Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Ποια κρίση! Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ όπως και η Τράπεζα της Ελλάδος είναι ιδιωτικές!

Ποια κρίση! Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ όπως και η Τράπεζα της Ελλάδος είναι ιδιωτικές! 
       Δεν θα χρησιμοποιήσω βαρείς χαρακτηρισμούς σε όσους αρνούνται να το δεχθούν, γιατί ανάμεσα σε αυτούς που έχω έντονα διαφωνήσει, είναι και ορισμένοι που δεν τους αξίζει, και δεν θέλω να νομίσουν ότι αναφέρομαι σε αυτούς!
       Το θέμα είναι, (με αποδείξεις) ότι το χρηματοπιστωτικό - τραπεζικό σύστημα είναι φτιαγμένο να λειτουργεί με χρέος, που έχει μεταβληθεί σε ένα τέρας, που απειλεί να καταβροχθίσει τα έθνη κράτη και τους λαούς υπέρ μιας χούφτας τραπεζιτών που, θα ιδιωτικοποιήσουν και θα αγοράσουν όλον τον πλανήτη, την εξουσία και τους ίδιους τους πολίτες!
       Έχω αναρτήσει δύο video, ένα για την Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Αμερικής, και ένα για την Τράπεζα της Ελλάδας, που αφορά την εκπομπή Το κουτί της Πανδώρας που προβλήθηκε στην ΝΕΤ πριν από λίγους μήνες.
       Εγώ σας προτρέπω να κάνετε την αρχή με αυτά τα video σχετικά με αυτό το θέμα, και εσείς μετά πολύ εύκολα να βρείτε την άκρη.
       Ποιες ιδεολογίες και ποια πολιτική! Δεν υπάρχει τίποτα. Μόνο ένας θόρυβος που σκεπάζει τα πάντα για να μην ακούγεται τίποτα, και να ακολουθούμε ως κοπάδι το δρόμο της σφαγής.
Μάκης Αρμενιάκος


"Οι Άρχοντες του Χρήματος", ένα καταλυτικό ντοκιμαντέρ που μας αναλύει ολόκληρη την ιστορία πίσω από την τρέχουσα οικονομική κρίση και το πώς ο στόχος για παγκόσμιο οικονομικό έλεγχο κρύβεται πίσω από μια πολύ μικρή αλλά παρόλα αυτά πανίσχυρη «συμμορία» τραπεζιτών η οποία δρα ανενόχλητη πέρα από κάθε νόμο και κάθε κυβέρνηση. 
Μέρος πρώτο από δεκαεννέα.
Η μετάφραση της ταινίας έγινε απόhttp://www.youtube.com/user/ellinesfoitites
Ευχαριστώ τα παιδιά για την πολύ καλή δουλειά τους.





Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι μια ιδιωτική επιχείρηση! Το κράτος κατέχει ελάχιστο ποσοστό! Το 92% Των μετόχων είναι άγνωστο! Σαν επιχείρηση έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται τα συμφέροντά της ακόμα και ενάντια της Ελλάδος!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ