Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Δημοσκόπηση - βόμβα: Το "δεν ξέρω/δεν απαντώ" ξεπερνά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί! 9 κόμματα στη Βουλή

       Αν λάβουμε υπόψη την εταιρεία (εφημερίδα) που παράγγειλε την δημοσκόπηση όσο και τις εταιρείες δημοσκοπήσεων που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, εύκολα βγάζουμε το συμπέρασμα ότι τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα από τα ανακοινωθέντα για τα κόμματα εξουσίας και σαφώς καλύτερα για όλους εμάς!   
       Αρκετές φορές έχω κατηγορηθεί από φίλους αναγνώστες για την κομματική μου μεροληψία, ωστόσο θα ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ  τον τρόπο που σκέφτομαι εγώ, και φυσικά προβάλω ως λύση, χωρίς όμως ούτε να θέλω,  αλλά ούτε και να μπορώ να την επιβάλω σε κανέναν.
       Όχι αποχή. Όχι άκυρο - λευκό. Από την μάτσα με τα ψηφοδέλτια πετάμε τα 5 κοινοβουλευτικά κόμματα, πετάμε Ντόρα, Κουβέλη και Οικολόγους Πράσινους του mr Σόρος και από αυτά που θα μείνουν ψηφίστε ΌΤΙ θέλετε!!
       Μακάρι την επομένη των εκλογών όχι 9 αλλά δεκαπέντε κόμματα στην βουλή και κανένα με διψήφιο ποσοστό! 
       Αυτό θα κάνει τους πολιτικούς να στραφούν στο λαό και όχι στους καναλάρχες και τα κανάλια τις διαπλοκής, τους τραπεζίτες και στους εκβιαστές "δανειστές".
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:logia-starata
Δημοσκόπηση - βόμβα: Το "δεν ξέρω/δεν απαντώ" ξεπερνά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μαζί! 9 κόμματα στη Βουλή

ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ KΑΠΑ RESEARCH ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ. ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ 1,3 ΜΟΝΆΔΕΣ Η ΝΔ. ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΣΥΓΚΕΝΤΡΏΝΟΥΝ 34,3% ΚΑΙ Η ΑΔΙΕΥΚΡΊΝΙΣΤΗ ΨΉΦΟΣ ΤΟ 35,2%.ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 

Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 16,5% , η ΝΔ 17,8% , το ΚΚΕ 7,5%, το ΛΑΟΣ 5,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ 3,6%, οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ 2,2% , η ΔΗΜΑΡ 3,1%, η ΔΗΣΥ 2,8 %, το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 3,1 % και η αδιευκρίνηστη ψήφος προσεγγίζει το 35,2%%.


Μετά από αναγωγή το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 25,5% , η ΝΔ 27,5% , το ΚΚΕ 11,6, το ΛΑΟΣ 8,8, ο ΣΥΡΙΖΑ 5,6 , οι Οικολογοι -Πρασινοι 3,4 , η ΔΗΜΑΡ 4,8, η ΔΗΣΥ 4,3 ΚΑΙ το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών 4,8.

Το 67,6% των ερωτηθέντων τάσσεται υπέρ των πρόωρων εκλογών αν η κυβέρνηση δεν πετύχει τους στόχους της ως το Σεπτέμβριο ενώ το 68,3 χαρακτηρίζει ως αρνητική εξέλιξη για την κατάσταση της οικονομίας την υπερψήφιση του μεσοπρόθεσμου.

Το 53,9 % κρίνει θετικά την καταψήφιση από τη ΝΔ του μεσοπρόθεσμου ενώ ταυτόχρονα το 68,4% θεωρεί ότι ο κ Σαμαράς κινείται από μικροπολιτικά συμφέροντα.

Το 58,7 πιστεύει ότι δεν ευθύνεται οΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια, το 61,4% δηλώνει ότι είναι αυθόρμητα και όχι οργανωμένα ενώ το 49,6 εγκρίνει τις αποδοκιμασίες σε βάρος βουλευτών.

Σε ποσοστό 54,2% τάσσονται υπέρ της απόλυσης των δημοσίων υπαλλήλων που πλεονάζουν ενώ το 70,7% κρίνει ως θετική την απελευθέρωση του επαγγέλματος των ταξιτζήδων.
Το 48,7% κρίνει ότι οι αλλαγές στην Παιδεία είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, το 56,7% συμφωνεί με τη συμμετοχή στις διοικήσεις των ΑΕΙ και στελεχών εκτός Πανεπιστημίου και το 81,3% τάσσεται υπέρ της κατάργησης του ασύλου στη σημερινή του μορφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ