία και μόνο διοργάνωση όπως αυτή, και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.
η αίθουσα συνεδριάσεων του
CRITHONI΄S PARADISE που φιλοξενεί το τουρνουά 

       Πρέπει να σκεφτούμε όλοι σοβαρά ότι πέρα από τις ενέργειες της πολιτείας και του Δήμου, των επενδυτών σε τουριστικές υποδομές και εκμεταλλεύσεις, ότι θα πρέπει έμπρακτα να ενισχύουμε είτε οικονομικά είτε με τη συμμετοχή μας προσπάθειες για την προσέλκυση επισκεπτών που θα συμβάλουν στην πολυπόθητη και προσοδοφόρα τουριστική ανάπτυξη. 

       Συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάστηκαν για αυτή την διοργάνωση και ευχόμαστε αυτό το Τουρνουά να γίνει Θεσμός με συνεχώς αυξανόμενο ενδιαφέρων και συμμετοχή.
Μάκης Αρμενιάκος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ