Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Απάντηση Καμμένου στον Γ. Παπανδρέου

       Ηκαλύτερη δημοσκόπηση είναι ο πανικός του αντίπαλου!
       Ακόμα και ένα μεσαίο στέλεχος δημοτικών εκλογών ξέρει το ρητό "η ησυχία ευνοεί αυτόν που προηγείτε" ή αλιώς ο χαμένος ελπίζει (και προκαλεί) ένταση προσδοκώντας την ανατροπή!
       Στο φαινόμενο Ανεξάρτητοι Έλληνες και Πάνου Καμμένου όμως δεν φαίνεται να δουλεύει αυτό!!
      Στημένοι Δημοσιογράφοι, πλαστά έγγραφα και ακραίες επιθέσεις, δεν πέφτουν απλώς στο κενό, αλλά αντίθετα, ρίχνει λάδι στη φωτιά που θα τους κάψει ολόκληρους και όχι μόνο τα μπατζάκια!
       Μέχρι τον στοχαστή πήρανε σηκωτό από τα ποδήλατα και τα κανό του για να ρίξει λάσπη και αυτός, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα!
       Και όσο συνεχίζουν τόσο διαφήμιση του κάνουν, και τόσο πιο πολύ ο κόσμος τον δυναμώνει. 
       Είναι φανερό, ότι αν συνεχίσουν έτσι ως το τέλος, θα τον βγάλουν πρώτο και με διαφορά! Εγώ προβλέπω  όσοι ασχολούνται με το στοίχημα, σε λίγο θα  ποντάρουν στην αυτοδυναμία του Καμμένου,  για τρελά λεφτά!
       Θα σταθώ ως ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στον κόσμο από τις εμφανίσεις του Πάνου Καμμένου στην τηλεόραση, σε ένα σχόλιο τηλεθεατή στην εκπομπή με την Πόπη Τσαπανίδου: ή ο κ Καμμένος λέει φαντασίες ή τα πράγματα είναι πολύ απλά και όλοι οι δημοσιογράφοι θέλετε κρέμασμα!!!! 
       Που να τα έχει ξανά ακούσει δύο χρόνια αυτά! Τώρα αρχίζουν και καταλαβαίνουν τι παίχτηκε και τι τους περιμένει ακόμα!
Υ/Γ Γιατί δεν ορίστηκε υπηρεσιακή κυβέρνηση και μειώθηκε ο προβλεπόμενος από το Σύνταγμα προεκλογικός χρόνος; Ε; γιατί; Γιατί δεν γίνεται τηλεμαχία (ντι μπείτ στα ελληνικά) σε αυτές τις εκλογές Ε; γιατί;...       Ε όλα εγώ θα σας τα λέω;!
Μάκης Αρμενιάκος
πηγή:olympia.gr
Απάντηση Καμμένου στον Γ. Παπανδρέου
Απάντηση Καμμένου στον Γ. Παπανδρέου
Απάντηση στον Γ. Παπανδρέου εξέδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες χαρακτηρίζοντάς τον αρχιτέκτονα και κύριο υπεύθυνο της παράδοσης της χώρας στους τοκογλύφους δανειστές.
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, στις μακροσκελείς δηλώσεις πανικού του εντολοδόχου της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, του απαντούν ως εξής: …

Αφού εξαντλήθηκαν οι λασπολόγοι, οι υπόνομοι και οι πλαστογράφοι εκκλήθη επειγόντως ο καλός μαθητής της τρόικας και συμφοιτητής των συγκυβερνούντων Γιώργος Παπανδρέου.Τον καλωσορίζουμε και πάλι.
Σε ό, τι αφορά τα υπόλοιπα περί Πούτιν, στον αρχιτέκτονα και κύριο υπεύθυνο της παράδοσης της χώρας στους τοκογλύφους δανειστές με συγκεκριμένο σχέδιο από το καλοκαίρι του 2009, του απάντησε σήμερα ο ελληνικής καταγωγής βουλευτής της Δούμα, Ιβάν Σαββίδης με δηλώσεις του από την Κρήτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ