Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Δεν θα περάσει η Ολυμπιακή φλόγα από Ρόδο-Καστελόριζο.

       Έχει γεμίσει ο κόσμος ανεξάρτητες αρχές και επιτροπές από μασόνους και ανθέλληνες! Πόσες χαμένες ευκαιρίες, πόσα αχρησιμοποίητα όπλα στην φαρέτρα ακόμα; 
        Παρά το ότι συμφωνώ απολύτως με τις δηλώσεις του κ Γιώργου Νικιτιάδη (αυτό είναι είδηση!) δεν θα σταθώ εκεί και θα πάω ένα βήμα παρακάτω. Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θα έπρεπε να διαταχθεί να συμπεριλάβει τη Ρόδο και το ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ γιατί απλά είναι Εθνική ανάγκη και προτεραιότητα, τελεία και παύλα. 
       Δεν μπορεί μια τέτοια ευκαιρία Εθνικής Σημασίας για την ΑΟΖ και τον υποθαλάσσιο ορυκτό πλούτο, που τίθεται σε αμφισβήτηση από τους "φίλους" Τούρκους και τους "φίλους" συμμάχους να πάει χαμένη!
       Δεν γίνεται να μην επωφεληθεί ο λαός αυτής της απίστευτης κληρονομιάς, και να μη στείλει στα πέρατα της γης, την εικόνα της ολυμπιακής φλόγας από το Ελληνικό Καστελόριζο, αλλά αυτή την κληρονομιά να τη διαχειρίζεται μια επιτροπή σαν να της ανήκει!
       Ο πολιτισμός μας και η Ιστορία μας είναι το σπουδαιότερο όπλο για την προάσπιση των εθνικών μας δικαίων, και γιαυτό δέχονται επιθέσεις από κάθε λογής πληρωμένους επιστήμονες τσαρλατάνους και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, με προφανή σκοπό, μετά την διάλυση όλων των άλλων, και της Ιστορίας και του πολιτισμού μας.
Μάκης Αρμενιάκος  

πηγή:ipaper.gr
Δεν θα περάσει η Ολυμπιακή φλόγα από Ρόδο-Καστελόριζο
Τη λύπη του για την απόφαση της Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων να αποκλείσει το Καστελόριζο και τη Ρόδο από τη διαδρομή της Ολυμπιακής φλόγας για τους Oλυμπιακούς Aγώνες «Λονδίνο 2012», εξέφρασε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης.

Ο κ. Νικητιάδης δήλωσε πως είναι ακατανόητος ο αποκλεισμός μιας περιοχής με τεράστια ιστορία, μοναδικό πολιτισμό και πλούσια κληρονομιά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αρχαίας Ελλάδας. Μιας περιοχής με δύο νησιά εξαιρετικής  εθνικής σημασίας. Ο υφυπουργός καλεί τον Πρόεδρο κ. Καπράλο να θέσει το θέμα εκ νέου στην Επιτροπή ώστε να υπάρξει μία απόφαση που θα αρμόζει στοιχειωδώς στον μεγάλο Διαγόρα, στην Καλλιπάτειρα και στο μαρτυρικό Καστελόριζο.
«Αναρωτιέμαι για ποιό λόγο δεν έλαβαν υπόψη τους όσοι πήραν την αψυχολόγητη απόφαση, τον δοξασμένο Διαγόρα με τις πολλαπλές νίκες του στους αγώνες της Αρχαίας Ελλάδας, τους γιούς του Δαμάγητο, Δωριέα και Δημάρατο , επίσης πασίγνωστους αθλητές της Αρχαίας Ελλάδας και το πρώτο σύμβολο της ισότητας των γυναικών τη μεγάλη Καλλιπάτειρα ή το ηρωικό Καστελόριζο που στέκεται φρουρός για χρόνια ολόκληρα προασπίζοντας την εθνική μας ανεξαρτησία», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Νικητιάδης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Νωρίς ξύπνησε ο κ. Νικιτιάδης. Τόσον καιρό αμφισβητούν την ελληνικότητα του Καστελόριζου οι φίλοι μας οι Τούρκοι και αυτός έκανε πως δεν άκουγε τίποτε. Τώρα τον έπιασε τρεμούρα; μήπως λόγω των εκλογών μας το παίζει ευαισθητοποιημένος; Αν από την πρώτη στιγμή δεν επιτρέπαμε σε κανένα να αμφισβητήσει την ελληνικότητα των νησιών μας , τώρα δεν θα χρειαζόταν να τους πείσουμε για τίποτα.

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ