Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Επίσκεψη στη Λέρο πραγματοποίησε η υποψήφια με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη.

Κατά την παραμονή της στο νησί, η υποψήφια βουλευτής έγινε δεκτή με θερμές εκδηλώσεις από τους συμπατριώτες της, οι οποίοι της αναγνώρισαν τις τακτικές επισκέψεις της στο νησί ως βουλευτής Δωδεκανήσου, καθώς και τις προσπάθειες της για την ανάδειξη των προβλημάτων του νησιού τους στη Βουλή. Ακόμα, της δόθηκε η ευκαιρία να συναντηθεί και με το Δήμαρχο του νησιού, κ. Μιχάλη Κόλια.


«Μιλώντας με τους συμπατριώτες μου εδώ στη Λέρο», σημείωσε η Μίκα Ιατρίδη, «διαπίστωσα για μια ακόμα φορά ότι, όσο και αν κάποιοι φιλότιμα προσπαθούν να μας κάνουν το βίο αβίωτο, οι νησιώτες είμαστε αποφασισμένοι να μείνουμε στον τόπο μας. Η παρουσία μας στα νησιά μας είναι η μόνη εγγύηση για τη χάραξη ουσιαστικής και αδέσμευτης εξωτερικής πολιτικής.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λέρος είναι πολλά. Βλέπουμε ότι οι υποστηρικτές του Μνημονίου δεν μπορούν να εξασφαλίσουν καν την ακτοπλοϊκή σύνδεση και ψάχνονται τελευταία στιγμή να πληρώσουν τα μισθώματα που οφείλουν στις εταιρείες. Αντίστοιχη είναι η κατάσταση και στην υγεία. Το Κρατικό Θεραπευτήριο Λέρου υπολειτουργεί και, παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις όλων μας, καμία αξιόπιστη λύση δεν έχει δοθεί.

Εμείς, σαν Ανεξάρτητοι Έλληνες, πιστεύουμε ότι όλα τα ακριτικά νησιά μας έχουν δικαίωμα στην ανάπτυξη. Εδώ στη Λέρο αντί να μειώνονται οι κρατικές υπηρεσίες, θα πρέπει να ενισχύονται. Ειδικά, και σε θέματα που αφορούν τον τουρισμό, θεωρούμε ότι το αίτημα για τη δημιουργία τελωνείου ώστε και η Λέρος να γίνει πύλη εισόδου - εξόδου, είναι μια κίνηση, η οποία σε συνδυασμό με το υπόλοιπο πρόγραμμα μας για τον τουρισμό θα δώσει την καθοριστική ώθηση για την ανάπτυξη του νησιού.

Λύσεις αξιόπιστες, λύσεις που προτείνουμε εμείς και όχι οι δανειστές μας υπάρχουν και μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα. Το κίνημα μας πιστεύει στη δύναμη των νησιωτών, πιστεύει στη νησιώτισσα και την τιμά. Για αυτό και επιλέξαμε ως υποψήφια στο Ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κινήματος μας μια νησιώτισσα από το Αγαθονήσι, τη Γιαμαίου Βασιλική.

Στις εκλογές της 6ης Μαϊου οι νησιώτες δίνουμε μια νέα ευκαιρία στον τόπο μας».

1 σχόλιο:

maria iovinska είπε...

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΚΑΛΟΠ ΤΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ!!!
"Μαύρα" μαντάτα για τους τρείς της συγκυβέρνησης από μυστικό γκάλοπ μεγάλης εταιρείας δημοσκοπήσεων που πραγματοποιήθηκε τις τελευταίες μέρες στη δεύτερη περιφέρεια της Αθήνας…
Το ΠΑΣΟΚ καταβαραθρώνεται στο πράσινο "κάστρο" , η Νέα Δημοκρατία "βουλιάζει" ενώ ο ΛΑΟΣ στην κυριολεξία δεν... υπάρχει... Τα ποσοστά που καταγράφει η δημοσκόπηση και έφτασαν στο makeleio μιλούν από μόνα τους...
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 14%
ΠΑΣΟΚ 12%
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 11%
ΣΥΡΙΖΑ 11%
ΚΚΕ 9%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 9%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 8%
ΛΑΟΣ 1,9%
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 1,5%

ΠΗΓΗ : anti-ntp.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ