Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Με θερμές εκδηλώσεις επιβραβεύουν το "ΌΧΙ" της Μίκας Ιατρίδη οι πολίτες της Ρόδου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΥ

Στη μεγαλύτερη λαϊκή αγορά της Ρόδου, στον Αγ. Δημήτριο, βρέθηκε το Σάββατο το πρωί η Μίκα Ιατρίδη. «Χαίρομαι που βρίσκομαι κοντά στους συμπατριώτες μου» δήλωσε η υποψήφια, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, βουλευτής Δωδεκανήσου, και απαντώντας στις θερμές εκδηλώσεις των συμπατριωτών της τόνισε ότι «κάθε μέρα που περνά βλέπω ότι το 'όχι' που είπα ανταποκρίνεται στην αγωνία για το μέλλον που έχουν όλοι οι νησιώτες, όλοι οι Έλληνες».

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στη λαϊκή αγορά, η Μίκα Ιατρίδη, εξήγησε στους παραγωγούς αλλά και τους καταναλωτές, γιατί η πολιτική του μνημονίου, που 

υποστηρίζουν τα δύο κυβερνητικά κόμματα, θα συνεχίσει να θέτει στο περιθώριο της φτώχειας και της ανέχειας τους Έλληνες πολίτες και θα στερεί κάθε ελπίδα για ανάκαμψη και ανάπτυξη.

«Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η πολιτική», σημείωσε η Μίκα Ιατρίδη, «η πολιτική του μνημονίου ισοπεδώνει τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και τους παραγωγούς, γονατίζοντας τους με τα συνεχή φορολογικά μέτρα, ενώ 'κλείνει το μάτι' στα μεγάλα συμφέροντα των μεγάλων υπεραγορών. Η λαϊκή αγορά έχει στηρίξει την ελληνική οικογένεια εδώ και δεκαετίες και έχει δημιουργήσει την εμπιστοσύνη μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή. Είναι χρέος όλων να διαφυλάξουμε αυτόν το θεσμό και να δώσουμε ηχηρή απάντηση σε όσους εχθρεύονται κάθε τι ελληνικό».

Το βράδυ του Σαββάτου η Μίκα Ιατρίδη βρέθηκε στον Αρχάγγελο και παρουσία πολλών κατοίκων δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

«Απόψε, βρεθήκαμε στον Αρχάγγελο, όλοι εμείς που ζούμε, δημιουργούμε και μεγαλώνουμε στον τόπο μας. Εμείς ξέρουμε από πρώτο χέρι ότι η Ελλάδα ξεκινά από τα νησιά μας. Στις 6 Μαΐου θα δώσουμε την απάντηση σε όλους αυτούς που όχι μόνο μας θεωρούν πολίτες τρίτης κατηγορίας, αλλά, ταυτόχρονα, περιφέρουν τα καθρεφτάκια τους και τις χάντρες τους θεωρώντας μας ιθαγενείς».

3 σχόλια:

Nemo είπε...

tis alles meres...pou briskete???

Nemo είπε...

mpa...tora skeftike kai i mika??? toso kairo den tin eidame stis laikes...mono sta kosmika!!!

Ανώνυμος είπε...

Μα καλά,μόνο εγώ έχω πρόβλημα με α υτούς τους χαρακτήρες που χρησιμοποιείτε΄; είναι σαν να διαβάζω κινέζικα. χΆΘΗΚΑΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ;

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ